A jak teda vysvětlí, že ani Zakouřil, ani Holický - též experti komentátoři - při popisu toho, co se na trati děje slovo linie, chyba nebo dlouhý skok vůbec nepoužijí.
lííííííínie. ![]()
A jak teda vysvětlí, že ani Zakouřil, ani Holický - též experti komentátoři - při popisu toho, co se na trati děje slovo linie, chyba nebo dlouhý skok vůbec nepoužijí.
lííííííínie. ![]()
Zaplať pámbu, že Rusko vyhraje a bude klid vod zlatejch hochů!
A na Hradě budou mít důvod k oslavě!
domenica Jo, přiznávám, že to je hned druhé slovo ze kterýho se začínám její zásluhou pupínkovat
.
domenica Tak já myslím, že to částečně Vichnarova chyba je, jako profík měl zasáhnout. Ale já ho moc nemusím, se přiznám.
Se bojim, že budu mít po zlatejch hochách alergii i na zlatou Ester, když sleduju tu hysterii, vo co de proboha, blbej komentář![]()
domenica Tak já myslím, že to částečně Vichnarova chyba je, jako profík měl zasáhnout. Ale já ho moc nemusím, se přiznám.
Já ho mám naopak docela ráda (hlavně mě bavil jako komentátor krasobruslení). Jasně, měl (víc) zasáhnout a korigovat ji, zdaleka nejen u téhle jízdy. Mně ale v tom rozhovoru přijdou vrcholně trapný ty její nekolegiální výmluvy. To se nedělá. No nic.
domenica Já jsem ten rozhovor nečetla
Ale viděla jsem to u našich, když to opakovali a říkala jsem si, co to proboha oba furt plácaj. Jinak to nesleduju vůbec, bohužel. I když olympiády mě baví, obzvlášť letní. Jo atletika to je moje, kdysi jsem ji taky dělala. A to úpně miluju ty naše komentátory, Dusík a spol. ![]()
Jinak jak je to s tím přenosem? To se vůbec nedá sledovat olympiáda na netu? I když už je to asi jedno, má to o víkendu myslím končit.
Mutziputzi Vo nic nejde, stejně jako u většiny debat, který se tu vedou na dvaceti stránkách.
moonlight https://olympiada2018.ceskatelevize.cz/
Někteří komentátoři v ČT mě od sledování sportů úplně odradili. To už se radši dívám na Eurosport. Chápu, že bývalý sportovec není zběhlý v komentování, ale očekávám aspoň nějakou úroveň. Zatím nejvíc nepochopitelný je pro mě angažování Kateřiny Neumannové. To její "ject" mi dělá až fyzicky špatně.
Já jsem na tom podoně, buď eurosport nebo na ČT vypínám zvuk (světlé výjimky jsou - pan Langer nebo Michal Dusík)
brrr Já vím, ale když to pouštím z applovských věcí, tak je tam vždycky jenom hláška, že vysílání bude pokračovat bla bla... Ale z normálního počítače to jde, teď jsem to zkusila. Dík.
Kamarádka se mi svěřila, že jí diagnostikovali roztroušenou sklerozu. Musí si píchat nějaké injekce. Hledala jsem informace, ale není mi jasné, co čekat. Podle toho, co jsem četla, může přijít cokoliv. Spousta drobných různých potížích, postupně se zhoršujících, a nebo také dlouho nic. Má někdo zkušenost třeba v rodině? Jen bych chtěla pochopit, jak moc je to zlé a jestli jí budu moci nějak pomoct.
evik77 je to choroba autoimunitní,tělo si dělá protilátky proti vlastní mozkové tkáni - to je pak vidět na MR, tzv plaky. Je několik forem, od ‘nejlehčí’ rr formy, až k progresivní. Ale to sis asi hledala na netu. Každej má ten průběh jinej, někdo má minimum příznaků, jedna dvě ataky a pak roky pokoj. Někdo postupně progreduje a někomu to jde fakt rychle. Postiženy je hlavně hybnost, rovnováha, zrak. Má to poměrně specifický projevy hlavně ty úvodní. Léčba to nevyléčí, jen zpomalí tu progresi a může omezit počet atak. Jestli si píchá injekce, pravděpodobně dostala biologickou léčbu, což je skvělá zpráva.
co vy pro ní můžet udělat? Zůstat přítelkyní, naslouchat a mít někdy trpělivost, jedním z příznaků je i únava, někdy fakt děsná. A taky část lidí se s tím vypořádává různě. Máte něco, s čím nejde hnout a víte, že to může být jenom horší.
Kdyžtak hot doplňující dotazy, asi sem to na tebe vychrlila
evik77 Ta nemoc je na prd, ale ten průběh je různý. Mám jednoho člověka v rodině, který se odmítl léčit západní medicínu a upnul se k náboženství a je na tom moc špatně.... A pak mám známou, která vlastně nemá žádné příznaky. Možná nějaké ano, ale nemluví o nich a nemá vůbec žádná omezení. Vím, že tu nemoc má i politik Bělobrádek a jeví se taky relativně v pohodě...
evik77 moje uz bývalá mladá klientka po cca 10 letech co ji znám už nemůže vůbec chodit a pomalu ji přestávají poslouchat i ruce. Bohužel často neudrží už ani moč nebo se prostě nestihne včas dopravit na wc. Neuvaří, neuklidí, vydupala si u dotorů ditě, které teď chodí do první třídy a začíná to být fakt náročné. Vypadá to, že muž začal pppíjet a bohužel v rodině už není ani jedna babička. Strašně smutná věc pro mě.
docela dobrej odkaz zde http://www.rskompas.cz/vase-dotazy/#odpoved1
Ounz Díky, tak alespoň něčím ji povzbudím. Že má injekce, je dobrý. Ty plaky na mozku má. Prý to vypadá jako skvrny, které tam nepatří. Dělali jí i pukci, odběr mozkomíšního mok. Nejvíc mě děsí, že se to nedá zvrátit. Jen čekat, co přijde.
Catherinne To je hrozný.
evik77 vyléčit se to nedá, ale dá se aspoň někdy pomezit ty projevy a prodlouží se bezpříznaková doba. Pokud by měla progresivní formu, je to ta horší varianta, s tím se toho moc nadělat nedá, bohužel. Pokud se něco nezměnilo, tak ač rs mají častěji ženy, tu progresivní mají častěji muži (ale neplatí to bezezbytku)
jinak se s tou chorobou, pokud je nějakým způsobem zvládnutá, se dá normálně žít, pracovat. Právě ta biologická léčba prokazatelně zlepšuje kvalitu života, musí se ale nasadit včas . Je samozřejmě drahá, takže pojišťovna prudí. Ti specialesté,kteří se léčbě věnují, se ale snaží to zařidit. Kamarádka určitě dochází do rs centra. Podrobnosti jí určitě její ošetřující řekl, jinak ten zdroj odě mě není marnej, ale na netu se toho najde hafo..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.