Hahaha, tak takovej mam jeste ve skrini. Neni teda moc lesklej (co jsem to koupila za sunt), ale zase to vyvazuje extra pytloidni strih tesne pod zadek a jeste s gumickou. Odrbana falesna listicka na kapuci samozrejme. Jeste jsem ho nehovyhodila, si rikam, ze do te Horni Dolni do lesa nebo na zahradu jeste dobry!
Přiznání
Jednou jsem hledala informace o zateplených podšívkách a jeden odkaz byl na mimibazar a tam bylo TO slovo
. Přišlo mi tak šílené, až jsem ho dnes musela použít. Znamená to (alespoň doufám) vyplněný, vypodšívkovaný - zřejmě z němčiny (das Futter - podšívka).
Tak jistě, netvrdím, že kabát z MM nemůže být nepovedený, ale dovolím si předpokládat, že bude minimálně o chlup lepší, než kabát z řetězce. Věřím, že se třeba jen nepovedla produktová fotka. Ale zase hadr? O tom bych, už jen při čtení materiálového složení, dost pochybovala.
Ale tak vidim fotku a pisu des, normalka ne, nehledam na googlu, jestli to neni nahodou z pavoucich sitia za uplnku predeny a ja jen neodhalila to kouzlo:))). Jo vyfutrovany, to bude asi podsivka s vyplni. To mam u jednoho kabatu ze zary, je z vlny plus ma bavlnenou podisvku vyplnenou vatou. Nekdo kdysi psal jeste na pekle, ze kdyz se mu joo libi nejaky kabat, necha si to u svadleny jeste tou zateplenou podsivkou vyplnit.
Vyfutrovaný říkal už Werich. Že morální předpoklady musí být materiálně vyfutrovaný. :-))
![]()
![]()
Mně se líbí i na fotce, ale žádný jejich kabát tedy (bohužel) nevlastním, tak neposoudím realitu. Mám jen předpoklad.
"Levnější" a hodně chválené jsou kabáty Hobbs, jenže ty na dálku člověk zase neosahá, netuším, jak sedí atd.
A jistě i spousta jiných, což mi připomíná, že jsem si už dlouho nekoupila klasický kabát, natož pořádný kabát. Ale to je samozřejmě do jiného vlákna, třeba mi někdo dá tip, kam zajít a nezruinovat se. ![]()
Já mám alergii na peří, o péřovém kabátě si můžu nechat jen zdát
Ne že by se mi bůhvíjak líbily, ale abych nezmzrla, jsem ochotná obléci cokoliv. A já mrznu už teď, na žádných -15 čekat nemusím. Obávám se, že umělé vlákno jak peří hřát nebude, ale spoléhám na funkční materiály a objednala jsem si sportovní kabát, co jako sportovní nevypadá, aspoň myslím. Ještě nedošel, tak uvidím.

A jestli někomu připadá babkovský, tak mi to prosím nepište ![]()
Gratuluji k miminku a přeji oběma hodně zdraví. ![]()
maj tam UK18 - to by se dalo rozmedvědit
UK18 je na mě, žádné medvědění! ![]()
Jsem byla u ševce s botama a uplně mě dostal. Že Lasocki jsou teď jedna z nejlepších běžných značek, krom podpatků a známek lidský nešikovnosti u nich nic neopravuje a vydrží s přehledem přes 3-4 roky. Jako teď mám jedinou myšlenku a to jít si tam koupit další boty, i když jsem si to před tím fakt nemyslela. To je marketér ten chlap, by ho měli platit!
no jestli se běžnejma značkama myslí Deichman a Baťa, tak souhlasim
No myslí to v normální cenové relaci, kozačky za pět tisíc asi nesrovnával. Jako já to věděla i před tim, jenže teď, když to říkal i ten pán, to má uplně jinou váhu!
S tou výdrží bych váhala, ale já mám bot málo. Tak když je pak nosím obden a chodím v nich a jezdím na kole, vydržej třeba 1,5 sezóny. (Což mi za tu cenu přijde tak nějak ok.)
Lodičky se pravda držej dýl :)
Já mám zimní kozačky od nich, tři roky hodně dobrý a pak se mi jakoby polámaly u kotníků, ale šlo jen o estetickou vadu, že prostě nebyly jak nový. A možná to bylo mým skladováním, já je nevycpávám, když se zuju. Ale samozřejmě z pohledu chlápka, co nekouká na estetiku, ale funkčnost a výdrž to ten limit překročilo určitě.
já mám kozačky Lasocki teď třetí sezonu a budu je asi muset vyhodit, protože jak je ta kůže tenká, začaly se hodně krabatit kolem kotníků, jinak byly fajn, hezký a stály ve slevě 1300. Mě zas nebaví nosit jedny boty deset let, ale potřebuju boty, ve kterých se dá chodit, s Deichmanem i Baťou mám v tomhle ohledu bohužel fakt špatnou zkušenost, a to ty baťovky se cenama tomu vagabondu už pomalu blížej
ale když jsme v přiznání, tak tohle jsem nahromadila od června, možná už by mi mohli začít dávat nějakou slevu? (vše vagabond :-))

vagabond nemáte? :-))
já mám z ccc asi jen ty kozačky a ty byly měkký, rozcházet vůbec nepotřebovaly.
a šíleně tvrdý bych fakt neřekla, ono to ale asi záleží fakt kus od kusu. Mně třeba přijdou strašný jakýkoliv boty z deichmana, nějak konstrukčně si nerozumí s mojí nohou a taky jsou asi spoustě lidem pohodlný
Jedny kozačky děsný, modřiny z toho taky byly. Pak jsem si za tři roky koupila řekla bych uplně stejné a nic, nepamatuji si, že by byl nějaký problém. Pak mám polobotky a taky od začátku v pohodě. Tvrdý je to ale všechno na ozkoušení dost. Na druhou stranu jsem měla nějaký na první zkoušení velice pohodlný měkkoučký celkokožený boty z Humaniku a z nich mi i po 10 nošení tekla krev:-///.
Vagabond se mi líběj moc, ale prostě mi neseděj. Hodně jsem pálila po těch balerínách co máš a pak tady jedny polobotky dost frčely a nic. Už v obchodě jsem viděla, že by to nešlo, chtělo by to nějaký půl číslo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí