Pinot Noir ano ano, oni to vědí!:-)
Přiznání
viktorka_od splavu Tak beďary omlazujou! Nee, bylo tam naštěstí velké přítmí a přípravné štukovací práce se vyvedly:-D.Nicméně přítel to zhodnotil, že ten můj šamstr se bude po novém roce hoodně divit až mě potká:-D:-D.
Luna Polská vodka je vynikající, navíc oni mají docela dobré i ty levnější. Já jsem za mladých časů vypila celou lahev (u poloviny se teda pozvracela, takže vlastně dvakrát půlku), ale ráno mi teda nic nebylo:-D:-D. Ukrajinská vodka taky výborná.
Pinot Noir ano ano, oni to vědí!:-)
Měla jsem podezření. Děkuju za potvrzení.
Pinot Noir Musíš na něj hrát, že tě hrozně baví vyšivání, pletení, reprízy AZ kvízu. A pak frrr do víru velkoměsta!
pokusila jsem se dívat na "velkou výpravnou pohádku" nejlepší přítel.
oni teď asi režiséři pořádají soutěž o nejblbější vánoční pohádku, ničím jiným se to nedá vysvětlit.
Jiná Realita byla strašná, že? Spravila jsem si pak chuť filmem Na samotě ulesa.....
já jsem nedokoukala. vydržela jsem 50 minut naprosté nudy a nezajímavých deklamací (krom kočáru taženého pekelnými kozami) a pak jsem šla se psem. údajně se ke konci zlepšila. nejvíc mě ale šokuje, že se jí lidi na netu zastávali, prý celkem v pohodě a navíc skvělé obsazení
nevím, jestli mysleli momentálně asi největší mužské herecké pohádkové poleno piškulu, tu protivnou princeznu nebo vágnerovou, která tam s hrubým hlasem i zjevem byla jak pěst na oko. akorát čert byl podle mě dobrý a na místě. asi stárnu ![]()
včera nebo kdy byla třeba pohádka čertova nevěsta, už starší (myslím 2011), ale přitom pořád z kategorie "nové výpravné", a to je podle mě ještě pořád pěkná pohádka. od té už to ale asi šlo definitivně z kopce.
Jiná Realita Já už se ani nedívám. Pohádky mě nikdy nebraly a poslední dobou už je to spíš katastrofa. Dívali jsme se na Dovolenou s Andělem
. Tam jsme se pobavili, jak strašně měli organizovanou dovolenou.
A mně se ta pohádka docela líbila. Strávila bych víc času ve střižně, postavu komtesy bych přeobsadila, ale jinak přijemná podívaná, chvílemi výborná. Na Befeleuse Jiřího Langmajera a na Lucifera Františka Němce hned tak nezapomenu
... vůbec to ztvárnění pekelného světa mi přišlo hodně povedené.
Já třeba nesnesu většinu Troškových pohádek, kde se po většinu stopáže ječí, piští, pitvoří, hejká...
Jj, plamínek, ten byl super! ![]()
Se přiznávám, že by mě ani nenapadlo se kouknout na štědrovečerní pohádku, bohatě mi stačí když omylem shlídnu "trajler" před zprávama, strašnej nešvar tadle produkce z peněz nás, daňových poplatníků!!![]()
![]()
Z Anděla na horách a obecně humoru za bolševika je mi vyloženě nevolno.
Jiná Realita Čertova nevěsta před chvílí skončila, viděla jsem poslední půlhodinu. Za mně nic moc. Já ty nové pohádky nějak nedokážu ocenit. Ale docela se mi líbila Mucimutr, nebo tak nějak. Ale tu jsem taky neviděla celou. Vždycky se těším, až je po Vánocích. Z těch pozitivních a vánočních pořadů, včetně pohádek, je mi lehce blivno.
Mutziputzi Vůbec to neberu, že by Anděl byl humorný nebo sledovatelný film. My jsme si při sledování z toho udělaly humor vlastní.
Televize u nás běží tak 2x za rok a včera zrovna nastala taková půlhodinka
. Pak jsme to zase zavřeli a šli raději na procházku.
Se přiznávám, že by mě ani nenapadlo se kouknout na štědrovečerní pohádku, bohatě mi stačí když omylem shlídnu "trajler" před zprávama, strašnej nešvar tadle produkce z peněz nás, daňových poplatníků!!
Štědrovečerní pohádkou byla Anděl páně 2 (sledovalo přes tři miliony daňových poplatníků)
Tuším, že v mnoha rodinách se sledovala u večeře, což je pro mě šílená představa.
Renusatko Jsem to nemyslela osobně, i vedle v tématu v rámci recenze na "komedii" z horskýho prostředí to uvádí jako vrchol humoru. Mně je z těchhle děl na blití s prominutím, z Marvana dtto.
domenica Důchodci a děti nejsou poplatníci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí