mno tak jeden nekorektní vtip:
B: Hele Adame, kde je Eva?
A: Řikala, že se de umejt k řece.
B: To z těch ryb už nedostanu...
mno tak jeden nekorektní vtip:
B: Hele Adame, kde je Eva?
A: Řikala, že se de umejt k řece.
B: To z těch ryb už nedostanu...
paktofonika a nějaká redaktorka to zkoušela na vlastní kůži a kolega jí řekl, že z ní cítí něco povědomého :D Ještě myslím byla nějaké verze se spermatem, ale mlčim už, aby sem nepřestaly chodit slabší povahy. Pamatuju si taky každou pí.ovinu :D
ice Hele, co ja si pamatuju, tak o spermatu se tradovalo, ze je to dobry na plet ;) A tech penez, co se usetrii a parfem porad s sebou, pritom ti to nezabere misto v kabelce...no samy vyhody, proste ![]()
paktofonika a nějaká redaktorka to zkoušela na vlastní kůži a kolega jí řekl, že z ní cítí něco povědomého :D Ještě myslím byla nějaké verze se spermatem, ale mlčim už, aby sem nepřestaly chodit slabší povahy. Pamatuju si taky každou pí.ovinu :D
dobrý nomen omen ![]()
Jsem genialni, postup do dalsiho semestru level pokrocili v hebrejstine, test na 92%, dle intenzity pripravy jsem cekala nejvejs pade![]()
Mutziputzi No nadpozemská bytost![]()
Jak dlouho se učíš hebrejsky? ![]()
Luna od lonskyho cervna a strasne to flakam i kdyz me to silene bavi, delam k tomu jeste specializaci k praci, coz je z myho pohledu silene narocny, plus mi i bylo dano najevo, ze to neni byznys pro zenskou, ale o to vic me to nuti se tomu venovat, i kdyz to me neba...no aspon v ramci prokrastinace profesionalne monitoruju kolena![]()
Mutziputzi děláš atestaci na ortopedii? ![]()
Krehutka No to by pojistovny klekly!![]()
Mutziputzi No tak "byznys pro ženskou"
neeee, tak to chápu ten hnací motor. Ale v tom případě jsi asi nadčlověk...Hebrejština, cvičení a ještě zvládáš ty kolena.
Jsem však whiskas psala, že neexistuješ.
Já má kolena blbý, ale začala jsem pít a už mi to tak nevadí.![]()
Luna Haha, uz jsem byla parkrat spatrena, coz me netesi, pac bezdak look moje usili doprovazi![]()
Priznávam,že nechápem moju bývalú kolegyňu.Jej dcéra oslávila 1(čítaj JEDEN) rok a ona jej pripravila oslavu vo veľkej sále s niekoľkými desiatkami hostí.Samozrejme Facebook momentálne zahltila stovkami fotiek ![]()
pecka
. Tak to je spíš oslava pro rodiče. Pro roční dítě to spíš vidím opačně, jako stres. Musím ale říct, že je to teď dost móda. Buď udělat spoustu oslav se spoustou kamarádů nebo jednu obří. Nevím, jestli to není spíš ukázka...my na to máme
.
Taky nás teď čeká oslava jednoho roku neteře. Naopak jsme dostali pokyn nic nekupovat, max nějakou dětskou knížku. Na oslavě nás bude jen 8.
Renusatko tak mne je to jasné.Ale takéto osoavy som vo svojom okoli ešte nevidela.Keď mali sestrine deti rok,bola len tá najbližšia rodina a bolo to u nej doma.Akurát som drobcom nafúkala farebné balóny,žiadne divadielka.
pecka To vis, dortem doma u stolu uz nikoho neoslnis
ja jsem byla na jedny megalomansky detsky oslave, holcicce byly tri a vypadala, ze si to teda vubec neuzila a to ji rodice nechali do jizni Kalifornie privezt nakladak snehu, protoze tema Ledove kralovstvi, nevdecny dite ![]()
Mame co dohanat teda. ![]()
Janulik03 no tak v Aaaamerike sa všetko robí vo veľkom štýle ;)
pecka no jo eeemerika
To je tak, když vám na lahvičku dryjáku proti bolesti napíšou 3 x 10 kapek.
A uvnitř je na lahvičce pumpička.
A poté, co jste jeden den skoro mrtví, zjistíte po další ranní dávce, že těch 10 pumpnutí, není 10 kapek, ale ve skutečnosti je to 50 kapek..! A vy právě čtete, co všechno může přinést silné předávkování.. potíže s dechem, mdloby, bezvědomí..
Nejdřív jsem musela na záchrance nadiktovat adresu, kdyby se ukázalo, že pro mě fakt musí jet, aby mě pak nehledali. Okamžitě jsem odvolala i manžela z pojížděk. Pak seděl u mě, měřil mi tlak a hlídal, jestli ještě dýchám
Pomalu se vzpamatovávám.. ted už to bude ok, přežila jsem. Ale moc nechybělo a opravdu jeli ... ![]()
Faktem ale je, že to dva dny vůbec nebolelo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.