Vrátím se z dovolením k tahání flašky s vodou - taky jsem nebyla zvyklá, navykla jsem si s dětma, kdy jsem časem pochopila, že dát a nedat děckám napít na pochůzkách ve městě nebo výletech (ač samy od sebe napít nechtěly a vodu nahlas nevyžadovaly) znamenalo rozdíl mezi děckama, se kterýma se dalo normálně domluvit a děckama totálně hysterickýma, které nemůžou ani centimetr, potože je bolí nožičky. Po pár locích vody začaly nožičky fungovat.
Přiznání
Potrefenáhusa Že bych si našla vedlejšák? Takhle postávat si na perónku s bažantama ![]()
tak tycho de brahe by mohl vypravet...:)
Plnej močák zdravýmu člověku nepraskne... prostě se sám vypustí ![]()
Navíc Dadoo hlavně psala, že největší tendence k odcházení na WC mívají žáci v poslední hodině (t.j. po několika přestávkách), kdy se nechtějí návštěvou záchodu zdržovat po zvonění (aby jim kamarádi neutekli, tipla bych si z vlastní zkušenosti). A to už je jenom kapric, a ne potřeba.
Lama_z_Lana to bych mohla já - vydělala bych si na tu Miele pračku. Kolik bys tak myslela, že bych si měla říct za jedno vyčurání? Musela bych teda pořídit mobilní EET... jestli chceš, můžeme udělat nějaký eseróčko nebo tak.
Prerusim pracky a curani. Ja se priznam, ze jsem dnes videla jednorozce!!!![]()

Luna v kombinaci s tím, jak jí z hlavy trčí ta značka, je to super
.
barbucha výborně
a teď něco, co ještě nevíme... :-)
Jeste bych doporucila k tomu prodavar i nejaky ty limci, je treba si tu klientelu vytvaret!
Luna Uf, četla jsem "pračky a čuráčky" a dost jsem se lekla ![]()
Pinot Noir pro jistotu jsem to sla zkontrolovat a znovu precist...Jsem se TAK lekla!
No neee nic takovyho tam neni!![]()
Lama_z_Lana nějaký močopudný teda a hodně kafe. Jak by se firma měla jmenovat? Hodně jich končí na -ex, takže co třeba Čurex?
barbucha naopak, víc prostoru nikde jinde nenajdeš... ![]()
barbucha jazykově mě obohacuješ. Minule jsem šla studovat, co znamená chucpe, teď aktuálně čtu, že slovo kapric pochází od kozy latinsky, podobně jako hudební capriccio - jen tak dál
.
Gellnerova podle mě nic, co končí na -ex nemá naději na úspěch!
Gellnerova Tam bacha u chucpe, u nas se to bere jako negativni privlastek, v Izraeli je to pozitivum, ostry lokte proste...konec edukativniho okenka
Potrefenáhusa no Vertex v Litomyšli docela šlape, Oftex taky nekrachuje...!!! ![]()
Mutziputzi aha, jsem se dobrala jen k tomu negativnímu významu. Dík.
Tak teď jsem se intelektuálně obohatila i já ![]()
Gellnerova A co prosté Phasianum? Případně Phasianum Czech s.r.o.? ![]()
Gellnerova když mně to připomíná ten flextex nebo kotex (což jsem si dřív myslela, že znamená z vetešnictví V kotcích :-))
to kokosky phasianum zní líp a světověji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí