Ale naša je vždy pekne nas.atá, keď ju z toho akvárka vyberieme a to je jej podľa mňa už trochu malé.
Apropó, ten obrázok je ako z Macha a Šebestovej
!
Ale naša je vždy pekne nas.atá, keď ju z toho akvárka vyberieme a to je jej podľa mňa už trochu malé.
Apropó, ten obrázok je ako z Macha a Šebestovej
!
Možná jí teda nesere akvárko, ale štvete jí vy, taky tolik let se stejnejma lidma, to je ponorka jak blázen:-D.
LOL, strašně se tu bavím!
Mno, kdyby jen želvy v akvárku, já bych si asi nechtěla vyslechnou ani to, co by mi řekli moji oddaní a milující psi :-D.
nebo kočičky, člověk si občas vyslechne a má pocit, že za rámeček by si to teda nedal...
Kočky, to bych teda slyšet nechtěla, pokud by si teda všimly, že taky žiješ, ale pes by jen uslintával, jak jsi skvělá:-D
hele taky teda občas probleskne nějaká reklamace ...
No zrovna nedavno se bavili dva dedci v mhd. Jeden mel plnou tasku masa a druhej rika:"co budete doma varit dobryho?" A dedek c.1 na to: "Ále, to mam pro svy vodni zelvy, my se staró si dame vanocku"
pak jeste dodal, ze so to svine a zero jen maso.
Tak Ruf je inteligent, toho vůbec nepočítám! Ten by ti to spočítal.
Ani nechcem vedieť čo všetko by som si vypočula. To by bol doma furt len hluk a prekrikovali by sme sa
Furt nad niečím šomrú, ani tak ani tak ...Nezavďačíš sa...Mrchy jedny rozmaznané :D
Ale rada by som vedela čo si myslí Amy keď na ňu vonku volám a má v paži...
to je jak u nás doma
pupákovi a kočkovi se připravuje hovězí, a já si vařím špagety ![]()
někdy by mě to teda zajímalo, na co myslej :-D

že jste se musela zbláznit, když nosíte domů pomalé myši v jakési tvrdé plechovce a dáváte si je do vany ![]()
Mňa by zaujímalo čo by kričal Goliáš z parapetnej dosky :D

![]()
Možná jí teda nesere akvárko, ale štvete jí vy, taky tolik let se stejnejma lidma, to je ponorka jak blázen:-D.
![]()
vďaka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.