Malé? Já se právě na Zanzibaru zamilovala do těch obřích želv, jsou super, na zahradu místo psa bych je brala hned!! :-)
Přiznání
Takže jsem právě dojedla jogurt prošlej 17.10.![]()
Přeji hezký zbytek dne:-D.
(Ne, když jsi to nepoznala na chuti, tak to bude ok)
vsak zdravy bakterie ne?;-)
Podlě mě to ty želvy 50 let v akvárku pěkně sere, to by byl psychotriller jak vyšitej!
Tak konkrétní ta želva, o které jsem psala, přes zimu spí, v létě má výběh na zahradě (občas pak hledá celá ulice
) a v mezidobí se potuluje po bytě. Je hrozně zvědavá a kontaktní, ale stejně bych želvu nechtěla. A mluvící tím tuplem.
myslim, ze si Ruf, Golias a pripadne i zelvak zaslouzi svuj vlastni komiks!:)
já taky. a navíc si myslím, že husa má na to, aby nějaký vyrobila (hlásím se jako první zákazník!)![]()
mě tyhle forky strašně bavěj, když je na ně teda materiál, ale netušim platformu, instagram?
tak spacaky jsou trend a vrchol jsou sametove :)

to je jen spacáčíček:-)
mně by spíš zajímalo, jak vypadá taková dlouhá z poloviny zastrčená košile zezadu. jako ten přechod myslím. nebo má vzadu "krovky" a je to taky napůl?:-)
myslim, že ty zdravý baktérie už byly po smrti ![]()
No ja mám jednu oversize a na boku má rázporok takže ak by som ju zastrčila vpredu vzadu normálne visí. Ale nenosím to tak.
tak v clanku tomu taky nerikali spacak ale "puffer" :)
ona cela ta fotka vypada, ze slecna jde domu nad ranem z baru
jj nebo jako Opráski, ty to davaj na FB a nekam na tumblr jestli se nepletu...jako potencial to fakt ma!:)
jooo, můžete založit goliášovi fb ![]()
mně ten fb právě přijde takovej blbej, jak neni anonymní
(na zakládání a správu fiktivních účtů jsem asi líná)
goliáš si ho s rufíkem zvládnou spravovat sami, ne?![]()
A stalo se ti to nekdy? Mne ne a to jsme parkrat meli hodne kratke casy na prestup na megaletistich. A vlastne i znamym a kolegum, kteri litaji fakt casto, se to stava zridka a kdyz uz, tak treba i jejich vinou, ze nestihli svoje puvodni letadlo.. A vlastne ani neznam nikoho, komu by se kufr uplne ztratil, jen byl dorucen pozdeji. To je sice taky dost neprijemny, ale lepsi nez uplna ztrata.
Dalkove trasy autem v zime nemam rada, vydrzim to jen na lyzovacku. Tma, kluzko, bouracky.. zlaty letadlo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí