Přiznání
Koupila jsem uzenou vepřovou panenku a sežrala jsem jí na posezení obří kus
dzizisketa Já jsem měla celou dobu na klíně BBho. To aby viděl, jakej to je hrdina ![]()
Já měla BB-8 na tričku ![]()
Měsíc se držím bez cukru a mouky, ještě včera jsem se chlubila, jak mám napečeno cukroví a ani jedno jsem neochutnala. Dnes jsem pekla vánočku a půlku! jí rovnou sežrala. Jsem prase prasovatý a další 4 dny se nedostanu ani běhat, abych se aspoň něčeho zbavila. Fuj mi.
Ja porad cekala, jestli na nej nevyjde nova aktualizace, pac kdyz s nim koukam na SW7, tak je schopen s tim filmem interagovat :)
KapkaMM Ja jsem takovy veci jako nejist cukr, mouku, v lednu trhany okurky pri zapadu slunce, pocitala jsem makroziviny i z citronu v caji a jako nema se mluvit sproste, ale nejlepsi rozhodnuti v zivote bylo se na to vysrat.
Ale cvicit jo, to schvaluju. Taky zas zacnu.![]()
Úplně jak živý ![]()
Luna Já váhu nikdy neřešila, ale absolutně souhlasím - jíst přiměřeně všechno, hlavně dost zeleniny. U mě se akorát střídají období, kdy jsem víc a míň vyběhaná a vycvičená. Takový to odpírání si podle mě stejně vede akorát k tomu, že to pak někde rupne a kolegyně zpucuje půl vánočky...
Luna To já žrát na co mam chuť beru s sebou futra podle mýho a cvičit můžu jak vzteklá! Já prostě jedině nežrat, ňáký vode všeho trochu by u mě skončilo obezitou osumnáctýho stupně!
Mutziputzi no vsak jasne, u me taky. Proste miniaturni porce, u me 3x denne, zadny 5x, jak nekdo chytrej rekl, ale dam si co mam rada, pac jsem taky jedla jen hnusny salaty a ja fakt nesnasim zelenej salat!![]()
Luna Já saláty nesnášim, než si dát salát, radši nejim nic. Polívka bohužel to samý, pro mě nemusí existovat, výraz "já sem polívková" co všichni žbrblaj mi trhá uši![]()
dzizisketa "Jak"?
On je!
Pardón, samozřejmě JE živý ![]()
Mutziputzi Já naopak polívky můžu ;) Ale jíme je jako plnohodnotné jídlo, když je polívka, nic dalšího nebude! Na návštěvě u rodičů ovšem klasika - polívka + hlavní chod. To fakt funím, jak to do sebe tlačím.
Pinot Noir To si klidně dej, ale neřikej že seš polívková![]()
Mutziputzi Joo, salat a polivka. Presne, to radsi nic
Mutziputzi To teda fakt nejsem, tyhle pojmy mi lezou krkem. Leda bych mohla být Polívková, nos na to mám ![]()
Mně vynechat cukry a mouku přes zimu dost vyhovuje, teď jsem to načasovala už před Vánoce, abych získala trochu rezervu, protože následující týden budeme u tchyně. A pokud nebude sněžit, tak veškerý pohyb se bude odehrávat mezi lednicí a gaučem. Já jsem bohužel typ, co se musí moc hýbat a moc krotit a navíc jsem dost marnivá, takže o číslo větší věci odmítám v lednu kupovat. Ale takovýhle polo-bulimický záchvat je teda na nic. Ta vánočka mi do teď leží v žaludku jak cihla a večer jdu na vánoční večírek, kde bude spousta spolužáků z gymplu po dvaceti letech. Chtěla jsem být za princeznu a bud za balón na nožičkách.
Luna Kombinaci salát a polívku mám ráda. Ale lepší je salát a kus masa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí