Jiná Realita Já to moc nesleduju, ale přijde mi, že to vždy komentuje jeden komentátor a jeden odborník (co ten sport dělal) Musela jsem se kouknout, kdo Hrstková vůbec je. Jako sportovkyně mi nic neříkala. Má prý teď vlastní lyžařskou školu, tak asi spíš komentovala jak vlastní svěřence a zaměřila se na chyby
.
Přiznání
barbucha já ti ale neradím, ve shodě s tvým doporučením, sem vyjádřila svůj názor. Uražená nejsem. A to s tím posledním slovem sis taky mohla ušetřit (aneb jak někoho utřít dopředu)
Já bych ten komentář Hrstkové zas tolik nehrotila. Normálně komentuje s Vichnarem Holický a u Hrstkové bylo vidět, že ještě není vymluvená a chce to víc praxe. Ostatně po kolikáté to komentovala? Poprvé, podruhé?
Holický je v pohodě. Volba Hrstkové Pešánové jako spolukomentátorky-expertky byla prostě chyba (způsob komentování, hlas a tak celkově přístup), to nebude otázka vymluvení se. Slalom den před tím byl taky peklo. Vichnar se jí několikrát i snažil jemně usměrnit... marně. V rozpisech na další závody je v tuto chvíli psaný Vichnar samotný, tak snad to tak zůstane nebo se vrátí Holický.
žena s takovým hlasem by prostě neměla komentovat nic, a největší chyba je, že tam vůbec byla, ať už zkušená nebo nezkušená, hloupá nebo schopná, komentátor je jaksi postaven i na hlasu, ne jen na kompetentnosti.
![]()
domenica Je tam sice psaný Vichnar sám, ale jestli dobře poslouchám záznam obřího slalomu mužů, tak je tam s ním Boris Zakouřil. A hned je vidět rozdíl![]()
Též si nemyslím, že by hodnocení komentátorského výkonu Hrstkové bylo nějaký hrocení, že bychom to řešily jenom my tady. Ty negativní ohlasy jsou na ní skoro všude. Říkalo mi to i několik známých - chlapů, že to byl děs. Já osobně sleduju alpské lyžování od roku 1992, ale takový způsob komentování opravdu nepamatuju.
Hlásit divákům, že ten který závodník najel udělal v brance číslo 5 chybu a rozebírat ji až v brance číslo 20, že tam ztratila čas, když už mezitím svítí mezičas, že je nejrychlejší, to je prostě nejen divácky rušivý, ale hlavně padlý na hlavu
.
A to třeba vůbec neřeším, jestli má nebo nemá příjemný hlas.
Je dobře, že si ČT uvědomila, že to byla chyba a stáhli ji
, pokud si to není schopná uvědomit sama.
Ounz
Miluju, když mi někdo poradí, na co a jak mám reagovat
A abych pravdu řekla, myslela jsem to všechno tak nějak v globále
páč mě sere momentální celková společenská situace, k níž i tohle patří... a nad naším vším národem jsem už prostě zlomila hůl. Kdo se jako špína necítí, nemusí se cítit ani uražen, no ni?
Ale to už je tak vše, co bych k (den starýmu) tématu podotkla, souzěže o poslední slovo se účastnit nebudu. Klidně si holky ještě poslužte
Já vím, že mě nemusíš. Ale tohle jsi napsaladobře.
Tak ještě jednou (vlastně několikrát) Ester Ledecká ![]()
Někteří komentátoři v ČT mě od sledování sportů úplně odradili. To už se radši dívám na Eurosport. Chápu, že bývalý sportovec není zběhlý v komentování, ale očekávám aspoň nějakou úroveň. Zatím nejvíc nepochopitelný je pro mě angažování Kateřiny Neumannové. To její "ject" mi dělá až fyzicky špatně.
ehm...disturbing? já nevím, ale mám z toho nějak divný pocit....
Jiná Realita Boží! To chci! ![]()
Lama_z_Lana líbí se mi tohle video a první koment pod ním.
https://www.youtube.com/watch?v=_luhn7TLfWU
(kdyby mezitím byl posunut: ty pracuješ ve firmě vyvíjející roboty? cool! a co tam děláš? tlačím lidi s kamerou v bedně na kolečkách :D)
Jiná Realita Lama_z_Lana a ted si predstavte, ze jsem zapomela vypnout detem Jacka Skellingtona, co meli vecer jako pohadku a na youtubu byl vyplej zvuk. to bylo teprve psycho nez mi to doslo (u tretiho videa).
continuity Doufám, ze je to tou pozdní hodinou, ale nejak mi nesepnul ten spravnej obvod ![]()
Lama_z_Lana proste zvukovy podklad nebyl z tech robotu, ale z Mury nocni predvanocni a tam zrovna nejake pisnicky a divne hlasy, ale s temi roboty se to vubec nepralo :D
continuity ![]()
Tak uz sepnul.
Jiná Realita Lama_z_Lana o těchto psech je jeden z dilu 4. série Black Mirror https://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/538519-metalhead/prehled/ (nijak zvlášť vydařený teda)
Výcuc dílu https://youtu.be/cahq5ogutNw
Krehutka Díky. Do 4. série jsem se ještě nedokopla ![]()
Hezky se to snaží hodit to na Vichnara (ne, že by mě to překvapilo):
"Mým úkolem je popsat, co se na trati děje, jakou chybu závodník udělal. Možná víc těch věcí kolem měl dělat Petr Vichnar, ale to se zpětně špatně hodnotí."
.... "Navíc jsme tam měli s Petrem Vichnarem kolizi u prvního skoku Ester, kde udělala chybu. Začal na mě cosi gestikulovat, ale nesouviselo to se závodem. To mě rozhodilo, že jsem se pak zbytečně té chybě Ester věnovala."
Zaplať pámbu, že Rusko vyhraje a bude klid vod zlatejch hochů!
domenica Co to mele? Proč řeší jenom to, jak komentovala jízdu Ester? Vždyť to dělá u VŠECH závodnic.
A jak teda vysvětlí, že ani Zakouřil, ani Holický - též experti komentátoři - při popisu toho, co se na trati děje slovo linie, chyba nebo dlouhý skok vůbec nepoužijí.
A ke sledování toho, co se děje na trati sledování rychlosti a mezičasů nepatří?
U dámskýho sjezdu, kam jí ČT pro mě z nepochopitelnýho důvodu ještě naposled nacpala, z čehož jsem usoudila, že ji tam vzali jako expertku komentároku pro dámské alpské lyžování, dělala zase to samý u každé závodnice.
Že jí huba nebolí
.
Jen kvůli ní začínám být na slovo chyba pomalu alergická
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí