Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:11
Reakce na :

To mě mrzí, věřím, že si to dokážeš nějak zorganizovat a určitě pár návštěv stihneš. A nic si nevyčítej, nemůžeš za nic.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:15
Reakce na Karja:

Ježiš co by si měla vyčítat a za co by mohla moci?? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:23

přemýšleli jste někdy nad tím, že jsou situace, kdy jakékoli výchovné a poučné řeči nejsou na místě?  i kdyby 100x byly pravda?

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:27
Reakce na Mutziputzi:

No já nevim, nějaké situace v rodině a ty nenaplněné či zazděné vztahy. Myslím neoprávněné a neopodstatněné vyčítání. Já jsem totiž takovej vyčítací tip, mně by osobně bylo líto i to, za co nemůžu:-D. Ale už se v tom nebudeme hrabat, je to dost osobní.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:29
Reakce na Jiná Realita:

Jojo, ale nepřemejšlí nad tím každej. Mám kamarádku,která vždycky má pocit, že mi to musí říct tak jak to je..říká tomu nastavování zrcadla  (ale kdyby ho někdo nastavil jí, tak by se mohla posrat)

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:30
Reakce na Jiná Realita:

Já vím že to zní blbě, ale předpokládám, že není důvod k neupřímnosti. Prostě pokud čtu o umírajícím člověku a jeho příbuzných, kteří se s ním do teď skoro nestýkali a teď  SE pomalu litujou, irituje mě to. Samozřejmě situaci nikomu nepřeju a nechci ji zlehčovat, sama vím jaké to je se koukat na někoho kdo nečekaně a strašně rychle odchází, ale já jsem s ním byla v kontaktu celou dobu, ne jen po stanovení diagnózy a trpěl primárně on, ne já, tak je potřeba to brát a ne se do všeho naprojektovat.

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:31
Reakce na Karja:

Pravda, nechci se nikoho dotknout, radši jdu jinam...třeba žehlit

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 13:33
Reakce na Mutziputzi:

ale nezapomínejte, že my do toho nevidíme.

u nás taky nepanují dobré vztahy, ale já bych udělala cokoli, aby panovaly. ale bohužel na to jsou třeba dvě strany. teď jsme ve fázi, kdy možná na tom budu brzo jako amun. ta představa ztracených dnů mě ubíjí každý den. nikdy nevíte, jak to je jinde. a tohle jsou situace, zejména v tomhle vlákně, kde člověk potřebuje "potlapkat", ať je to jakkoli.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 17:13
Reakce na Ounz:

Jojo, ale nepřemejšlí nad tím každej. Mám kamarádku,která vždycky má pocit, že mi to musí říct tak jak to je..říká tomu nastavování zrcadla  (ale kdyby ho někdo nastavil jí, tak by se mohla posrat)

to je dost přesný, taky mám takovou kamarádku, některý lidi si holt neviděj do huby, doufám, že mezi ně taky nepatřim, nebo aspoň jenom občas

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 17:13
Reakce na :

Soucítim, tyhle chvíle jsou vždycky těžký, ať je to v rodině, jak chce :-(

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 17:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Ne já si troufám říct, že ne :) 

jinak upřímnej názor si ráda vyslechnu, ale musí bejt aspoň trochu chtěnej a ne zrovna v situaci, kdy se člověk utápí v krizi 

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 17:37
Reakce na :

Viem,ako sa citis.Pocas zivota v Londyne som bola v rovnakej situacii (akurat vztahy v rodine ok) asi 3-krat.Hnevalo ma,ze kvoli vzdialenosti som nemohla byt s blizkymi tak casto,ako by som bola,keby som v SR.Drz sa 

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 18:09

Mam bojovu ulohu-zohnat pod vianocny stromcek skakajuceho pavuka a detske celovky.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 18:10
Reakce na :

To je mi strasne moc lito, drz se! Ja jsem si timhle prosla u svych rodicu, doma maly deti, takze jsem nemohla litat nejak casto, navic je to fakt daleko. Nastesti mam segru, ktera se postarala, ale blbej pocit mi z toho teda zustal, i kdyz vim, ze to jinak udelat neslo.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 18:21
Reakce na pecka:

Pavouka nevím, ale nejlepší čelovky dělá Petzl. Máme jednu růžovo-růžovou a jednu tyrkysovo-modrou.

(Pokud tedy dětské neznamená s Elsou a Mimoňem)

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 18:31
Reakce na Sweet Potato:

Elsa a Minon nie,ale tiger,lev,sova ci ine zvieratko su vitane.Vek 2,5 a 4,5,ucel:vencenie Lily a pobehovanie podvecer povonku na rybacke 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 21:03
Reakce na :

Jestli je to blízkej člověk, tak bych vám radila jet a zůstat, nebo lítat, co to dá, Londýn je za rohem. U nás byla prognóza, že se to zlepšuje, pak najednou kolaps a v nemocnici nám řekli, že je to blbý a že max pár měsíců, kdyby ségra nepřilítla hned, tak už mámu nestihla při vědomí, nebyl to ani týden.

Jinak jako ten, co se staral, musím napsat, že i když jste na místě a staráte se na maximum, tak stejně pak máte pocit, že to bylo málo a že jste měli ještě nějak dělat víc a jednat líp... nebo aspoň u mě to tak bylo (je).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 21:08
Reakce na Zina:

já si to takhle vyčítám i u otce a jeho operace. že jsem si to měla líp nastudovat, nevěřit doktorům, nenechat ho v té nemocnici...jenže člověk byl tak v šoku a všechno šlo tak rychle. no a už je mrzák nadosmrti. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. listopadu 2017 21:28
Reakce na :

To jsou špatné zprávy, soucítím s tebou. Drž se! Udělej, co je v tvých silách teď, co bude za měsíc nebo za dva, řeš později, ona se ta situace může vyvíjet, takže teď to stejně nevymyslíš. Řiď se srdcem. V naší rodině jsme třeba hrozně rádi, že jsme se ještě těsně před odchodem dědy sešli všichni, i ti z daleka, a vzali ho na chatu, kde to měl moc rád. Potom to vzalo hodně rychlý spád, rychlejší, než se čekalo, takže někdo by třeba býval radši zůstal několik dní, než jezdit a lítat sem a tam, ale to prostě nenaplánuješ.