A ja by som brala tento. Ak bude v zľave je môj.

A ja by som brala tento. Ak bude v zľave je môj.

se přiznám že jsem po dnešní diskusi o la sockách nakoukla do ccc a měli tam až nepochopitelný slevy... naštěstí neměli moje velikosti, protože fakt pěkný vysoký hladký kožený kozačky za 950,- kotníkový za 650 a podobně
na eobuvi už je pro jistotu mají vyprodaný. a to bych si jich bývala na obrázku ani nevšimla
Oni tam ale nikdy nemají ty běžné velikosti, leda na Popelky. Moje 39 je fuč, než dojde na slevy.
tak já se s 38 za popelku fakt nepovažuju:-) a nakupuju tam běžně. ale těch dnešních jsem si prostě nevšimla, naživo vypadaly fakt dobře, na obrázku hrozně nebo nicmoc
Mne se libily ty kotnickovy na podpatku hodne, a jedny cerveny. Ale zrovna tenhle typ bot neunosim. Taky shanim semisovy kozacky, tam maji pekny hnedy, ale hneda neni.zrovna moje barva ani na obuvi, ale mozna je zkusim tak jako tak.
ta je skvělá! odkud je? O:-)
Monki
díky moc. já se k ní asi stejně neodhodlám, leda by stála tak 500 (aby mě to pak nemrzelo), ale kdyby naaahodou.
Ja som mala objednanú jednu minulý rok. Bola skvelá ale veľká. Tento rok už majú aj xxs tak to by mi určite bolo.
A odkud je ten palčákokabát, to mi nějak uniklo?
Je to ASOS
A tady je ten druhej, co nad ním vahám, bohuzel khaki, ale má zas kapucu.
Khaki je dobrej!
Děkuju. Bohužel už nejsou velikosti
Děkuju. Bohužel už nejsou velikosti
Oni je ale fakt doplňujou, za tu krátkou dobu, co to sleduju, se to změnilo několikrát. Jakou potřebuješ?
Khaki je dobrej!
Jo, to je, ale není to moc barva pro mě, já jsem sama zelena už dost, kor v zimě.
6 nejspíš. Budu číhat.
Přiznávám se že navíc k tomu že kromě berušek nesnášim ještě želvy, brrrr

proč, želvy jsou boží ![]()
Strašně vošklivý zvířata a takhle pohromadě to na mě někde vyběhnout, tak zkamenim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.