OH super!!! Deti sedia na gauči a dívajú sa ako sa hýbe niekto iný a ja si môžem ísť zatiaľ čítať! Na nezaplatenie!!!
Přiznání
ja uplne postradam smysl koukani se na nekoho, jak sportuje
me treba bavi lyzovani - bavi me lyzovat. ne koukat na cizi lidi jak jedou z kopce. a uz vubec nevim proc koukat na sporty ktery me ani praktikovat nebavi - treba bezky a strileni:-) je fakt ze vubec nejsem souteziva, takze je mi uplne jedno kdo vyhraje a ani me ti lidi nezajimaji. fenomen sportovce-celebrity me miji. no jesteze nas takovych je asi mensina jinak by ten byznys nefungoval
poslední dobou mám trochu děsivý pocit, že jsme určitě dvojčata oddělená při porodu ![]()
![]()
ja uplne postradam smysl koukani se na nekoho, jak sportuje
me treba bavi lyzovani - bavi me lyzovat. ne koukat na cizi lidi jak jedou z kopce. a uz vubec nevim proc koukat na sporty ktery me ani praktikovat nebavi - treba bezky a strileni:-) je fakt ze vubec nejsem souteziva, takze je mi uplne jedno kdo vyhraje a ani me ti lidi nezajimaji. fenomen sportovce-celebrity me miji. no jesteze nas takovych je asi mensina jinak by ten byznys nefungoval
Jak kdybych to psala já. Takže úplně málo nás asi taky nebude.
Nezapomenu, jak ex zval vždy na tyto fenomenální události domů kamarády (i s manželkami) a všichni hromadně se mě snažili přesvědčit, že jsem ta divná, když s nimi nechci tři hodiny fandit a jen jim uvařím kafe a jdu si číst na balkón.
Mně jsou OH asi dost jedno. Ale když už nějakou disciplínu, kde máme sportovce chytnu, klidně se na závod podívám. Vždycky jim hrozně závidím, jak maj kolem sebe tým profíků, co se o ně staraj. To musí být skvělý, mít někoho do se stará o vybavení o organizaci, hlídá v kolik, kde a co...namotivuje, namasíruje, sestaví jídelníček...
ice v tom článku/rozhovoru s ledeckým mě právě zaujalo, že na té olympiádě to právě tak uplně neni, že jsou tam sportovci až na posledním místě a žádnej pořádnej servis se tam nevyskytuje
jinak to co píšeš mě spíš trošičku děsí: on ten sportovec je vlastně "produkt" toho týmu, žejo. musí šlapat jak hodinky, jinak ho vymění:D
viktorka_od splavu nechápu o čem mluvíš, pořadatel jim zajišťuje trasu, jídlo, ubytování, všechno ostatní si každý sportovec veze sebou. Pořadatelům asi opravdu v první řadě nejde o sportovce a jejich výkon, to si snad ani nikdo nemyslí?
Děsí tě, že má sportovec tým, který se o něj stará a dělá přesně to, za co ho platí?
ice četlas ten rozhovor?
jo. já bych to nevydržela.
viktorka_od splavu četla, nijak to není v rozporu s tím co píšu.
Tak každej ať dělá co ho baví. Asi bych sportu nechtěla zasvětit svůj život, ale děsí mě úplně jiný věci ![]()
Mám dojem, že u Ledeckejch viděli talenty dětí (obou) a neváhali je podpořit. Měli na to prostředky a odvahu. Vím, že existujou děti, které se nechají do sportu (hudby, čehokoli) tlačit a je jim to vlastně jedno, ale taky že jsou děti, které se samy rozhodnou, že něco chtějí a jdou si za tím opravdu odmalinka. Výjimky, ale jsou.
A přiznám se, že na olympiády/mistrovství čučím od rána do večera a že ponožky se mi nejlépe skládají u zápasů fotbalové ligy mistrů ![]()
viktorka_od splavu Tak tam každej v týmu musí šlapat, jinak ho vymění, i sportovec, i trenér, i masér i fyzioterapeut, protože vydělávaj si na sebe všichni, že jo. A všichni se snaží odvádět 100%, jinak to odnesou v týmu i ty další. Právě včera vyhrál Krčmář stříbro (biatlon) a ten kluk brečel jako želva snad ještě půlhodiny po cíli, ale fakt jak malej kluk, byl hrozně roztomilej (chlapi teda odcházeli, že se na to nedá dívat). On vyhrál medaili na světové úrovni podruhé v životě, poprvé snad jen z nějakého šampionátu. No a brečel právě nejvíc, když mluvil o tom týmu. Hele dej tomu sportu šanci, zrovna včera - Krčmář roztomilej zajíc, první Němec Pfeifer kořen jako svině....;-).
Karja Haha, ja jak spravna placka rvala taky ![]()
A na fesaky byl plodnej vcerejsi slopestyle, to srdenko zaplesalo ![]()
Lama_z_Lana Já sleduju jen co vidim na návštěvě, ale i tak jsem nevěděla, kterýho bych brala víc! Mně se líbilo, jak se ptali Šlesingera, co ten Krčmář, kde je a jak to prožívá a on říká, no Michal, ten tam v cíli někde brečí a on přišel za půl hodiny a pořád brečel:-D.
Karja no byl proste totalne nunu ![]()
ňuňu? brecici chlap? aha tak to jsme fakt z jine planety
viktorka_od splavu v tomhle kontextu to bylo, jak pise Karja, fakt roztomily ![]()
Lama_z_Lana aha. no musim rict jak jsem jeste chapala to pousteni prubehu samotneho zavodu, tak potom ty reci po, predavani medaili atp.. to uz vubec. ted tomu trochu zacinam rozumet, k cemu vam to je
viktorka_od splavu Já brečící chlapy uplně nesnášim. Při nějaké osobní konfrontaci mám i co dělat, abych se nerozesmála. Ale tohle bylo strašně roztomilý, člověk by ho chtěl utěšit!:-D
Jo řeči po, co teprve ta zmiňovaná liga mistrů, to se týden povídá, jak to bude, jak to s hráči vypadá, dvě hodiny je ten zápas a pak se o tom zase týden různě mele:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí