slniecko Když jezdíme pryč na delší dobu, vypínáme pojistky kromě těch, co se týkají ledničky. Je to jasně označené = rychlé. Já se teda stejně vždycky chodím podívat, jestli lednička opravdu i nadále svítí ![]()
Přiznání
Tulipe chladnička má vlastný istič? Či nechávate celú kuchyňu?
slniecko my máme na okruh, kde je chladnička asi pat zásuviek, nie celu kuchynu. A při rekonstrukci sme nechali komplet elektrické rozvody prehodit do medi.
continuity viem že je meď kvalitnejšia, mama si ju pri rekonštrukcii tiež dala, ale nevedela som, že aj bezpečnejšia. No, musím zistiť, čo máme my (hanba, lebo sme v nadstavbe, kde sme si všetko v podstate určovali, ale dnes si už nepamätám absolútne nič.).
slniecko pokud ti čapne vadnej přístroj, jsou ti měděný rozvody beztak k ničemu...
slniecko pokial ste sa tam nestahovali pred 20 rokmi, tak to snad mate už v medi
continuity nie, to nie...tak hádam hej.
RoSa njn...
RoSa tak ony můžou zacit doutnat i ty rozvody, stačí povolena zasuvka v kombinaci s větším odběrem. Ty spotřebiče jsou něco jiného, nesouvisí to.
continuity
To nechci vědět.Už takhle obsedantně osahávám přístroje,jestli nehřejí....![]()
rozarka nic neosahavej, dulezita je spis prevence.
http://www.firebrno.cz/vase-cesty-k-bezpeci/vite-jak-predchazet-pozarum-od-elektrickych-spotrebicu
co mam zkusenost, ono to nejdriv zacne docela smrdet umelohmotnym kourem, to si vsimnes. a kdyz si pryc, tak si pryc.
Musím se přiznat, že dokud jsem se tady nedočetla o vytahování spotřebičů ze sítě (resp. o důvodech tohoto), žila jsem mnoho desítek let v bezstarostném klidu - se setrvale zapojenými přístroji ![]()
continuity My máme asi dva roky novou elektroinstalaci, tu jsem si prosadila právě kvůli mé panice. Bytu to určitě prospělo,můj strach z požáru to stejně neumenšilo
,to nemá s logikou co dělat,bohužel.
Musím se přiznat, že dokud jsem se tady nedočetla o vytahování spotřebičů ze sítě (resp. o důvodech tohoto), žila jsem mnoho desítek let v bezstarostném klidu - se setrvale zapojenými přístroji
presne tak.
Musím se přiznat, že dokud jsem se tady nedočetla o vytahování spotřebičů ze sítě (resp. o důvodech tohoto), žila jsem mnoho desítek let v bezstarostném klidu - se setrvale zapojenými přístroji
Já rovněž, včetně 3týdenních dovolených a nehodlám na to cokoli měnit![]()
A přiznávám se zde, že příští chlap kterýho tady na chodbě potkám a kterej mi místo dobrý den řekne dobréj nakopu do prdele!
Mutziputzi hehe ten nakopanej se dnes asi stavoval u nas - krasne zretelne me pozdravil - behem deseti minut ctyrikrat:-))
viktorka_od splavu Má štěstí! Já nesnášim tyhle seladony co se nesou jak pětka do záložny a pak dobréééj, burda jeden
barbucha Asi tak. I když manžel takové sklony má, z domova si přinesl, že hlavně při bouřce se musí všechno vyrvat ze zdi, ještě, že nechce pálit hromničky!
A přiznávám se zde, že příští chlap kterýho tady na chodbě potkám a kterej mi místo dobrý den řekne dobréj nakopu do prdele!
obuj si k tomu špicaté boty, nech to stojí za to ![]()
Janulik03 Teď koukam že píšu jak trotl, aspoň vidíte jak mnou zacloumaly emoce!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí