vyběhnout
(frnk a želvy byly pryč :-))
Přiznání
Já bych byla konsternovaná jako v těch nejhorších snech, kdy člověk uniká před vrahem a nemůže pořádně běžet!![]()
Mně na nich děsí, že se jako domácí zvíře hrozně dlouho dožijou. Nechápu, kdo si to může pořídit!
Hezký nejsou, chytrý určitě taky ne, nic to neumí...já uznávám zvířata od králíka nahoru prostě.
Strašně vošklivý zvířata a takhle pohromadě to na mě někde vyběhnout, tak zkamenim
"tak zkamenim
"
To, aby tě ty želvy doběhly. ![]()
Náhodou sousedka má želvu a ta si umí říct o žrádlo, za člověkem chodí jako pes,... No mají ji už přes 50 roků, takže se něco zvládla naučit ![]()
Já beru i andulku, křečka,klidně i myš takhle pro ty děti ideální, ale želva? Přesně nuda. Teď to chtějí pořídit synovci ke čtvrtejm narozeninám, ale vždyť je přežije a počítám, že jeho to tak v šesti přestane bavit. A to jim jasně říkal, že chce hada, krokodýla nebo dinosaura!
Jo a kde by jsi ho teď v Londýně měla, když oba pořád sedíte v práci?? A nebo by sis ho sotva pořídila na důchod. Věř tomu, že to nedožití může být velkou výhodou, když zvíře přežije svého pána je to horší než obráceně.
Hada chce i naše dítko a to se hadu bojí
, naštěstí má příčetné rodiče ![]()
Papoušek je OK, nedávno jsem v Petcentru viěla mluvícího Žaka Květu, Květa byla super
Ale taky se to dožívá jak Metuzalém...
žako je na tu péči ale asi tak milionkrát náročnější než želva a k dětem teda moc ne.
Tak on se hadů nebojí, chodí se na ně dívat a pavouky chytá asi od dvou i ty velký nechutný, vlastně všechnu tuhle havěť.
Mutziputzi Kamarádka dělala do ptactva a naučila mluvit i andulku, a ta má tak 6-8 let dožití bych řekla, takže dobrý:-D
Potrefenáhusa No andulka je dobrá, jde i ochočit, ale samotnou bych jí stejně nepořizovala, ale v páru, mě by bylo líto, aby jí nebylo smutno.
No já bych jí nechtěla, ale mluvila dobře, určitě líp jak ta želva co Brrr psala![]()
jsem fakt ráda, že moje želva nemluví!!!
Kdyby želva mohla vyprávět... bestseller by to byl podle mě:-D
no uf jako!!!
Podlě mě to ty želvy 50 let v akvárku pěkně sere, to by byl psychotriller jak vyšitej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí