notna ja som sa presťahovala z malej bytovky na dedine, kde sme sa všetci dobre poznali, bývala som tam prakticky od narodenia a osadenstvo sa vôbec nemenilo, do veľkého anonymného paneláku v meste. Bol to pre mňa celkom šok, keď som na začiatku každého pozdravila a väčšina ľudí na mňa hľadela ako na mimozemšťana, ale teraz si vychutnávam, že nemusím s každým susedom viesť desaťminútovú konverzáciu, kým sa dostanem do bytu.
Přiznání
betsey fakt se lidi v paneláku nezdraví? To přece nemá s anonymitou nic společnýho. Já chápu, že tam bydlí hodně lidí, ale nedovedu si představit, že se lidi potkají u schránek nebo spolu jednou ve výtahu a ani nekváknou?
Jestli to sem patří netuším, ale přiznávám, že mám ve skříni věci ještě s vysačkou......takže vyhlašuji RR (Rok Redukce)!!!!! Spadá do toho oblečení, boty a kosmetika!!!! Kdyby mi to dávali zadarmo, tak ne......teda zadarmo, no, .....ale jinak fakt néééééé
edituji tu vysačku na visačku ![]()
alese s visačkou
..promiň to nešlo přejít![]()
Mutziputzi Vysacka, ze te ta cena na ni vysala, prece. Ja jsem si objednala ten tvuj spacacek, @whiskas mi namerila pekne rozmery, protoze kdovijakou mam velikost, a kdyz tak koukam na to pocasi, tak uz aby prisel!
ice já teda zkušenostmi z paneláku nemůžu posloužit, ale u nás na okraji stotisícového města se najde (třeba ve škole, když jdu na třídní schůzky, nebo ve školce, kde jsme se taky pravidelně potkávali) dost jedinců mužského pohlaví, který na mě tupě koukají (asi čekají, až je pozdravím jako první)... nebo jejich kolegyně ženského pohlaví, které mému manželovi ani neodpoví na pozdrav, což mi přijde jako dost veliký buranství
Mutziputzi ale fuj!!!!! No jasně!!!! Já měla rudo před očima, když jsem to v té skříni viděla ![]()
Karja Jakou barvu?
alese
Já tě chápu, taky jsem tady učinila podobný prohlášení, aby mi tady za dva dny připomínaly, že jsem učinila prohlášení![]()
Edge jj lidi jsou burani, ale to o tom nezdravení se v paneláku nečtu/neslyšim poprvé, proto jsem se rohoupala se zeptat. I v hotelu člověk zdraví ve výtahu nebo na chodbě, nebo v baráku zdravím i návštěvy od sousedů... tak proč ne v paneláku
ice je to všechno o výchově a hlavně o tom, jít vlastním příkladem... my třeba automaticky zdravíme při vstupu do obchodu, restaurace, výtahu atd. a děti to dělají po nás... a pak jsou tady ještě jiný gangy, no
alese
Já tě chápu, taky jsem tady učinila podobný prohlášení, aby mi tady za dva dny připomínaly, že jsem učinila prohlášení
bude jen dobře, když mi to budou připomínat ![]()
Mutziputzi Tu khaki, to je moje oblibena. Jen nevim, co k tomu za cepicku, snad budu muset dokupovat:-)))
ice no áno, fakt mi neodpovedalo na pozdrav veľa ľudí, ale už sa to nejako utriaslo do stavu, že sa zdravíme s ľuďmi, o ktorých o sebe vieme, že sme susedia a vo výťahu samozrejme, aj s neznámym človekom.
A ešte taká vtipná historka: nastupujem s jedným pánom do výťahu, a pýta sa ma, že na aké poschodie to bude. Hovorím, že na štvrté a on, že býva na tom istom poschodí, a že to som sa musela prisťahovať len nedávno. Tak som len pípla, že pred piatimi rokmi
ice Lidi dnes nezdraví. Já dělám ve zdravotnictví. Občas jsem na recepci...otevřou se dveře a místo pozdravu..."Já jsem objednaná" a to je ze 120 lidí denně klidně polovina. Zdravení do telefonu už se taky nedělá. V ambulanci je to lepší, ale myslím, že je to kvůli tomu, že já zdravím automaticky, tak mi alespoň odpoví.
Viděla jsem film Kvarteto a líbil se mi... Teď si čtu recenze a ani jedna není dobrá. Tak nevím, jestli můj dojem z filmu neovlivnil Plesl, který se mi teda líbil moc...
.
999 ja to nejak nepobrala
, ani Plesl, ktereho mam jinak moc rada, to nezachranil.
jinx Já právě měla pocit, že přesně rozumím tomu, co ten Krobot chce zachytit...
. A u Plesla jsem vůbec nevnímala, jak to hraje, jen se mi hrozně fyzicky líbil...
.
Ale schválně jsem to dala do Přiznání, rozhodně to není všeobecné doporučení na to jít.
alese Já jsem teda dělala čistku před vánoci a pořádnou. Jako tak na třikrát jsem musela. A teď jsem po měsíci otevřela tu skříň a udělám asi ještě čistku čistky. Já nevim, kolik je možný třeba za léto unosit tílek, myslim, že moc ne a já jich tam mám tak 15? Plus pět takovejch elegantnějších? K čemu...
999 tomu jsem prave moc nerozumela a nejak mi to uniklo.co to podle tebe bylo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí