Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:42
Reakce na Lama_z_Lana:

vanilka Přeju, ať se toho splní co nejvíc a nejlépe všechno,

Pro mě bude příští rok v mnoha ohledech dost zásadní. Přiznám se (když už jsem v tom tématu), že z toho mám obrovský obavy.

​Děkuji 

I tobě přeji, ať ta zásadní rozhodnutí či změny ustojíš jak nejlépe budeš umět.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 17:55

Jiná Realita proč ne? Popadnout dva kufry a odejít je věc okamžiku. Spíš by mě zajímalo, jak dlouho to ještě s někým plánoval, aby vystihli chvíi, kdy peníze ještě nebyly označené a aby přesně věděl, které zóny nejsou sledované kamerami. Trochu moc náhod najednou.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 19:33

Kokoska no přesně tak to myslím.

abyste ty kufry během 32 vteřin jen tak popadla, musíte přesně vědět, kde jdou, co v nich je, že je nikdo nehlídá a asi milion dalších faktorů. 

ukrást tohle jen tak čirou náhodou, že se opřete o dveře a ony zrovna jako náhodou nejsou zamčené a ejhle, za nimi je náhodou poklad....no tomu může věřit možná ta policie.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 22:08

Som nahnevana na svojho brata. A nepomoze, ani ked mu poviem, co mi vadi.

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 21:45

Priznavam,ze jsem si letos nedala zadne predsevzeti!

Jen jsem se kousla a vyridila ze zacatku roku par neprijemnosti,par me jich teda jeste ceka,ale uz mam aspon domluvene terminy.a jedu v dry january.zatim uplne v pohode.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 11:09

Priznam se, ze nevim jestli mam to nebohy devce pasujici heroin litovat, jak muze nekdo takhle skoncit a kde ma rodice??

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 11:21

Mutziputzi Já ji nelituju ani v nejmenším.

Ještě bych ji snad mohla litovat, kdyby to na ni navlékli, kdyby ji zneužili, tak pro blbost.. Ale po opakovaných cestách a hlavně poté, co přiznala, že věděla, že ve dvojitém dnu kufru pašuje něco, co se dá použít na výrobu drog, opravdu nenacházím ani mikrostopu po nějakém důvodu, abych ji litovat mohla.

Z církevní školy na Velehradě, přes švýcarský bordel, je to nepřekvapující sešup.

A rodiče?? Přestala je poslouchat ve chvíli, kdy opustila školu. Čuchla k penězům a .. a pořád to bylo asi málo. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 11:21

Mutziputzi Rodičov ľutujem, žiť s vedomím, kde mám dcéru, to musí byť strašné. Dievča som najskôr ľutovala, ale teda, ak je pravda, čo píšu noviny, žiadne neviniatko to nebolo, vraj aj eskort, v Pakistane nebola prvýkrát, pekná, sprostá, naivná...

Chcela mať luxusný život, ešte aj v správach po zadržaní sa usmievala, čo jej to nedocvaklo? Ja by som v tej base neprežila ani týždeň, to, čo sa tam deje, v akých podmienkach a doživotie? Je mi zle, už keď to len píšem....

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 13:29

Dadoo Esenciální blbka zřejmě, zaplatí za to ale asi příliš.

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 13:30

milacka Když zvládli žít s vědomím, že dcera brigádničí v bordelu..

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:03

Mutziputzi Tak to se meli zabit, nebo co meli delat jinyho nez s tim zit a zrovna ten bordel jde dost dobre zakamuflovat. Ja ji lituju, ze je tak blba.

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:05

Karja Mně je šumák co dělali, jenom jsem reagovala na vyjádření milacka , která lituje rodiče, že musí žít s vědomím kde maj teď dceru.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:10

Mutziputzi Jasny, no ale zlatej bordel, ze jo. Tohle je fakt hrozny, I kdyz si za to muze svou blbosti. Jenze nekdo je tak prirozene blbej, ze se s tim neda vubec nic delat.

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:16

Karja Ale jo, jenom se těšim, až budou rodiče plakat v Blesku, že to byla hrozně hodná holka, že si chtěla vydělat na školu zřejmě. Jasně že si za to může sama, ale rodiče co nechaj dceru hrát si na exkluzivní štětku taky nebudou v pořádku.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:21

Ale tak oni to nemuseli vedet, vsak u nas jedna holka taky jezdila tancovat, jako kdo zjisti jestli tancuje ve vertikalni nebo horizontalni pozici a je plnoleta, doma ji asi plnoletou nezamknou do chlivka. Mne jich lito je, za to dite fakt nemuzou.

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:36

Karja Nechat dítě odejít ze střední školy prostě je chyba i rodičů, nikdo mi to nevymluví.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:41

Mutziputzi a jak se tý chyby nedopustit jako rodič? Mám v blízký přízni dva případy, kdy dítě v 18 nechalo školy a nikdo nezmohl nic. Nemáš žádnou páku, jak tomu zabránit.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:44

Mutziputzi No jo, takze do chlivku zavrit a do skoly doprovodit, vecer to ztriskat jak zito. Je to tezky proste.

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:44

ice asi to i preventovat holt