Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:38

viktorka_od splavu  Pardon, přehlédla jsem.

A dám si dnes večer na tvé zdraví!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:43

999 @barbucha do cinzana jdu s vama!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. června 2018 14:46

Aktuálně v létě míchám Martini - suché s tonikem a zastriknout sodou. Jinak Martini bílé, růžové a červené - čím tmavší tím víc kořenem a méně sladké. A pak bílé suché - to je jasné. Cinzano je sladké a nedoporučuji se tím opijet, ráno bývá tezke, na rozdíl od Martini, které lecos promiji.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. června 2018 15:29

jinx dotaz zněl, cituji: "jak chutná martini, cinzano apod.?"

​no vsak prece je to sirsi skala chuti ne? Jak pise pinot. Vsechna vina taky nejsou sklepmistr 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 11. června 2018 19:23
Reakce na moora:

999 @barbucha do cinzana jdu s vama!

​Těším se! 

continuity 

Cinzano se snad nepije kvůli pořádný opici, nebo jo? 

Online 999
19828 příspěvků moje polička 11. června 2018 19:27

moora 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. června 2018 19:30

barbucha no to ne, pisu pro pripad, zeby to nekomu zachutnalo. ono toho ani nemusi byt pul lahve, aby rano bylo tezky. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 11. června 2018 19:56

continuity 

Já bych to tak nedémonizovala. Když v tom máš spoustu ledu (=voda) a citrónu (=céčko), tak s tebou půl lahve ani nehne. Když to nevysosneš na ex, ale ucucáváš celej večer (nebo když jsi cvičenej notorik jako já ).

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 11. června 2018 19:59

barbucha ja to prave zazila. jenom parkrat v zivote se mi povedlo opit se tak, ze mi bylo druhy den spatne (nejsem rozhodne abstinent), takze si kazdy z tech zazitku dobre pamatuji a tou dobou bylo Martini v te same davce v pohode, takze jsem pozbyla opatrnosti. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 11. června 2018 20:03

continuity 

Jedinej takovej hrůznej zážitek mám z becherovky. Třicet let jsem se jí nedotkla, a nikdy nedotknu! A vlastně, ještě starší se srážkou s rumem (tuzemákem, uf!) někdy v patnácti. Poučení doživotní!

No, ještě že dneska už je lepší výběr 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. června 2018 20:53

To ja takto nepijem Jagermeister, Cinzano, Absolut Cranberry, Malibu...no je toho viac :D 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. června 2018 20:54

paktofonika já takhle nepiju... no vlastně kratší seznam by byl toho, co piju

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 11. června 2018 20:54

barbucha Já Becherovkou v šestnácti. Strašně. I občanku jsem ztratila. Policajti mi ji následně přinesli až domů.  Takže už 40 let nemohu becherovku ani cítit.

Když nás kdysi před lety vykradli, říkal manžel, že na tom bylo jediné pozitivum, že ukradli i otevřenou láhev becherovky, kterou nikdo nechtěl pít. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. června 2018 21:14

viktorka_od splavu Ako musím povedať že som si svoje užila, teraz len decentne pohár vína :D Hanby som si narobila dosť 

49376 příspěvků moje polička 11. června 2018 21:15

paktofonika nejlepší na tom je, že si to stejně pamatuješ jen ty (já). páč i když si to nepamatuju kolikrát tak ten hroznej pocit trapnosti je většinou zbytečnej, protože většina těch účastníků to vůbec neřeší, nevzpomíná si nebo se tomu akorát zasměje.

49376 příspěvků moje polička 11. června 2018 21:17

Dadoo hodní policajti:-) já takhle tehdá taky ztratila občanku, a nějakej uvědomělej soudruh spoluobčan, místo co by ji zahodil nebo strčil do obálky a poslal poštou nebo hodil mi do schránky tak ji odnesl na VB. předvolali si mě, vyplísnili mě a ještě mi napařili pokutu 50 Kčs, což bylo mé kapesné na celý týden:-(

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 11. června 2018 21:36

viktorka_od splavu Já jsem se jednou nějak nechtěně opila u nás v hospůdce. Bylo po dešti. Cesta domů krátká, ale poněkud blátivá. Trošičku jsem upadla. Párkrát.

Ráno manžel rozvěsil mé bahnité oblečení kolem chalupy a sezval všechny známé, aby se přišli podívat, jak se vrací domů dáma.  Bych ho asi zabila, kdyby mi nebylo tak příšerně zle.

nakonec z toho byla tedy hrozná sranda, protože všichni věděli, že s alkoholem problém nemám. Takže pak když už, tak už. Dodneška se na to se smíchem vzpomíná 

49376 příspěvků moje polička 11. června 2018 21:37

Dadoo miláček

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. června 2018 21:47

Dadoo Jo Becherovka, tou jsme se v práci s kolegyní, která by mohla být s přehledem moje matka, zliskaly na moje devatenáctiny. V tom podroušeném stavu jsem pak ještě musela koupit korpus na dort, který mi pak v tramvaji spadl a já jsem do něho udělala díru kolenem. Já jsem byla takové vzorné dítko a maminka, když mě viděla v tomto stavu, tak se smála, až se za břicho popadala. 

Když jsme se pak s kolegyní vrátily do práce, tak si ani jedna z nás nemohla vzpomenout, co jsme udělaly s tou lahví od Becherovky. Už jsme ji nikdy nenašly. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. června 2018 22:20

Dadoo jeeeje, ted jsem si vzpomnela na sve padani do blata po burcaku.  Ale muj (tehdejsi) drahy vsechno blative vypral a botky vypucoval  a particka rano cekala, jak budu vypadat, ale ja uz zas byla za uhlednou slecinku...