EDITH4B Tak všechno nejlepší ![]()
Přiznání
EDITH4B vsetko dobre. to je moc hezke.
Dadoo continuity Děkuji pěkně!
EDITH4B vsetko najlepsie zelam

Janulik03 děkuji za krásné sněženky
!
Zarinya tá fotka nie je moja. Pýšim sa cudzím perím. Ale ano, je krásna. ![]()
EDITH4B Všechno nejlepší :-). Tohle je skvělý věk, užij si ho.
Zarinya ahha, je piatok, mozgové závity spomalujú,............![]()
paktofonika spočítej, my se takhle vyhecovaly jednou s kolegyní a nestačily se pak divit, ona například napočítala přes 60 párů bot. Já vím, žes psala, že oblečení máš minimum, ale taky jsem podle nakupovacího vlákna myslela, že toho máš víc. Já nosím všechny věci víceméně pořád dokola, ale i tak mám určitě aspoň 15 svetrů, 10 džínů, určitě aspoň patnáctery šaty, spoustu triček a boty teda radši fakt nepočítám.
Včera som mala čas a mam v šatníku 69ks oblečenia vrátane kabeliek kabátov a topánok. Som to trochu podhodnotila.
EDITH4B Všechno nejlepší
.
paktofonika já se obávám, že bych se na podobný skore dostala jen s horní zásuvkou v prádelníku s prádlem a ponožkama
Potrefenáhusa Ponožky a spodné prádlo som nepočítala tam je snáď pochopiteľne že ho má každý viac. Podprsenky mám aktuálne 3.
paktofonika těch já taky moc nemám, ale ponožek...![]()
paktofonika tak teď mě taky zajímá, kolik toho doma mám.
Donutily jste mě vstát, 37x džíny + něco bude ve špíně, na to kašlu!!
paktofonika pocitas v tom sezonni veci - letni sukne a saty treba? a co veci na sport, na venceni? tjo budu to muset taky spocitat (a probrat;-)
Včera som mala čas a mam v šatníku 69ks oblečenia vrátane kabeliek kabátov a topánok. Som to trochu podhodnotila.
Tak tím se zcela vysvětluje, že tu soustavně plníš nakupovací vlákno.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí