continuity jestli si dáváš průdušky do ledničky, no tak se nediv![]()
Přiznání
viktorka_od splavu no dnes uz malem jo, 28C v byte.
ted navecer prselo tak doufam, ze to do rana nejak vychladim.
continuity Tak na sklenku Martini bych se zastavila ;)
Pinot Noir klidne, jeste zbylo. mam k tomu i tonic :)
je to moje piti ze studenstkych dob - ve studentskem klubu nalevali tvrdy, delali vsemozne drinky - strasne moc druhu, ale zadne vino a pak to martini. to jsem se naucila pit vlastne tak, ze jsme se tam stavili po veceri a sef klubu se nas ptal, co si dame. ja mela chut na vino. tak mi prinesli nahradu :D
continuity Ja si chci ted koupit do bytu ventilator, myslim, ze to aspon pocitove trochu ochladi. Ted jsme teda meli.max 24,5, ale ja se cejtim, jak kdyby tam bylo 30. A co teprve az bude venku 35 jak vloni, to bude muj konec. A brzo se uzdrav hlavne;-).
Tady se furt všude chlastá... A mně došel i tuzemák, co dávám do buchet. Jedinej alkohol doma je líh - dezinfekce z lékárny
Musím zlepšit zásobování.
nejsi náhodou moje kolegyně?? ta mi přesně toto minulý týden říkala ![]()
Magráta
Já jsem to nikomu naživo neříkala, postěžovala jsem si jenom tady. Ale tak zvu kolegyni do klubu.
A když už se to tu řeší, umístím blbý dotaz - jak chutná martini, cinzano apod.? Je to hořký? Já hořký moc nemusim, tak jestli to mám vůbec testovat...
coralline sladky jak cecek
viktorka_od splavu No tak to taky nevim teda
Sladký já ráda, ale vocaď pocaď.
viktorka_od splavu coralline Suché Martini rozhodně sladké jak cecek není, co je to zas za odsudky, proboha?!
Pinot Noir souhlas ![]()
coralline Cinzano nepijem od doby čo som sa z neho opila na stužkovej a do zapnutého mikrofónu som v zákulisí kričala To je dnes teda veľký trapas
No nemilá spomienka.
Pinot Noir A je hořký? Pardon, jestli je můj dotaz debilní, doplňuju si vzdělání.
paktofonika tak když je to vzpomínka, tak to mi přijde ještě jako ta lepší varianta, i když míň milosrdná
coralline Hořké není, spíš bych řekla pikantní, kořeněné. Je to okořeněné doalkoholizované víno, vinný základ je spíš s nízkou kyselinou, ale i cukrem (u dry a extra dry verzí vermutů), dodá se alkohol a koření. Moc se v tom nevyznám, jednotlivé značky vermutů nijak detailně neznám, nejčastěji piju právě to Martini, a to hořké není vůbec.
Pinot Noir Potrefenáhusa Ja si to nepamätám ale kameraman to nevystrihol a je to na videu ![]()
paktofonika Promiň, ale ještě jednou ![]()
paktofonika auuu!!!
@paktofonika Hahaha, doufam, ze to dal na konec videa, jako takove shrnutii celeho vecera:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí