Kokoska Ale to zní nesmírně vznešeně!! ![]()
Přiznání
Gellnerova A von to bažant ![]()
Kokoska našla jsem si, hned jsem se omylem dočetla o tom, ža pernatí trpí na roupy ![]()
Potrefenáhusa Kotex (analogicky k Tuzex) dřív partiovky V Kotcích taky opravdu znamenal! A zapomnělas na Durex.
Kokoska To už je moc hóch, to by mohlo uživatele vyděsit.
Potrefenáhusa Semtex!
Sweet Potato no to je fakt. Zámožná klientela, kterou by okouzlil exotickej název, autobusama moc nejezdí.
Potrefenáhusa Zina a eště Dexempo vederex a Dexempo multo šumpoplex ![]()
Gellnerova A třeba právě jo :-) sice ne zámožná, ale na exotiku rozhodně slyšící. Ti co mají děti jménem Esmeralda, Vanessa, Quentin nebo Giovanni :-)
andulka01
no jo, jenže s takovýma zákazníkama se Miele ztrácí v mlze bankrotu firmy, která ještě nevznikla!!!
...a propos, pro Pietro Filipi tká úplety Sintex a taky jsem zahlídla Krytex - pokrývačství. Takže -ex není ztracený. ![]()
Gellnerova já jsem tuhle videla něco pekelnýho nekde na ceduli, něco typu ovotex pro farmu s ovocem
Potrefenáhusa kdybych zakládala nějakou dovopravdickou firmu, rozhodně mít ex nebude, žádnej Gellnerex
.
Znám ještě Travex, dříve vyráběný herbicid, ze kterého moji spolužáci na gymplu dělali nějakou směs na petardy. Když jsme slavili čarodějnice a první máj u spolužačky na zahradě, vypálili jim tam s tím několik velkých kol v trávníku.
Subutex má taky celkem úspěch. ![]()
Sice to nekončí na ex, ale nedá mi to nevzpomenout si na jednu firmu - tuším z Pardubuc. Když mi přišel pracovní email z adresy "josef.novak"@radanal.cz, posmyslela jsem si nejprv cosi o antispamové ochraně. Ale je to seriózní firma, fakt ![]()
v komentářích to popisují jako "out of this world" a čím víckrát jsem to viděla, tím víc jim dávám za pravdu...
https://www.youtube.com/watch?v=JWhA3ldZcyY&index=1&list=RDJWhA3ldZcyY
jeden z nejkrásnějších tradičních tanců, jaký jsem kdy viděla.
neumím si představit, jak dlouho se něco takového učí.
Lama_z_Lana přitom by stačilo, aby to byl Radanalex...
Jiná Realita meli jsme u nas vymennem pobytu thajku a ta rikala, ze to s rukame (vlneni, ohybani...) se uci od detstvi, ze je to proste takova tradicni divci dovednost, velmi se nam smala, jak nam to nejde :)
Mě tak dojala ta záchrana dětí z jeskyně, krásný!
Mutziputzi mne taky a radost k tomu.![]()
Měšťák s tím pitným režimem rozpoutal flame nejen na parfumanii.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí