Mutziputzi To mně dneska jeden seladón řekl, po té, co slyšel o plánech na dovolenou, že to se asi manžel pěkně prohnul!
No napřed jsem oněměla já, pak zase on! Pak se to snažil vylepšit blekotáním, že on musí doma dělat stojku.
Přiznání
Sweet Potato Kam jedeš ať vim jak moc se prohnul!
Já zrovna dneska od rána dělam že dělam a hledam dovolenou))
prosim poraď , jak se kope do prdele chlap kterej mě vytočil v mobilu , tak že jsem mu s tím třískla?
a teď se nemůžu dovolat zpět a furt to se mnou cloumá ...
(dodavatel zboží, nic soukromého)
jako že musí dělat stojku před mamkou , jo? ![]()
Samantha blbě no![]()
dík za pozvednutí nálady
Sweet Potato hele doporučuju aspoň na počítač takovej ten a teď nevim, jak se to jmenuje, přepěťovej kabel? I když to asi doma máte, mně jednou blesk odpálil počítač :-(
Potrefenáhusa Mně taky - laptop i stolní PC najednou :-(,
Jezdí ke mně jeden dodavatel, testosteroňák od pohledu, namakanej, tetovanej... A dneska mi mezi řečí povídal, že s mamkou teď přešli na jiný druh kávy... A já teď přemýšlím, co je lepší...Jestli tak říká své ženě, nebo bydlí s maminkou...
.
999 No jednoznačně, ale JEDNOZNAČNĚ! to druhý!![]()
Tak vícegeneračních domů je po republice jak hub po dešti, a manželka asi kávu nepije ![]()
Mutziputzi Hrozný, ale ne že by to první byla nějaká výhra...
999 Já bych taťku nechtěla ani v provedení Brad Pitt!
Mutziputzi Já tohle slovo snad nikdy v životě nevyslovila... V žádném kontextu.
spíš to kafe by mě zajímalo , asi bude nějaký dobrý
Dneska jsem v OC omylem vlezla na pánský záchod. Pro muže, kteří stáli u pisoárů to bylo traumatické už dopředu, protože moje podpatky na tom mramoru dost klapaly, takže jim bylo jasné, že se blíží žena
.
999 Já zas nevím, jak o mámě jinak mluvit. Máma mi přijde až hanlivý, maminka zas zdrobnělý, matka vyloženě nepřátelský, my jsem prostě říkali mamka, a když o ní někomu vyprávím, tak mi ta matka ani máma nejde přes pusu (od 19 jsme z domova, kdyby něco). Přitom "táta" je ok.
Zina Já reagovala na taťku, mamku taky používám...![]()
999 Ach so. Taťka, když se nemluví o partnerovi, mi nevadí, ale pravda je, že ho taky nepoužívám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí