no já můžu vagabondy i po netu, netlačí mě vůbec nic. Akorát ty sandály, ty mi teda amputujou furt prsty, jakmile je člověk chvíli nenosí, znova začnou.
Přiznání
mi povidej, jsem presvedcila muze na boty ecco jakoze budou superpohodlny a sedrely mu nohy opakovane
mela jsem za to ze chlapsky boty nedrou!?
vagabond super, deichman ani krok - zjevne mame se segrou;-) podobny nohy
jo jeste ted mam novy dvoje nebo troje sergio bardi z eobuvi, nevim jestli se daji nekde zkusit, ale super, mekky, hned na cely den:-) (sandaly i perka)
Já jsem rozšlápla Marteny, ale mám pocit, že boty se nehnuly, ale zdeformovaly mi nohy podle sebe, zaplať pámbu, že je zima na sandály a bazénů se štítim!
Jak které. Některé pohoda okamžitě. Jedny "kanady" pekelně tvrdé (podrážka i bota celkově) a půjdou z domu. Přitom Dadoo ty samé nazvala bačkůrkami, tak si vyber. Ale mám od nich jen zimní boty a sandály, lodičky nebo baleríny tam nekupuju.
Karja Do neděle -25%, to je výzva!![]()
(Jo a svůj předposlední nákup tam jsem postoupila své DSD a prý s nimi sklidila velký úspěch mezi puberťačkami, a to její spolužačky obvykle nakupují o třídu výš)
já nakupuju skoro je lasocki a no problem zatím, uvidím, jak dlouho jim to vydrží. některé kozačky mám už třetí rok. ty ale docela střídám. ale šněrovací semišové boty na podpatku mám min. 4. sezónu, nosila jsem je jaro podzim prakticky každý den...a potřebují jen vyměnit "patníčky".
promrzla jsem na kost venku. marně se snažím zahřát. vypila jsem 4 velké štamprle likéru
pro téměř abstinenta smrtelná dávka, nejsem schopna chodit rovně
namočila jsem si nohy do vařící vody, vypila vařící čaj a...je mi pořád strašná zima ![]()
buřtokabát máš?
jako že bych se do něj narvala a lehla do postele? ![]()
nečekala jsem, že budu tak dlouho stát venku, takže jsem vyrazila v sice vlněném, ale kabátku. foukalo a sněžilo celou dobu. hlavně necítím prsty na nohou ani na rukou.
Ale píšeš pekne rovno, aj sa trafas na správne písmenka. ![]()
musím to po sobě ale třikrát přečít a třikrát opravit
Horka vana?
a ja zrovna nastoupila do autobusu,kde jede chlap v kratasech,brrrrr
U toho rezavého spacáku s palčákama, co sem dávala Krehutka, doplnili velikosti 10, 12 a 16. Vážně o něm uvažuju, uplně jste mě zblbly. Akorát dnešní počasi mě presvědčilo, ze bych ocenila i kapucu. S kapucou tam mají velmi podobný, ale khaki, což není zrovna moje barva. Tak pořád ještě váhám.
Spacák s integrovanejma palčákama je totiž úplně boží, drží mě zpět jedině fakt, že ta barva mi brutálně nesluší. Ale objevila jsem, že jich na Asosu mají vícero a možná tenhle flekatej by mi šel... ![]()
![]()

Na tyhle fotce to vypada jako hrozna blaznivina jako fakt vytazenej a prezmoulanej spacak z pudy, jenze tobe a k tvymu obleceni by to to slo a vypadalo to dobre!
Zní to tak dvojznačně, ten tvůj příspěvek, ale beru ten pozitivnější výklad!
jak tam maj ty palčáky pořešený? na gumičce skrz na skrz rukávama? tak jsme to nosili v MŠ a byl to moc fajn vynález - nic se neztratilo ![]()
A to je ta spravna moznost! Ja kdyz pisu na mobilu, tak se nedokazu vymacknout, jak bych chtela;-).
No a koupilas nebo ti jej zas vyprodali
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí