Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 21:49

Emerald heh 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 21:51

barbucha Novotny 9,Hanykovics 8.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 21:52
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 21:53

ja si to prave myslim taky. Jako kohokoliv to odradi, tak se to pocita, ale kdo se rozhodne a ma v sobe urcitou miru ochoty to riskovat, tam je to asi marne. Nekdo si to asi nepripousti, nekdo si necha neco nabulikovat... ted mluvim o lidech treba z evropy, tedy blahobytnych. Ze to dela nejaky chudak, ktery jinak zije za dolar na den, to je jina story. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 21:56

Dadoo 

Souhlas.

Chudák holka teď lituje a roní krokodýlí slzy. Protože ji chytli! Kdyby ne, tak v tom vesele pokračuje dodneška...

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 22:15

měla jsem zůstat ve vlákně, kde se probíraly zkomoleniny jmen ... 

Dadoo nikdo0 přece neřekl, že to je ok, pokud jde o místní, to je tvoje - špatná - dedukce. teď se řeší ta holka, protože to je prostě něco, co se aktuálně děje a je to téma... 

a asi to tady nebude moc populární, ale kromě toho lidskoprávního základu, o kterém psala už jinx, má obviněný právo i na právní pomoc, zaplaťpánbůh - takže jen víc a víc top trestařů. osobně mě oblasti práva, kde se chodí k soudu - zjednodušeně řečeno - nebaví, ale je prostě dobře, že takoví lidi jsou... a jasně, když seš top jsi i top zaplacený... 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 22:18

Přiznávám, že jet do Pakistánu je můj sen (nemyslím teda jet si tam pro drogy). To jen tak na okraj, když už jsme v tom přiznání.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 16. ledna 2018 23:24

V této souvislosti jsem si vzpomněla na causu Američana uvězněného z "politických" důvodů. Tam teda moc na to, že to je cizinec, nedbali. Moc by mě zajímalo, co mu tam provedli, hrůza.

https://zpravy.idnes.cz/american-kldr-usa-otto-warmbier-d3w-/zahranicni.aspx?c=A170619_223841_zahranicni_fka

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 09:47

Fiction Tak na Severní Koreu kam se hrabe i ten Pakistán..nicméně opět, chlapec udělal chybu, byt absolutně banální, ale při znalosti místních poměrů si to mohl odpustit a zaplatil neadekvátně.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:59

Fiction Taky jsem si to říkala při jeho konečnym stavu. Na druhou stranu vyslíchat ho nějak speciálně asi neměli zapotřebí, to muselo být jasný i blbcům ze S. Korei, že se jaksi nemá k čemu doznat, takže ho chudáka řezali jak žito, nedávali mu adekvátní stravu, hrozný životní podmínky bez lékařský pomoci a je to taky. Hroznej případ, chudák kluk.

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:04

Karja Zajímavý, že tady nikdo neříká, že si to blbec zasloužil, není mezi ním a pašeračkou moc velkej rozdíl, oba se fatálně provinili proti lokálním pravidlům a mohli si to odpustit.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:43

Mutziputzi no nezasloužil, ale jak by řekla babička "kdo ti to kázal?!"

ta cestovka a vůbec ty výlety tam, uchylnost

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:43

Mutziputzi No hele, ukradl plakát, ne? To je od 9 kg heráku podstatnej rozdíl:-D.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:44

Mutziputzi miestne pravidlá sú jedna vec, zištnosť vec druhá, nebezpečnosť dôsledkov pre ďalších ľudí tretia.

Tým chcem povedať, že z blbej pubertálnej frajeriny odtrhnúť plagát ešte nikoho nezabilo (okrem toho chudáka chlapca), kdežto pre prachy kašlať na reálne ohrozenie života zdravia stovák ľudí je v úplne, ale úplne inej kategórii.

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:44

Karja V našich poměrech určitě, zjevně ne tak v severokorejskejch

Jinými slovy, holka by u nás taky dostala třeba 10 let, ale v civilizovaný káznici, tam bude ráda, když přežije, zde by chlapec zůstal opomenut, tam víme jak dopadl, blbost a blbost.

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:45

slniecko Nesrovnávám obecnou společenskou nebezpečnost, ale blbost, oba za ní zaplatí, chlapec bohužel již moc zaplatil.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:54

Mutziputzi Jo, blbost a blbost, sice na dvou hodně odlišnejch úrovních od vychcanosti a zřejmě hodně nízkého IQ po fakt klukovinu. 

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:58

Karja Já jenom řikam, že kluk by v našich poměrech nebyl potrestanej za nic, tam dopad jak dopad, nikdo mu to nepřeje, tý holce by to snad taky nikdo neměl přát přece, zavřít jasně, ale základní práva nikoho netankuje že jí budou jistojistě upíraný, musim říct, že z některejch kategorickejch soudů jenom tady mi šel mráz po zádech.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:06

Mutziputzi Jo takhle, já si to vyložila jinak. No jasný, já souhlasim.

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:16

Nám se nemusí líbit,jak naloží Pákistán s osobou,která vědomě pašovala,ale je to jejich právo.  Naopak,když tu policajti chytnou dvanáctiletého řidiče a ten bude tvrdit,že v jeho domovině vydávají řidičák v tomhle věku,taky to nebudem respektovat. (To je jen příklad)  Líto mi je předevěím její rodiny. Musí to být strašná představa.