Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 11:57

moninika Teď jsi mi připomněla jak moc nesnášim zvuk škrabání! Docela mě zaráží, že v Praze nikdo moc nepoužívá ty kryty, nevim jestli protože je to blbý, ale spíš by se to asi kradlo, co?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:02

Karja 

ani záclony. jsme jako nazí  (ale před okny jsou husté stromy, dvůr nebo žádní sousedi nebo jsou střešní).

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:05

Jiná Realita Já si ty nahý asi taky nechám, sice k nám je vidět, ale není to uplně nalepený na sebe, tak at se podívají a v noci se zatahuje. Rozsvíceno v noci s nezataženym závěsem bych asi nedala teda:-D.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:09

slniecko zvenku, prostě na to nasedal prach, jak byla "ležatá". mě to překvapilo prostě, že se na okna takhle hodně práší:-) ale zas, přesně podle teorie mého bratra, prach se usazuje jen do určité výšky vrstvy a pak už se jen přesouvá:D

tak pozerám, že máme asi dobrý sklon, že sa to asi skĺzne...

...alebo je jednoducho moja taktika nasadzoavať okuliare iba v škole milosrdná.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:10
Reakce na moninika:

slniecko Dejte už pokoj s okny a úklidem  Pohled na toto sklo byl super ze sedadla spoluřidiče, ale jsem popravdě ráda, že škrabat jsem to nemusela s byla v teple 

​brrrrr.....to neznášam....a ešte väčšinou zistím, že neviem nájsť škrabku, tak to dávam dole platobnou kartou...

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:11

slniecko 

na tohle je nejlepší PET-flaška se studenou vodou

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:20

RoSa to je dobrý tip! aj keď...pri mojej zručnosti sa už vidím nastupovať do auta komplet mokrá. ale za pokus to stojí.

Ja som zas už špekulovala, či neexistuje fén s koncovnkou do auta....

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:20
Reakce na Jiná Realita:

no já jsem dnes umyla jedny dveře a dvě okna. 

patero oken jsem umyla minulý týden, dvě předminulý...takže ještě pořád čtyři zbývají. a taky patero dveří (patero jsem už umyla).

ale už mám nachystaná těsta na všechno cukroví a dnes jsem ještě stihla dvě štoly.

​ "zdaleka nestihnu všechno, ale zatím víceméně stíhám předběžný plán. zrovna jsem doobalovala vanilkové rohlíčky a peče se mi trouba košíčků. zítra a pozítří to naplním a mám napečeno."

A jaké má zbytek rodiny v Mexiku počasí? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:24

barbucha 

no zbytek rodiny je vážně chor a pes ani kocour tlapu k dílu ne a ne přiložit :/ tedy tlapy přikládají...na umytá okna  !

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 12:28

Jiná Realita 

Tak to je fajn, nebudeš muset aspoň vařit. Nemocní stejně trpí nechutenstvím!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 19:39

barbucha seš cynik!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 20:17
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 20:20

barbucha seš hrozná víš to?

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 20:23

viktorka_od splavu 

Já to vim, a vy už to víte taky! 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 08:25

barbucha nejsou vanoce svatky klidu miru a pohody? Jakoze by ti pribuzni ocenili jak se JR stara? Asi uz mi to mliko leze na mozek

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 08:28

rasaNori hele jestli to neocenili doted tak vanoce na tom nic nezmeni. ja bych spis pres svatky doporucila zvednout davky antidepresiv;-)

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 22:21

treti den dopijim 330ml Desperados. vzdy si ho vyndam z lednice, zapomenu a pak ztepla. ale dnes to dam!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 01:40

nemůžu nějak usnout, tak si tu z legrace dělám rorschachův test (jen tak podle youtube, tudíž nic zásadního) a zjistila jsem, že asi nejsem ze země  prý: na tomto obrázku lidé většinou nevidí nic konkrétního (já: jeleni v říji...) a další: tady vidí většina lidí dvě ženské postavy (já: dva afektovaní zajíci )

hned na prvním teda nevidím ani ženskou figuru, ani můru, motýla nebo nevímco, ale místo toho dvě štěňata a rozčíleného robota...

Online Garfie
28592 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 01:53

Jiná Realita Hele klídek, to že vidíš jiné věci než většina nemusí být na škodu :-)

(ono se nehodnotí ani tak konkrétně CO vidíš, spíš věci okolo-jak reaguješ, jestli vnímáš detaily nebo ne a tak...) možná je tvůj přístup pozitivní  Jen pozor, aby se ti nezdálo robotech, které honí dva afektovaní zající 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 11:15

Garfie si rob srandu, mne sa dnes v noci snívalo, že sa naša korytnačka mení na krokodíla, chodím ju teraz podozrievavo kontrolovať.

Jiná Realita na toho rorschacha je treba mať kurz (ešte navyše k primeranému vzdelaniu), sa divím, že si to niekto lajstne len to tak hodiť na web, to je totálne nezodpovedné a neetické.