Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:20

mysmat To si přesně myslim, že bych jí přála odsedět si to v Čechách. K tomu co vy platíte z daní a nelíbí se vám to nechtěj abych se vyjadřovala, tohle prohlášení dolních pár milionů daňových poplatníků, co by chtěli a nechtěli ze svých daní z průměrných příjmů platit ve mě vyvolává záchvaty agresivity.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:26

mysmat Podle zpráv, které ohledně prostředí v pákistánských veznicicíh problesknou, tam jsou ty podmínky fakt o život, vězně tam týrají, lékař tam dorazí jednou za pět let, hygiena je traická, fakt jí to přejete? Jako jo, je blbá, chovala se opovrženíhodným způsobem, zasluhuje potrestat, ale tohle mi přijde hodně kruté.

20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:34

mysmat A dealery budeš vykrmovat v krimu s chutí viď BTW teď jsem pochopila jak to myslíš - pašerák a dealer není totéž

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:36
Reakce na Mutziputzi:

mysmat To si přesně myslim, že bych jí přála odsedět si to v Čechách. K tomu co vy platíte z daní a nelíbí se vám to nechtěj abych se vyjadřovala, tohle prohlášení dolních pár milionů daňových poplatníků, co by chtěli a nechtěli ze svých daní z průměrných příjmů platit ve mě vyvolává záchvaty agresivity.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:38
Reakce na :

Zina 

Jako potrestat, ale zas ne tak moc?   

Trest za dealerství má mít výstražný účinek, nemá to být náplast na blbost.

​kdyby “vystrazne tresty” zlocince opravdu odradily, nikdo by v zemich kde se za vrazdu popravuje nevrazdil. kecy akorat.. Vezeni slouzi k izolaci “kriminalniku” od ostatnich lidi. a za to si (jako jedno z mala co od statu opravdu ocekavam) zaplatim velmi rada.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:40
Online nolita
6513 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 10:58
Reakce na :

Mutziputzi 

No, ale právě jen v Pakistánu bude sedět, až zčerná (myšleno nikoli rasisticky)

Nebo myslíš, že by bylo lepší, aby se "nebohá" dívka vrátila sem do relativní pohody české věznice?

My to platíme...

btw, myslím, že málokdo si dokáže představit, jak hrozný trest je ztráta svodoby, tím spíš dlouhodobá, ani luxusní vězení na to nemá vliv.. 

20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 11:05

nolita Mě i fascinuje, že někdo někomu může přát nelidský zacházení do kterýho se ona zřejmě dostane v tamním vězení, myslím, že speciálně s její vizáží to může být peklo. Nečekala bych někdo bude schvalovat upírání základních práv, k čemuž jsem přesvědčená, že nepochybně bude docházet, trošku barbarský.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 11:13

Mne to taky fascinuje, nicmene neprekvapuje, bohuzel. Uz jen chybi, ze se v ceskem vezeni bude mit jak v luxusnim hotelu.,

Online dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 11:26

nolita 

Mně taky přijde odnětí svobody jako trest samo o sobě, ale tak jak se v politice a veřejném dění poslední doby zjišťuje, je svoboda něco zbytečného, takže adekvátním trestem je nechat zločince pomalu duševně i fyzicky strádat a umírat.

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 11:29

Mutziputzi jinx dzizisketa naprosto s vámi souhlasím... 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 11:49

viktorka_od splavu  vězení je nápravné zařízení, nikoliv izolace zločinců (v civilizovaném světě)  

20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 11:56

ice To neni pravda, co vyjimecne tresty? Pripadna detence?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 12:02

Mutziputzi Výjimečné tresty beru pořád jako trest a nápravu ne jako izolaci. Detence se myslím řeší jinde než jsou vězení? A stejně je tam pokus o nápravu (psycholog, rehabilitace, vzdělávání..)

20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 12:33

ice Tak s takovou napravenou Stodolovou bych si vyslovene uzila wellness vikend

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 12:37
Reakce na ice:

viktorka_od splavu  vězení je nápravné zařízení, nikoliv izolace zločinců (v civilizovaném světě)  

​tak teoreticky ano. prakticky nikoliv.

20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 12:41

viktorka_od splavu teoreticky u napravitelnych, u zarazenych mezi nenapravitelne ani tak, tam jde skutecne o izolaci a nevim proc by to nemelo patrit do civilizovanyho sveta