Tady se furt všude chlastá... A mně došel i tuzemák, co dávám do buchet. Jedinej alkohol doma je líh - dezinfekce z lékárny
Musím zlepšit zásobování.
Přiznání
Pinot Noir Já v té lednici našla Milerku od Svatoše 2017 a bylo moc pěkné. Jen je teda dost pitelné...
999 A já si na oslavu toho krásného deštíku otevřela kutnohorskou oranžádu.![]()
Sweet Potato Ty jsi taky dobrej pankáč :-). Já dnes na party naturálních vín přechutnávám co se dá a to tu lilo přesně 2 minuty :-),
999 To je takovej umírněnej punk. A moje letní srdcovka.
Když už jsme tak v tom přiznání, resp. chlastu... poslední dobou mám šílenou, téměř neovladatelnou chuť na cinzano. Právě jsem načala druhou flašku (zlolajné huby upozorňuji, že ne druhou za dnešek
). S ledem a citrónem je to v tomhle počasí přesně vono!
Červený holt muselo jít na chvíli stranou...
Sweet Potato Já tu kutnohorskou neznám, ale oranžová vína bývají dost divoká:-).
barbucha Cinzano jsem nepila snad od svého maturitního plesu...
.
Já jsem na tom tak nějak stejně. Dost mě to zaskočilo ![]()
barbucha Tak už vím, co budeme pít v Plachtě :-).
Doufám, že mají pořádný zásoby! Jestli mi to nebude tryskat i z uší do tý doby.
Ty jo Cinzano... asi taky příležitostně ochutnám, po letech. ![]()
Sweet Potato Ten můj Janek byl taky z kategorie oranž. S těmi kutnohorci mám pořád trochu problém, kdysi si pošramotili pověst lahvováním zahraničních vín pod českou etiketu a doteď to ve mně navzdory všem bio certifikacím a produkci oranžád prostě hlodá. Navíc název winepunk obšlehli jinde, tak nějak pořád nevím, co si o nich myslet.
barbucha Cinzano jsem naposled pila taky nekdy pred davnymi casy...Babicka vzdycky jeste namacela okraj sklenice do cukru. Desny!
Byla to vzdycky naramna udalost.
A prave jdu taky na vino.
já mám Cinzano ráda pořád..doufám, že to o mě něco špatného nevypovídá ![]()
![]()
Jak by mohlo!
Pinot Noir Ale na těchhle se o winepunku nic nepíše. Tam to byl průšvih, rozhodně, ale mám pocit, že dnes už to jsou jiný lidi, ne?
Sweet Potato Lidi jsou pořád stejní. Vůbec nechci snižovat jejich umění udělat dobré víno, to v žádném případě, pila jsem od nich moc pěkná vína. Jenom ta vzpomínka vzadu v hlavě pořád je, no.
Za pět dní na jižní Moravě jsem vypila tolik vína, co normálně tak za tři, čtyři měsíce.
SunEclipse barbucha no to mi pripomina, ze mam v lednici martini. krome tech chycenych prudusek a laryngitidy. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí