Lamicka No ja som myslela aj tú dekorativku. Naposledy vydali asi tie bázy a to bolo všetko. Ja od nich nemám ani jeden produkt a čo som v minulosti skúšala tak nič moc.
Přiznání
Lamicka Ta reklama je fakt příšerná.
A ta dekorativka, no, mám z Dermacolu už třeba tak pátý balení sypkýho transparentního pudru v řadě, tam se mi fakt ve stejné nebo aspoň podobné cenové kategorii nepovedlo najít srovnatelnej produkt (přijímám tipy!!). A ten jejich proslulej make-up cover je teda pěknej dryják, ale drží jak blázen, pro mě asi nejlepší korektor když člověk potřebuje krytí nejvyšší možné, ovšem vůbec si nedovedu představit, že bych si tím měla natřít celej obličej, to není gumová maska, ale fasádní nátěr. Ale to jsou fakt jediný dvě věci, který mám a vím o nich, že mi sedí, nic jinýho mě ani neláká vyzkoušet, nedělá to na mě dobrej dojem.
Karoleena Transparentni pudr mi nesedel, poslala jsem ho dal, ale je dost chvaleny. Ja jejich veci nejak nesnesu na obliceji. Pritom nedavno jsem se pudrovala essence od segry a uplne v pohode. Ostatni veci me taky nelakaji, vsechno je to moc barevny a trpytici se.
Lamicka já mám nějakou tuhle rtěnku a přijde mi fajn, akorát má strašně debilní zavírání, takže se mi furt otevírá v kabelce

Karoleena A nepisou zrovna u toho makeupu, ze byl pouzovan puvodne u filmu? No je to masakr, ja si koupila takovej spatnej odstin moc do oranzova, tak ho moc nepouzivam, mozna se po nem nekdy zase podivam.zakryje to vsechno:-D
Potrefenáhusa tu jsem vlastně měla a byla fajn.
Karja jo, u filmu... a pak taky v Ústavu lékařské kosmetiky na zamaskování nedostatků v obličeji
přiznávám, že jsem si nikdy neuměla představit, jak rychle může shořet budova a jaký je požár ve skutečnosti masakr a šok.
Jiná Realita
Doufám, že nic osobního. Pro přímo zúčastněné katastrofa.
Bledule hořelo jen "ničí" hospodářské stavení. ale prostě...ještě dnes jsem z toho v šoku. rodinný dům by asi tak rychle nehořel, tamto chytlo do pětimetrových plamenů během asi tří minut od okamžiku, kdy jsem cítila kouř a uviděla zář plamenů (ale myslela jsem si, že tam někdo za chalupou pálí klestí :/). i kdyby hasiči přijeli do deseti minut, už by stejně jen dohašovali. vzduchem letěly hořící uhlíky a dopadaly hodně daleko, být rozpálené léto, asi hoří půl obce. naštěstí bylo do dešti.
hasičům to trvalo snad 15-20 minut, což byla celá věčnost.
Jiná Realita To jste měla divokou noc. Suché dřevo hoří rychle. Hlavně, že nebyl nikdo uvnitř. ![]()
Jiná Realita Podle požárních norem mají jednotlivé konstrukce určeno, jak dlouho musí odolávat požáru než se zhroutí (třeba 30, 60, 90 minut) takže rodinný dům by skutečně neměl shořet tak rychle.
Ale požár je každopádně hrozná věc. Ještěže se u vás nikomu nic nestalo.
Jiná Realita fu, mi pripomínaš, že som chcela objednať požiarne hlásiče. V širšom "okolí" v posledných mesiacoch vahoreli dve rodiny, jedným sa v noci vzdietil z ničoho nič vypnutý (ale nie zo zásuvky vybraný) subwoofer a druhí, kým boli na lyžovačke vyhoreli komplet od vznieteného set-top boxu a susedia si pochopiteľne všimli, až keď šľahali plamene až von.
slniecko Tak to je děsný. A já se vždycky směju otcovi, že mi na chalupě vytahuje před odjezdem vše ze zásuvky.
Renusatko to bol jeden pamätný návrat z dovolenky, keď bývalý vypol pre istotu pred odchodom všetky poistky v byte. Ten smrad, keď sme sa vrátili po desiatich dňoch domov, vypol aj chladničku a mrazák...
betsey Tak to nepotěší
.
betsey není divu, že už je bývalý![]()
slniecko hlavne si nenechte nainstalovat pozarni hlasic nad sporak. Rikat bezpecnostni agenture Ne, u nas nehori, to jsem jen pripalila jisku... nebylo moc zabavny.
Požár je něco příšernýho, já zažila jako holka absolutní vyhoření sousední chalupy, když jsem byla na prázdninách u babičky. Vzdálenost obou stavení byla asi metr a půl a my nevyhořeli asi jen díky rychlému zásahu místních dobrovolných hasičů, ti profesionálové z okresního města přijeli asi za 20 minut, měli to docela daleko. Zato se na místě zdrželi dva dny. Vyvedly jsme se ségrou babičku, která si u vaření nevšimla, že za oknem šlehají plameny, ven, a ještě jsme si sbalily hudební nástroje a peněženky. Teď nechápu, že jsme byly tak chladnokrevné, byly jsme ještě děti, i když už větší, přes 10 let. Pak jsme šly na městský úřad, kde byl veřejný telefon a zavolaly dědovi a rodičům do Prahy, že u sousedů hoří, protože jsme se bály, že to bude v televizi.
Renusatko aj môj muž to kedysi robieval, teda okrem tej chladničky. Vždy som bola na mrtvicu, keĎ som po príchode z dovolenky vždy musela všetko poripájať. No, tak teraz sa mu už nesmejem. Nebyť tej chladničky, asi by bolo najlepšie prote pri odchode proste vypnúť hlavný istič
...
Mohučanka fúha, tak to ste boli fakt veľmi rozumné!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí