Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 10. února 2018 12:34

Mutziputzi Mne se libilo, jak se v jednom poradu Ester smala tomu, co hraje Janek:-). A to vzpominani me taky neba, jako vcera bylo neco o Raskovi, nebo kdyz je Zatopek a tihle stari harcovnici, co trenovali v kaliopkach doma za vsi, tak je to takovy mily, ale Nagano, jejeje, to je fakt pruda.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. února 2018 12:43

Karja A nejvíc ouvej mi je u sestřihů komentářů uřvanýho Záruby, strašný plky rádoby vtipný! Myslim, že z filmu Nagano - zrození hrdinů bych se asi pozvacela

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 10. února 2018 12:50

Mutziputzi 

Prozatím tedy jenom animovaný, ale sní se o celovečerním hraném. 

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 10. února 2018 12:50

Mutziputzi Ja to moc nesleduju,tak I Zaruba mi unika a existence toho filmu taky. No o cem se dlouho a casto mele se dost zprotivi. Pred lety jsem sledovala biatlon, ted uz jsem z ty obri popularity tak otravena, ze kdyz to obcas doma po obede zachytim, tak stejne fandim Foucardovi a Laure Dahlmaeir, protoze jsou sympaticky.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 10. února 2018 12:51

domenica Jo aha, ja skocila na to, ze uz nejakej takovej film je:-)):

20970 příspěvků moje polička 10. února 2018 12:54

Karja Neznam, biatlon nesnášim

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 10. února 2018 13:14

Já kdybych nechodila sem, tak vůbec nevím, že je nějaká olympiáda.  

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. února 2018 16:28

Jéé...se teda přiznám, že já ráda OH. Sleduju, fandím a úspěchy sportovců mě dojímají. A když se to povede na zlato a hraje hymna, tak brečim .

Zažít tu atmosféru v průběhu her, to bych moc chtěla zažít.

Offline Sweet Potato
40492 příspěvků moje polička 10. února 2018 16:42

Lama_z_Lana Já ráda speciálně zimní OH

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 10. února 2018 16:48

ja uplne postradam smysl koukani se na nekoho, jak sportuje me treba bavi lyzovani - bavi me lyzovat. ne koukat na cizi lidi jak jedou z kopce. a uz vubec nevim proc koukat na sporty ktery me ani praktikovat nebavi - treba bezky a strileni:-) je fakt ze vubec nejsem souteziva, takze je mi uplne jedno kdo vyhraje a ani me ti lidi nezajimaji. fenomen sportovce-celebrity me miji. no jesteze nas takovych je asi mensina jinak by ten byznys nefungoval

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. února 2018 16:54

Sweet Potato Já asi radši letní :) Ještě že mám celý týden home office, u toho se bude pracovat jedna báseň!

20970 příspěvků moje polička 10. února 2018 16:57

viktorka_od splavu Blbý je že v případě olympiády nefunguje ani ten byznys aspoň, takovou šaškárnu pořádat a eště většinou prodělat to se nevidí. 

49376 příspěvků moje polička 10. února 2018 17:02

Mutziputzi njn. slovy klasika: tolik penez to stalo, a pritom takova blbost.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 10. února 2018 17:06

Já se na OH taky dívám ráda, ale zjišťuju, že věkem se mění skladba sledovaných sportů. A když už jsme v přiznání, nevím, jestli má cenu sledovat sjezdové lyžování, když tam není Bank. Mám pocit, že s nosem na obrazovce jsem prožila celou jeho kariéru.

Online dorota
1231 příspěvků moje polička 10. února 2018 17:45

ja sledujem pravidelne nielen OH, ale aj majstrovstvá sveta/Európy či preteky svetového pohára, milujem biatlon, zjadové lyžovanie, hokej, rada si pozriem aj skoky na lyžiach, krasokorčuľovanie, bežecké lyžovanie (aj keď tieto už o niečo menej ako v minulosti), z letných športov futbal, tenis, atletiku, plávanie, hádzanú, volejbal a i., som schopná stráviť pol dňa pri sledovaní športových prenosov a fandení a nemusí tam súťažiť ani žiaden slovenský či český športovec

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 10. února 2018 19:02

viktorka_od splavu To máš jak koukat se na někoho, co má na sobě:-D. Bohužel s tim rozdílem, že pak ta nápodoba sportu oproti hadrům má tak nějak lepší vliv na zdraví:-D

49376 příspěvků moje polička 10. února 2018 19:36

Karja no tak v tom případě je to jasný. já totiž žádnej z těch sportů ani nemám zájem provozovat:P teda rozhodně ne způsobem, který lze vidět při těch různých závodech.. jako dnes jsem viděla borca co valil na sáňkách ledovým korytem 132 km/h - to já se bojim aji v autě

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 10. února 2018 19:49

Jedna z mála příležitostí, kdy jsem vnímala existenci olympiády, bylo zahájení v Londýně. To bylo super  A tím jsem taky skončila 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 10. února 2018 20:28

Já sleduju ráda jakoukoliv větší sportovní akci - jen mě nějak přestal bavit hokej ( asi jsem mu v Londýně odvykla, když ho tam nikde nedávají ) a začal bavit fotbal ( ten je tam v TV zase furt a ta úroveň je v porovnání s českou ligou prostě jinde ).  Vždycky když nějaká akce typu OH nebo MS/ME ve fotbale skončí, tak mám pocit, že se v TV nedá na nic koukat. Manžel byl pracovně na třech OH a z atmosféry byl pokaždé nadšený ( jen pak potřeboval tak týden na rekonvalescenci ).