Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:58

Mutziputzi Moje mladší dcera opustila dvě střední školy v prvním ročníku, protože ty učitelky jsou přece tak blbý krávy, že se to nedalo vydržet.. Současně s přehledem psala starší sestře seminárky na VŠ.

Prostě nezvládnutelná a neřiditelná, současně velice chytrá. Naštěstí, klepu na zuby, chytla se v životě dobře a ted i studuje na univerzitě v Anglii a má dobré místo.

Když se ale "dítě" rozhodne, nenaděláš nic. Jedině vozit ho v poutech a přivazovat k lavici - a stejně by je to nedonutilo učit.

Nezbývá v takové situaci než doufat, že to dobré, co jsme do dítěte vložili, přece musí převážit. Jen si nepodělat do té doby život tak, aby to už nešlo napravit.

Což se u oné dívky zcela evidentně stalo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:59

Polovině je 18 už ve třeťáku, před maturou všem. I na třídní schůzky si chodí sami a že propadli nebo už nestudují, to se rodiče nemusí ani dozvědět. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 15:02

Dadoo Jsem stejnyho nazoru, proste se ji ty teleci leta vymkly z rukou a za par let by to uz moblo byt jiny.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 15:06

Dadoo Určitě je to těžký, jak píšeš a přesně, je důležitá věc doufat v to co člověk do dítěte vrazil za celý dětství a vědět že fakt něco vrazil. Je mi jasný, že tyhle věci nejdou po zlym, ale mít s dítětem vztah takovej, že se mu budu mít šanci pokusit vysvětlit, že dělat štětku se základním vzděláním nebude dobrá cesta, je podle mě základ. Těžko soudit, ale něco dysfunkčního tam prostě bejt muselo, třeba jenom strkání hlavy do písku.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:26

Mutziputzi zrovna tadyhle slecna co neni z nejchytrejsich, te proste nic nevysvetlis. a iq se vychovou zvednout neda

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 16:41

slípku nelitovat.

zas tak blbá, aby si neuměla spočítat následky, asi nebyla. moc dobře věděla, co dělá i co riskuje. jinak by musela být mentálně zaostalá. možná se usmívala i na fotce ze zadržení, protože si myslela, že to má nějak pojištěný, kdo ví, třeba jí její chlebodárci slíbili bezpečný průchod, a ona byla moc blbá volavka, tak na to skočila (taky je mi její spokojený výraz záhadou).

s ohledem na její vyjádření je asi 100% jisté, že jí nikdo do kufru tajně nic nedal. tudíž si nějakých aspoň 10 let tamějšího vězení v jeho celé kráse plně zaslouží. popravit ji snad chtít nebudou. za to, o co se pokusila, je to podle mě fér trest. na heroin je navázaný obří řetězec trestné činnosti, mrtvol, špíny a hnusu, je spravedlivé, aby ho zažil i ten, který si létá na dovolené a kupuje hadříky v pohodlí a luxusu a "jen" vozí materiál.

člověk, který si kupuje kabelky za prachy z drog, je jedna z největších špín vůbec. pokud takhle jela počtvrté, tak leda další taková blondýna jako ona může věřit, že teprve teď měla něco v kufru.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 15:16

Ja to moc nesleduju, ale tohle na me vyskocilo na fb a nevim, jak by se ji to mohlo dostat do kufru omylem 

https://www.youtube.com/watch?v=ARxGhSbVSmw&autoplay=1&disablekb=1&fs=1&feature=youtu.be&version=3&autohide=3

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 15:21
Reakce na Jiná Realita:

slípku nelitovat.

zas tak blbá, aby si neuměla spočítat následky, asi nebyla. moc dobře věděla, co dělá i co riskuje. jinak by musela být mentálně zaostalá. možná se usmívala i na fotce ze zadržení, protože si myslela, že to má nějak pojištěný, kdo ví, třeba jí její chlebodárci slíbili bezpečný průchod, a ona byla moc blbá volavka, tak na to skočila (taky je mi její spokojený výraz záhadou).

s ohledem na její vyjádření je asi 100% jisté, že jí nikdo do kufru tajně nic nedal. tudíž si nějakých aspoň 10 let tamějšího vězení v jeho celé kráse plně zaslouží. popravit ji snad chtít nebudou. za to, o co se pokusila, je to podle mě fér trest. na heroin je navázaný obří řetězec trestné činnosti, mrtvol, špíny a hnusu, je spravedlivé, aby ho zažil i ten, který si létá na dovolené a kupuje hadříky v pohodlí a luxusu a "jen" vozí materiál.

