Mně jo, při cestě na dovolenou k moři... V příručním zavazadle jsem naštěstí měla plavky a kosmetiku. Trvalo to několik dní, než se kufr našel. Nosila jsem oblečení svojí dcery, které v té době bylo asi dvanáct... Je na rozdíl ode mě vysoká, takže mi oblečení bylo. Ale ty modely...
. Bydleli jsme v celkem luxusním hotelu a všichni s napětím čekali, v čem zase přijdu na večeři
.
Přiznání
Tak si představ oblečení ve stylu bravo girl... Řekla bych, že růžové šortečky a tričko s obrázkem bylo to nejmenší...
Jinak to bylo opravdu zoufalství, manžel mě uklidňoval, že si koupím nové věci a hezčí, ale moc to nepomáhalo. A když se po pár dnes ke mně kufr dostal a já mu ukazovala všechny ty šatičky a boty pohromadě, myslím, že pochopil...
.
Mne sa ešte nestalo, že by som letela bežnými linkami a nebol by problém aspoň s jedným kufrom. Takže všetko, čo mi za niečo stojí rvem do príručnej batožiny. Kedysi ju potvory len merali, teraz ju už aj vážia
.
Tak to je vtipny... No jasne, ze se to stava. Ale chtela jsem Amun povzbudit, ze pravdepodobnost ztraty zavazadla je velmi nizka, a ze neni treba z toho mit panickou hruzu ![]()
Se bojíte víc o hadry, než o vlastní život? Lítání se nebojím, ale starost o kufr je teda pro mě na žebříčku potenciálních průserů někde hodně hluboko.
máš pravdu že už mě tohle taky napadlo, ať už v souvislosti se ztrátou kufru nebo třeba vykradení, požár apod - prostě jak bych se dokázala obejít bez svých věcí na které jsem zvyklá (typu oblíbené boty, rtěnka která už se nevyrábí, památeční šátek...) tak jsem taky měla trošičku cukání si sbalit pár starých hader![]()
No dobrý a třeba mě to doposud vůbec nenapadlo...Jakože jak by se mohl definitivně ztratit kufr:-D. Teď budu lítat s příručním i na 14 dní:-D. (Teď zvládám týden, ale asi to není ke chlubení:-D).
tak dceři se ztratil kufr už v buse cestou na letiště (chlápek co vystupoval u jinýho terminálu chňapl prostě první kufr co viděl a asi by se divil kdyby v cílové destinaci vybalil bikiny:P naštěstí to teda stihla vyřešit
Nevím, těžko říct. Prostě přijde mi to jako tak banální a nedůležitá starost, že bych se rozhodně neobtěžovala z toho důvodu nějak významněji přemýšlet nad balením.
To je jak kdybych si třeba na cestu tramvají nebrala hezké drahé punčocháče, protože když prudce zabrzdí a já upadnu na kolena a mohla bych si je rozervat. Nevím, prostě absurdní. Navíc je ta situace dost nepravděpodobná. Jako zatoulané kufry ano, ale přímo ztracené ... tak minimální šance, to si prostě nepřipouštím. Ale pro mě hadry moc neznamenají, no.
No ale zpozdeni kufru musi aerolinky kompenzovat, udajne proplaci prave nakoupene obleceni a veci na preziti. Tusim to neni uplne malo, tak to berte pozitivne, jako pripadnou moznost obnovit satnik..!
(Veci s citovym vztahem davam do prirucniho)
tak asi ne každý je ochoten se tím až tolik zabývat, třeba jeden můj známý se v tom vyloženě vyžívá a protože hodně cestuje tak už se mu párkrát stalo (ale jen jednou ztráta definitivní), ovšem bylo s tím hafo vyřizování spousta lidí buď ani neví nebo ví ale mávne rukou
No clovek musi letat do teplejch destinaci, je fakt, ze patej den jsem se ve Svedsku necejtila uplne nejlip, kor kdyz byla v kvetnu zima jak u nas v breznu a ja si musela na sebe vzit najednou uplne vsechno, co jsem privezla:)))
No a to se priznam, ze treba penize mam na trech mistech, pritom vypadam jak nejvetsi somrak v ty zemi, takze by me ani neokradli. Ja se proste na cesty neumim vobliknout tak, aby to nejak vypadalo. Takze jo, muzeme jezdit spolu.
ja jela uz nekolikrat s prirucnim na dva tydny a letos dokonce na tri. kdyz je to nekam do tepla, tak se to da, plus samozrejme hadry tak na pet dni a pak dat vyprat.
hrozne nerada na letisti operuju s kuframa, plus vetsinou se na dovolene presunuju mezi vic mistama a jeizdim spis do prirody, takze se to fakt da.
jo vlastne letos jsem to prirucni zavazadlo cestou zpatky odevzdala a do kabiny si vzala lustry, co jsem si tam koupila :D
No presne, me ty obsiracky se zavazadlama taky hrozne obtezujou, zvlast kdyz se lita na kratky vzdalenosti, to pak ten cas na letisti prevysi cas v letadle. Takze peru a kdyz neni pracka, tak v ruce. Jednou jsem si vezla misto rucniku uterku na nadobi. Taky nevozim fotak, kosmetiku jen tak v tom sacku, takze clovek usetri misto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí