Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 21:51

Pinot Noir ano ano, oni to vědí!:-)

Online Karja
44760 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:01

viktorka_od splavu Tak beďary omlazujou! Nee, bylo tam naštěstí velké přítmí a  přípravné štukovací práce se vyvedly:-D.Nicméně přítel to zhodnotil, že ten můj šamstr se bude po novém roce hoodně divit až mě potká:-D:-D.

Luna Polská vodka je vynikající, navíc oni mají docela dobré i ty levnější. Já jsem za mladých časů vypila celou lahev (u poloviny se teda pozvracela, takže vlastně dvakrát půlku), ale ráno mi teda nic nebylo:-D:-D. Ukrajinská vodka taky výborná.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:04
Reakce na Karja:

šamstr se bude po novém roce hoodně divit až mě potká:-D:-D.

​no to teda

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:07

Pinot Noir ano ano, oni to vědí!:-)

Měla jsem podezření. Děkuju za potvrzení.

Online Karja
44760 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:10

Pinot Noir Musíš na něj hrát, že tě hrozně baví vyšivání, pletení, reprízy AZ kvízu. A pak frrr do víru velkoměsta!

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:13

Karja  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. prosince 2017 21:23

pokusila jsem se dívat na "velkou výpravnou pohádku" nejlepší přítel.

oni teď asi režiséři pořádají soutěž o nejblbější vánoční pohádku, ničím jiným se to nedá vysvětlit.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 09:48

Jiná Realita byla strašná, že? Spravila jsem si pak chuť filmem Na samotě ulesa.....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 10:47

Fakirka 

já jsem nedokoukala. vydržela jsem 50 minut naprosté nudy a nezajímavých deklamací (krom kočáru taženého pekelnými kozami) a pak jsem šla se psem. údajně se ke konci zlepšila. nejvíc mě ale šokuje, že se jí lidi na netu zastávali, prý celkem v pohodě a navíc skvělé obsazení  nevím, jestli mysleli momentálně asi největší mužské herecké pohádkové poleno piškulu, tu protivnou princeznu nebo vágnerovou, která tam s hrubým hlasem i zjevem byla jak pěst na oko. akorát čert byl podle mě dobrý a na místě. asi stárnu 

včera nebo kdy byla třeba pohádka čertova nevěsta, už starší (myslím 2011), ale přitom pořád z kategorie "nové výpravné", a to je podle mě ještě pořád pěkná pohádka. od té už to ale asi šlo definitivně z kopce.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 11:13

Jiná Realita Já už se ani nedívám. Pohádky mě nikdy nebraly a poslední dobou už je to spíš katastrofa. Dívali jsme se na Dovolenou s Andělem . Tam jsme se pobavili, jak strašně měli organizovanou dovolenou. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 11:15

Jiná Realita Fakirka 

A mně se ta pohádka docela líbila. Strávila bych víc času ve střižně, postavu komtesy bych přeobsadila, ale jinak přijemná podívaná, chvílemi výborná. Na Befeleuse Jiřího Langmajera a na Lucifera Františka Němce hned tak nezapomenu ... vůbec to ztvárnění pekelného světa mi přišlo hodně povedené.

Já třeba nesnesu většinu Troškových pohádek, kde se po většinu stopáže ječí, piští, pitvoří, hejká...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 11:27

mysmat 

Jj, plamínek, ten byl super! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 11:34

Se přiznávám, že by mě ani nenapadlo se kouknout na štědrovečerní pohádku, bohatě mi stačí když omylem shlídnu "trajler" před zprávama, strašnej nešvar tadle produkce z peněz nás, daňových poplatníků!!

Z Anděla na horách a obecně humoru za bolševika je mi vyloženě nevolno.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 11:51

Jiná Realita Čertova nevěsta před chvílí skončila, viděla jsem poslední půlhodinu. Za mně nic moc. Já ty nové pohádky nějak nedokážu ocenit. Ale docela se mi líbila Mucimutr, nebo tak nějak. Ale tu jsem taky neviděla celou. Vždycky se těším, až je po Vánocích. Z těch pozitivních a vánočních pořadů, včetně pohádek, je mi lehce blivno.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 11:57

Mutziputzi Vůbec to neberu, že by Anděl byl humorný nebo sledovatelný film. My jsme si při sledování z toho udělaly humor vlastní. 

Televize u nás běží tak 2x za rok a včera zrovna nastala taková půlhodinka . Pak jsme to zase zavřeli a šli raději na procházku. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 11:59
Reakce na Mutziputzi:

Se přiznávám, že by mě ani nenapadlo se kouknout na štědrovečerní pohádku, bohatě mi stačí když omylem shlídnu "trajler" před zprávama, strašnej nešvar tadle produkce z peněz nás, daňových poplatníků!!

​Štědrovečerní pohádkou byla Anděl páně 2 (sledovalo přes tři miliony daňových poplatníků)  

Tuším, že v mnoha rodinách se sledovala u večeře, což je pro mě šílená představa.

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 12:00

Renusatko Jsem to nemyslela osobně, i vedle v tématu v rámci recenze na "komedii" z horskýho prostředí to uvádí jako vrchol humoru. Mně je z těchhle děl na blití s prominutím, z Marvana dtto.

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 12:02

domenica Důchodci a děti nejsou poplatníci

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 12:03
Reakce na Mutziputzi:

domenica Důchodci a děti nejsou poplatníci

​Někteří důchodci jsou a děti do toho nejsou započínatý.