KapkaMM Do večera je daleko, dejte si mátovej čaj a nemyslete na to. Tělo si poradí.
Mutziputzi To jsem přesně já! Polívka ![]()
KapkaMM Do večera je daleko, dejte si mátovej čaj a nemyslete na to. Tělo si poradí.
Mutziputzi To jsem přesně já! Polívka ![]()
A teď jsem snědla talíř houbového kuby a budu nejspíš muset zapít něčím ostřejším, protože tolik sádla nedělá dobře ani takovýmu otrlýmu tukožroutovi jako jsem já.
Ve vedlejším vlákně se řešil alkohol, tak se tady přiznávám, že jsem včera na večírku vypila láhev červeného a dnes jdu taky na večírek...![]()
999 Taky bych sla na vecirek, to se mas! A jaky sis vzala saty?
Priznavam se, ze jsem desne zvedava![]()
Luna A víš, že jsem si říkala, že bych se sem mohla vyfotit... Měla jsem takovou sukni, kterou mi před lety ušila jedna módní návrhářka a ta sukně se jmenuje mery christmas :-). Je rudá, veliká, s mašlí v pase... A dnes je to neformální, takže kolektivni sukně COS... BTW, v COS začaly slevy...
999 Ale ne, delam, ze to nevim!
Jeste jsem si ani jednou nevzala ty zlaty cos saty...no nic. Ten tvuj vanocni ohoz musel byt super!![]()
A ja jsem prave snedla celou pecenou hokkaido dyni, nastesti byla docela mala, ale i tak!
Luna Tak pečenou dýni taky můžu :-). Vždycky si ji s dcerou upečeme, jakože do rizota a nakonec si k ní otevřeme víno a sníme ji jen tak z pekáče... A musí být mírně spálená, pak je to dokonalý :-).
hokkaido je strašně moc dobrá! a při tom připáleným si vždycky vzpomenu na pohlreicha, jak se má boloňská omáčka třikrát připálit, a zelí jak je výborný když se přichytne:-)
k tématu teda, včera jsem taky byla na vánočním večírku a vypila jsem asi osm piv. teda malých ale:-)
Jsem si z toho uvařila polívku. Indickou kuřecí:-D.
viktorka_od splavu Jsem včera taky byla na večírku, dala jsem si teda tři limonády, to bylo furt proč nepijééš, proč nemáš šatyyy? Ani barman mi nechtěl nalejvat nealko. No nápis zbouchnutá na čele by mi asi ulehčil celej večer. Ale nabalila jsem tam, takže asi dobrý krytí:-D.
A ja se přiznám, že občas, když si vezmu na sebe svetr , nebo cokoliv podruhé tak na něj občas použiju jinej parfem než poprve.
To jsem udělala dnes.
To jsem si to teď u zasloužilých parfumacek rozlila.
Asi je to prasarna.
Ve vedlejším vlákně se řešil alkohol, tak se tady přiznávám, že jsem včera na večírku vypila láhev červeného a dnes jdu taky na večírek...
jenom? ![]()
ja v nejake forme vecirkuju cely tento tyden a super, rozhodne si nestezuju ![]()
Já sem poměrně alcoholfree jedinec, akorát v jednom časovém období v jednom malém městě sme pravidelně pořádali večírky s kolegy (ve volném čase ovšem) a to teda bylo..to sem poznala svoje ožungerský já. Teď už sem zase nudnej patron.
A ja uz to tu nebudu cist, chci taky na vecirek!
Luna Ani nemluv! Mně nezbývá, než se tvářit, že večírky mě nebaví a že nejradši piju u žehlení ![]()
Já bych taky šla! Klidně i na nějaký přiblblý firemní večírek! A i tu cigaretovou špičku a obligátní štrasovou čelenku bych si vzala, kdyby to bylo předepsané! Náš kancelářský večírek byl zrušen. Kamarádky nemůžou. Nebo nemůžu já. Letos je to opravdu pád na společenské dno. A to jsem si myslela, že se mi to nikdy nestane. V práci jsem klesla tak hluboko, že jsem se sekretářky zeptala, jak to bude s tím večírkem a jestli mě nezapomněli pozvat (když se tam teď fyzicky vyskytuji jen občas)
Pinot Noir
mam krizi a to dnes nezehlim ani nepiju!
NESMIM NESMIM NESMIM si nic ze zoufalstvi koupit v COS!
Ja jsem za tech 5 let prisla o mraky pratel a kontaktu a neco jako vecirek fakt nehrozi.
Gatita to je furt jeste dobry. Ja uz jsem v propasti zapomneni. Mela jsem zde v okoli posledni svetlo v tunelu, takovou akcni kamaradku, ale ta ted predcasne porodila kilovy dite a ma samozrejme uplne jine a velmi zavazne starosti. Ostatni bud MAJI deti, tj.spolecensky vyrizeny cernoch nebo NEMAJI deti, takze uz se mnou nepocitaji nebo v jejich pritomnosti zavisti zelenam a nedela mi to dobre.![]()
Karja a aj s beďarama! no teda, seš třída!![]()
tjo to bílý pití-bez chuti, to mně právě nechutná. já piju že mi to chutná, mám ráda výrazné chutě u všeho. ještě tak výjimečně dobrou slivovici, jinak nemám ráda když je z toho cítit líh, to nepozřu.
a matky, nebojte, ono to zas přijde! nejbohatší společenský život má moje maminka-ta jde z večírku na večírek:-)
viktorka_od splavu a tak ja se nebojim, jen zrovna TED by to bodlo.
A s tim bilym pitim je to tak, na jedne svatbe v Polsku se pila jen vodka a to ve velkym a vsichni v cajku.
Jen ja jsem tam pila vino, na 150 lidi meli 3 flasky, z toho jednu jsem teda vypila
ty dve tam mozna stoji dodnes
viktorka_od splavu Večírky mi fakt nechybí, ale degustace, návštěvy vinařství a vinné akce... Až bych brečela
Teď v prosinci byl v Praze festival autentických vín, jediná akce ze celý dlouhý rok, která mi časově seděla - začínalo to ve čtyři. Mohla bych tam být dvě hodiny, dvě a půl možná, to by mi bohatě stačilo. Babička by pohlídala, na uspání bych byla doma. Týden před akcí satáně změnilo režim na jeden spánek denně a začalo vyžadovat večerku už po šesté. Takže jsem nešla nikam, být tam sotva hodinu za tisícové vstupné, to mi za to nestálo. Pár dní na to se vrátil ke dvěma spánkům a večerce nejdřív v osm
Jsem si jistá, že to celý narafičil jenom proto, aby mi zabránil tam jít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.