domenica Ti Svycari jsou skveli! To jejich spolecne chlapske 'ooooooo?', kdyz jim dochazi, co se deje![]()
"Eeerste! Erste! Das ist DIE SENSATION!" ![]()
domenica Ti Svycari jsou skveli! To jejich spolecne chlapske 'ooooooo?', kdyz jim dochazi, co se deje![]()
"Eeerste! Erste! Das ist DIE SENSATION!" ![]()
wendulka Nemůžu si pomoci, ale oni té Ledecké vůbec nevěřili! proto ji taky pořád ta pinda kritizovala. Žádné nadšení, žádná zaujatá podpora. Kdyby dojela Ledecká špatně, aby Hrstková mohla říci: "no však to není žádná sjezdařka, nedalo se čekat nic lepšího, lyže nejsou snowboard."
Prostě jsem z toho komentování cítila k Ledecké despekt.
Ale natřela jim to. ![]()
Dadoo No já musím v tomhle ohledu souhlasit s domenicou. Nejde o to, že jí nevěřili. To jí nevěřil nikdo kromě bratrů Banků, kteří jediní věděli, jak na tom skutečně je, že to nebyla žádná náhoda. Hrstková takhle připitoměle pitvala úplně každou závodnici. Jako když se to udělá u jedné u dvou. O.K. Ale u všech závodnic je to už divácky obtěžující. A u krajanky dvojnásob.
To jo
.
wendulka
Hele, a ještě na dobrou noc
jak Ledeckou viděli a komentovali Švýcaři. Až k pláči.
![]()
ti jsou boží! ![]()
![]()
wendulka Děkuju za ty Švýcary. To bylo dokonalé, vtipné, dojemné, sportovní. ![]()
wendulka
Hele, a ještě na dobrou noc
jak Ledeckou viděli a komentovali Švýcaři. Až k pláči.
![]()
Přesně. Mně ty reakce cizích komentátorů (a týmů, co jsem je zahlídla fandit) přijdou úplně dojemný. Češi zase dokázali, jaká jsou špína ![]()
Ti Švýcaři jsou dokonalí! ![]()
Ještě k té Hrstkové. Já jsem to sice neviděla, ale podle toho, co popisujete, ona ty jízdy analyzuje, jako svoje vlastní, když ještě závodila. Možná už těch videí zhlédla tolik, že to ani jinak neumí. Někdo by jí měl vysvětlit, že toto není trénink.
barbucha
tak jistě, všichni jsme dokázali, jaká jsme špína, i tady na fóru, i v jiných českých ohlasech na jeji úspěch.
Asi ti uniklo, že mluvím o komentátorech.
A ta kritika, že nemluví s novináři atd. atd., je jako co?
Něco jako tady ?
barbucha buresuv článek už jsme tady rozebraly včera v několika vláknech, komentování jízdy se už taky probralo. Ještě nějaký jiný fail? Včera vstup ve zprávách, bbv v podstatě celé věnované ester ledecke, zpravodajské portály taky plné triumfu. Mně ten tvůj výrok přijde přes čáru, i kdyby se týkal jen těch dvou komentátorů ve studiu.
Se přiznám že už jsem viděla tu jizdu okomentovanou snad ve všech jazycích světa, ale tu pohaněnou českou ne. To není nikde záznam?
Já bych ten komentář Hrstkové zas tolik nehrotila. Normálně komentuje s Vichnarem Holický a u Hrstkové bylo vidět, že ještě není vymluvená a chce to víc praxe. Ostatně po kolikáté to komentovala? Poprvé, podruhé?
U těch cizojazačných komentování jde krásně vidět, jak je to všude jiné. Nejlepší byla vzdychající Italka ![]()
Můj výrok ti může přijít jak je jen libo, to je tvé nezadatelné právo. A moje zase, s tvým dovolením, je vyjádřit svůj názor i o den později. Pokud by se snad v tomto smyslu změnila pravidla diskuse, neváhej mě upozornit, díky předem!
... ja sa vám čudujem, ani taký krásny úspech si nedokážete vychutnať, s tým vaším furt hľadaním nepriateľov!!! :)
Ester gratulujem, nádherný výsledok, gratulujem aj našej zlatej Nastenke
barbucha dovolení uděleno. S výrokem o špíně nesouhlasím a o autorce si tedy budu dle svého nezadatelného práva myslet své. Jsem ráda, že se dokážeme domluvit
.
Krehutka
Můj výrok ti může přijít jak je jen libo, to je tvé nezadatelné právo. A moje zase, s tvým dovolením, je vyjádřit svůj názor i o den později. Pokud by se snad v tomto smyslu změnila pravidla diskuse, neváhej mě upozornit, díky předem!
tak ale Krehutka ti nevytýká tak úplně to, že se vyjadřuješ o den později, ale spíš to, že na základě hemzů nějaký komentátorky soudíš, že my češi sme teda ta špína. To si nějak blahoskloně přešla, když ses ji pokoušela utřít. Jistě mi můžeš napsat, že si myslela ty konkrétní dva špinavce, ale i tak. Komentátorskej fail mi na to úplně nepřijde, zas můj názor.
brrr a přijde vám v pořádku, že se na komentování olympiády přidělí nějaká krákavá nezkušená osoba?
to mi jako omluva nepřijde. pokud nemá zkušenosti, tak měla začínat na nějaké okresní úrovni.
edit: nicméně žena s takovým hlasem by prostě neměla komentovat nic, a největší chyba je, že tam vůbec byla, ať už zkušená nebo nezkušená, hloupá nebo schopná, komentátor je jaksi postaven i na hlasu, ne jen na kompetentnosti.
Miluju, když mi někdo poradí, na co a jak mám reagovat ![]()
A abych pravdu řekla, myslela jsem to všechno tak nějak v globále
páč mě sere momentální celková společenská situace, k níž i tohle patří... a nad naším vším národem jsem už prostě zlomila hůl. Kdo se jako špína necítí, nemusí se cítit ani uražen, no ni?
Ale to už je tak vše, co bych k (den starýmu) tématu podotkla, souzěže o poslední slovo se účastnit nebudu. Klidně si holky ještě poslužte ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.