Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 22:32
Reakce na RoSa:

Hahaha, tak takovej mam jeste ve skrini. Neni teda moc lesklej (co jsem to koupila za sunt), ale zase to vyvazuje extra pytloidni strih tesne pod zadek a jeste s gumickou. Odrbana falesna listicka na kapuci samozrejme. Jeste jsem ho nehovyhodila, si rikam, ze do te Horni Dolni do lesa nebo na zahradu jeste dobry!

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 22:43
Reakce na Karja:

Jednou jsem hledala informace o zateplených podšívkách a jeden odkaz byl na mimibazar a tam bylo TO slovo . Přišlo mi tak šílené, až jsem ho dnes musela použít. Znamená to (alespoň doufám) vyplněný, vypodšívkovaný - zřejmě z němčiny (das Futter - podšívka). 

Tak jistě, netvrdím, že kabát z MM nemůže být nepovedený, ale dovolím si předpokládat, že bude minimálně o chlup lepší, než kabát z řetězce. Věřím, že se třeba jen nepovedla produktová fotka. Ale zase hadr? O tom bych, už jen při čtení materiálového složení, dost pochybovala.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 22:49
Reakce na whiskas:

Ale tak vidim fotku a pisu des, normalka ne, nehledam na googlu, jestli to neni nahodou z pavoucich sitia za uplnku predeny a ja jen neodhalila to kouzlo:))). Jo vyfutrovany, to bude asi podsivka s vyplni. To mam u jednoho kabatu ze zary, je z vlny plus ma bavlnenou podisvku vyplnenou vatou. Nekdo kdysi psal jeste na pekle, ze kdyz se mu joo libi nejaky kabat, necha si to u svadleny jeste tou zateplenou podsivkou vyplnit.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 22:53
Reakce na whiskas:

Vyfutrovaný říkal už Werich. Že morální předpoklady musí být materiálně vyfutrovaný. :-))

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 23:10
Reakce na Sweet Potato:

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 23:12
Reakce na Karja:

Mně se líbí i na fotce, ale žádný jejich kabát tedy (bohužel) nevlastním, tak neposoudím realitu. Mám jen předpoklad.

"Levnější" a hodně chválené jsou kabáty Hobbs, jenže ty na dálku člověk zase neosahá, netuším, jak sedí atd. 

A jistě i spousta jiných, což mi připomíná, že jsem si už dlouho nekoupila klasický kabát, natož pořádný kabát. Ale to je samozřejmě do jiného vlákna, třeba mi někdo dá tip, kam zajít a nezruinovat se. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 10:58

Já mám alergii na peří, o péřovém kabátě si můžu nechat jen zdát Ne že by se mi bůhvíjak líbily, ale abych nezmzrla, jsem ochotná obléci cokoliv. A já mrznu už teď, na žádných -15 čekat nemusím. Obávám se, že umělé vlákno jak peří hřát nebude, ale spoléhám na funkční materiály a objednala jsem si sportovní kabát, co jako sportovní nevypadá, aspoň myslím. Ještě nedošel, tak uvidím.

A jestli někomu připadá babkovský, tak mi to prosím nepište

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:02
Reakce na rasaNori:

Gratuluji k miminku a přeji oběma hodně zdraví.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 12:32
Reakce na RoSa:

maj tam UK18 - to by se dalo rozmedvědit

UK18 je na mě, žádné medvědění!

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:49

Jsem byla u ševce s botama  a uplně mě dostal. Že Lasocki jsou teď jedna z nejlepších běžných značek, krom podpatků a známek lidský nešikovnosti u nich nic neopravuje a vydrží s přehledem přes 3-4 roky. Jako teď mám jedinou myšlenku a to jít si tam koupit další boty, i když jsem si to před tím fakt nemyslela. To je marketér ten chlap, by ho měli platit!

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:58
Reakce na Karja:

no jestli se běžnejma značkama myslí Deichman a Baťa, tak souhlasim

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:59
Reakce na Potrefenáhusa:

No myslí to v normální cenové relaci, kozačky za pět tisíc asi nesrovnával. Jako já to věděla i před tim, jenže teď, když to říkal i ten pán, to má uplně jinou váhu!

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:00
Reakce na Karja:

S tou výdrží bych váhala, ale já mám bot málo. Tak když je pak nosím obden a chodím v nich a jezdím na kole, vydržej třeba 1,5 sezóny. (Což mi za tu cenu přijde tak nějak ok.)

Lodičky se pravda držej dýl :)

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:03
Reakce na Aranel:

Já mám zimní kozačky od nich, tři roky hodně dobrý a pak se mi jakoby polámaly u kotníků, ale šlo jen o estetickou vadu, že prostě nebyly jak nový. A možná to bylo mým skladováním, já je nevycpávám, když se zuju. Ale samozřejmě z pohledu chlápka, co nekouká na estetiku, ale funkčnost a výdrž to ten limit překročilo určitě.

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:06
Reakce na Karja:

já mám kozačky Lasocki teď třetí sezonu a budu je asi muset vyhodit, protože jak je ta kůže tenká, začaly se hodně krabatit kolem kotníků, jinak byly fajn, hezký a stály ve slevě 1300. Mě zas nebaví nosit jedny boty deset let, ale potřebuju boty, ve kterých se dá chodit, s Deichmanem i Baťou mám v tomhle ohledu bohužel  fakt špatnou zkušenost, a to ty baťovky se cenama tomu vagabondu už pomalu blížej

ale když jsme v přiznání, tak tohle jsem nahromadila od června, možná už by mi mohli začít dávat nějakou slevu? (vše vagabond :-))

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:20
Reakce na :

vagabond nemáte? :-)) 

já mám z ccc asi jen ty kozačky a ty byly měkký, rozcházet vůbec nepotřebovaly.

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:21
Reakce na :

a šíleně tvrdý bych fakt neřekla, ono to ale asi záleží fakt kus od kusu. Mně třeba přijdou strašný jakýkoliv boty z deichmana, nějak konstrukčně si nerozumí s mojí nohou a taky jsou asi spoustě lidem pohodlný

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:26
Reakce na :

Jedny kozačky děsný, modřiny z toho taky byly. Pak jsem si za tři roky koupila řekla bych uplně stejné a nic, nepamatuji si, že by byl nějaký problém. Pak mám polobotky a taky od začátku v pohodě. Tvrdý je to ale všechno na ozkoušení dost. Na druhou stranu jsem měla nějaký na první zkoušení velice pohodlný měkkoučký celkokožený boty z Humaniku a z nich mi i po 10 nošení tekla krev:-///.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Vagabond se mi líběj moc, ale prostě mi neseděj. Hodně jsem pálila po těch balerínách co máš a pak tady jedny polobotky dost frčely a nic. Už v obchodě jsem viděla, že by to nešlo, chtělo by to nějaký půl číslo.