MP Meri Necti pribalovy letaky, necti pribalovy letaky, necti pribalovy letaky! K tomu kolikrat navadeji doktori.
Ja teda ctu, ale pak jsem schopna si vsugerovat vsechny nezadouci ucinky.
MP Meri Necti pribalovy letaky, necti pribalovy letaky, necti pribalovy letaky! K tomu kolikrat navadeji doktori.
Presne, ale zas bez prečítania sa bojím, takže ich dávam prečítať manželovi....
slniecko To mi připomíná, když jsem byla malá a dívala jsem se na nějaký strašidelný film. Zakryla jsem si oči a přikazovala rodičům "říkejte mi, co se děje!"
ale ja mu to nechám prečítať potichu!!!
Dadoo teeeda. No hlavne, že je ti lepšie. Taká priotrávená si si pripadala ako narkoman?
máma byla na operaci a po ní ji něčím zdrogovali a považuje to za jeden z top zážitků života! od té doby naprosto chápe, že někdo bere drogy. prý se tak dokonale úžasně snad nikdy necítila.
Jiná Realita ked som bola na operácii, tak najprv daju niečo ako náladovku a bola som celá rozchichotaná a prestalo mi vadiť aj, že sa mi vzadu roztváral ten plášť, čo sa oblieka z predu a vzadu zavazuje na krku a matne si spomínam, že som dokonca flirtovala s operatérom už na stole pred uspaním.
Proste, už nikdy.
Jiná Realita Mě takhle taky po operaci zdrogovali něčím silným proti bolesti a měla jsem po tom takové halucinace, že jako prevence proti drogám to bylo myslim dost dobrý ![]()
Jiná Realita Tak já si příště objednám přesně tohle, jo?
Jinak mě po operaci dávali cosi, u čeho vždy významně poznamenali, že je to na bolest a bolelo to furt příšerně, případně se to změnilo a bolelo to ještě o trochu víc.. ![]()
Pavlena ja vzpominam kdyz dostavala kdysi tchyne opiaty, rikala ze to boli porad stejne, jen jak je clovek mimo tak je mu to fuk. diky nezadam si:-(
máme to popisuje jako pocit, že leží na pláži v horkém písku, slunce svítí a na světě je nádherně...
Pavlena Mně dali po operaci slepáku něco s sebou domů, kdyby to hodně bolelo. Jednu tu piluli jsem si vzala a začalo mi být tak blbě - od žaludku, tíseň na hrudi, motolice, zatmívání před očima - že jsem volala do práce manželovi, ať fofruje domů. A pro jistotu jsem šla otevřít dveře do bytu, kdybych jako omdlela, aby se dostal dovnitř, vůbec mi nedošlo, že má klíče. Takže i zatmívání mozku se připojilo. Než přijel, nějak to přešlo, tak na mě navíc koukal jak na hysterku, která ho plaší kvůli blbosti.
Druhý podobný případ se odehrál, když mě chytly záda. Doktor na neurologii mě napravil různými chvaty, při kterých se ozývalo praskání suchých větví, a dal mi injekci. Pamatuju si kousek cesty domů autem, ale jak jsem se dostala do 4. patra bez výtahu a do postele, tam mám okno. Trvalo dva dny, než jsem byla plně při smyslech, ta celková nemohoucnost a malátnost byla snad horší, než bolest.
Jééé, já když ležela po operaci na IPCHO tak to bylo úžasný, pokud jsem měla opiáty.....byla jsem na plese, štíhlá, bílé šaty, něco jako na zámku....paráda. Pak jsem mluvila s nějakými andílky a jeden mne pak jakoby hlídal na stropě v pravo nahoře.....
Ale zpeět do reality: jak jsem vyhlásila ROK REDUKCE, myšleno hader a kosmetiky...tak můžu slavit Silvestra....včera kalhoty, kabát, čaty, ponšosvetrošála. Prostě přišly novinky a tak nějak cestou z knihovny......![]()
Jiná Realita Me po operaci opiatech strasne hucelo v hlave, ze uz nikdy. Ovsem oblbovak, ktery jsem inhalovala pri prvnim porodu bych si klidne zopakla
omg, nesnasim to vsudypritomne vzpominani na medaile, ktere uz zaval cas. Nagano po milionte, strasny kyc. informace o kazdem zarazenem prdu biatlonisty, reportaze jak pro blbecky o tom, co se ji v koreji aneb mamo koukej
... A to nemam TV, ale i ted na ct24 on line. At s tim jsou do... na ct sport
jinx Moje slova! Slyšim Nagano a je mi stydno.
Mutziputzi a co teprve "zlati hosi"
Orgie národní hrdosti. ![]()
Ale tenhle rozhovor s Ledeckým, nejenom o olympiádě, jsem si přečetla docela s chutí:
Perfektní. Ledecký je chytrý chlap
. A navíc má charisma. A úspěch jeho dětí je z velké části odrazem skvělého přístupu jeho i jeho ženy, který je v tom článku patrný. Vážně super
.
domenica Ale jo, kdyby vynechal tu českou závist a neodpouštění úspěchu, odpustila bych mu jeho hudební produkci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.