člověk, který si kupuje kabelky za prachy z drog, je jedna z největších špín vůbec. pokud takhle jela počtvrté, tak leda další taková blondýna jako ona může věřit, že teprve teď měla něco v kufru.

Jo a na tom videu me bavi, jak nakoukne, cichne si k prasku s vyrazem, co ze to je? Jako by si rikala, nekdo mi sem dal mouckovej cukr... Mne najit bily prasek v kufru, tak se rovnou slozim.  

Pardon. Nechtela jsem citovat 

20970 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 16:11

Jiná Realita člověk, který si kupuje kabelky za prachy z drog, je jedna z největších špín vůbec. pokud takhle jela počtvrté, tak leda další taková blondýna jako ona může věřit, že teprve teď měla něco v kufru.

Ta je tak blbá, že z drog neměla podle mě ani floka, na kabelky se musela spíš sakra otáčet v bordelu. Hloupost je její problém, bohužel za chybu zaplatí úplně stejně jako kdyby byla ve vedení narkomafie. V tom je mi jí trochu líto, zaplatí za blbost.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 18:18

Mutziputzi 

https://zpravy.idnes.cz/ceska-drogy-pakistan-zatceni-dim-/zahranicni.aspx?c=A180115_121059_zahranicni_fka

pokračování komedie ...podle toho, jak zkušeně ochutná obsah těch "dárků", které jí úplnou náhodou ukryli pod falešné dno...co  by asi udělala hodná holka, kdyby před ní otevřeli kufr a tam pod falešným dnem kila bílého prášku? já bych asi omdlela, ale určitě bych zkušeně neochutnala...

"hodná holka" z eskortu. třeba se to taky ujme, jako "za 5 minut u tesca". sebevědomí těch mladých blbých blondýn nezná mezí. 

20970 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 19:00

Jiná Realita A tak muzeme ji jenom prat aby to prezila ve zdravi a nasledne kapitalizovala, mne ji fakt lito je, je chuda duchem a udelala chybu, kterou nejde vzit zpatky. BTW jeste vcera psali, ze doposud nepozadala o pomoc ambasadu ani MZV, nic, zrejme fakt rodina pitomcu.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 19:03

Jiná Realita Kdyby můj kufr při odbavení najednou váži o 10kg víc než předpokládám, asi bych ho stáhla z pásu a šla se podívat, co se stalo. Ovšem za předpokladu, že bych fakt netušila, že mi tam někdo něco strčil.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 19:04

Mutziputzi na pákistánksých stránkách se o ní píše, že se orgány činné rvou o to, kdo bude její případ vyšetřovat,  a všichni se tam s ní fotí a ona se všude nablbe usmívá.

třeba to přece jen má pojištěný. možná se provdá za tamějšího šéfa čehokoli a to jí zajistí nižší trest, kdoví. nebo tárik někoho podplatí.

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 21:49

jako že je blbá jak troky, o tom není pochyb, kriminálnice taky, protože to určitě nedělá poprvé, ale přát někomu zažít pákistánský kriminiál (nebo nějaký někde v south east asia) teda taky nepovažuju za normální... 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 23:43

nekdo mohl dat slecne shlednout Bangkok Hilton.

nolita ja ji to ani nepreji, ale kdyz pasuje drogy tak co s ni: shabat to a vyhostit? za dva tydny je tam zas. to mnozstvi, ktere mela v kufru je pulka toho, co nase policie zachytila za cely rok 2016 (a vic nez je celkovy zachyt v letech predtim).

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 15. ledna 2018 23:55

Dadoo tak jedna vec je, ze si zivot podelala ona, ale bylo to jeji rozhodnuti. ale kolika lidem ho pomohla podelat ona? co jsem ja cetla, tak posledni leta uz prekupnici ani necti zadna omezeni, neprodavat detem a tak. 

je strasne moc zavislych deti (teda do 15 let), ne, fakt mi ji neni vubec lito. 

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 06:51

continuity nic takoveho nerikam, jen ty prejici vyroky a jejich vykrikovatele povazuju za dost mimo ...

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 08:19

Mutziputzi  pokud to nebyla nahoda a nedelala to poprve, pak bych to upravila na “je chuda duchem a svine” nepreju nic zlyho nikomu ze zasady, ale trest si rozhodne zaslouzi. otazka jaky nastesti neni na nas. pokud ny byla nesvepravna tak ok, ale hloupost fakt neni omluva z kseftovani s drogama.

20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 09:07

viktorka_od splavu Já neříkám netrestat, zavřela bych jí klidně až zčerná, ale ne v Pakistánu.

BTW dost podobně vidím tu dvojku co sedí v Turecku, oba trochu jinak, ale duchem podobně chudý.

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 09:12

Mutziputzi no přesně....