pecka ok, tak ak ma tu bude vídať menej, tak niekomu kazím šijací stroj ![]()
Přiznání
barbucha Neverfull prej unese 99 kilo, v tý můžu vodnášet i kamarády z hospody
To je hodně dobrá znalost!!
Pred chvilou som sa vratila z konferencie, ktora sa konala v tatrach. Vecer sme mali hudbu a my sme tancili s kolegynami az do konca. Rano ze niekam edte pred cestou domov vyrazime a ledva sme presli okolo strbskeho plesa. Nemam kondicku na ponocovanie, bolia ma nohy a som uplne znicena po trojhodinovej cedte domov. Bud malo trenujem, alebo neviem. ![]()
Janulik03 Musíš víc trénovat na trampolíně ![]()
Pinot Noir zle sa pije vino pri skakani, musim to vychytat
Janulik03 musíte si tam natáhnout dlouhé brčko a vždycky ve výskoku cucnout - to bylo určitě v nějakém komiksu ![]()
Jiná Realita no teda to je vyzva ![]()
![]()
V rámci "prípravy na letnú sezónu" som si najprv dala cca 6 km rýchlej chôdze a teraz to v tichosti a osamote v rámci low carb zapijam pohárom/pohármi vína sama na terase ![]()
Po příjezdu do detašovaného bydliště jsem zjistila, že v lednici je jenom víno a tahini...Dala jsem si dvě lžíce a otevřela víno :-).
pecka Neboj, nejsi sama, popíjím s tebou ![]()
A přiznání: už se těším, až budu mít po zkoušce, ať už dopadne jakkoliv, protože v kombinaci s prací mám pocit, že zanedbávám děcko, a navrch během učení strašně žeru! ![]()
Pinot Noir ale není to na tobě vidět..
Pinot Noir jojo, vyžraná jak zub!
tina viktorka_od splavu No tak učím se teprve týden ![]()
Pinot Noir díky,že v tom nie som sama
a myslím,že čo sa týka tvojho jedenia,si v pohode.Skúšku zvladnes,budeš za hviezdu.všetky budeme držať palce ![]()
Po příjezdu do detašovaného bydliště jsem zjistila, že v lednici je jenom víno a tahini...Dala jsem si dvě lžíce a otevřela víno :-).
S tím se dá vyžít. ![]()
Já jsem měla k večeři kafe a panáka Diplomatica![]()
Popíjím skvělý Hibernal od Kosíků z Tvrdonic na oslavu opraveného střihu. Vzala jsem to i s barvou a jsem nadšená. (Doufám, že za nadšení nemůže pouze ten pozdní sběr). ![]()
EDITH4B Já Modrého Janka od Čačíka z Kobylí, jsem nadšená, ale vlasy jsou furt stejně tragický ![]()
Pinot Noir hihi, tak aspoň požitek z vína
Na zdraví!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí