Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:26

baltik presne, ta reakce toho doktora a ten zaver se mi zdaji takove smyslene, divne proste. 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:30

MP Marge ja Viewegha proste cist nedokážu. Nekolikrat jsem to zkusila,ale fakt se to neda. Nicmene hodne lidem se to libilo,kdyz byl tak popularni.

On je pro me presne ten priklad, kdy se podivam radeji na film,který je otištěný od jeho blabolu a klišé,jen na podstatu. Zápletky a témata jsou ok,provedení neskousnutelne.

Dočetla jsem Kvitek. Po koupi bytu se to rozjelo a dočíst se to dalo. Ale moje oblíbená kniha se z něj nestala. 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:37

baltik kdybys byla objektem zájmu Ortelu a jejich stoupenců, a to tmavy cizinec urcite je, taky bys je znala. Pokud tu doktor nějakou dobu žije, a mluvíli-li česky, tak určitě, tutově o nich vědět musi.

Ale taky bych si soukromé tipla,ze si to baba primalovala a jen se předvádí. Tohle lidé nemají odvahu když nejsou v tlupě.

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:41

Dadoo taky nemuzu. Jediná knížka co mám ráda jsou Báječný leta... A film zbožňuju, ale myslím že na tom mají velkou zásluhu herci. Teď se mi dostala do ruky  Muž a žena a nedala jsem ani jednu povídku  Přišlo mi to strašný  

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:47

MP Marge nolita 

Viewegha jsem četla, protože jsem čtivec obecný, přečtu všechno. Pro mně je je přínosem spíš to, že jeho knihy byly převedeny na filmové plátno a myslím,  že se přepis minimálcě dvou docela povedl , mám na mysli Báječná léta a Účastníky...

Jeho Román pro ženy jsem už ale nedala... Jeho novou tvorbu nečtu, ale nedávno jsem v jednom časopise četla s ním rozhovor a tam se teda prezentoval jako strašnej chudinka, kterej si neumí ani uvařit čaj a proto sbalil svou pomocnici v domácnosti. Přesně typ chlapa, kterej celej život vyžaduje servis a myslí, že zaplácnutí penězma to srovná. Pokud opravdu opakovaně zanášel, tak je mi dost jasné, že ho žena kopla do zadku v okamžiku, kdy přestal donášet (peníze).  Ono pro něco s ním být musela a pro skvělé soužití to asi nebylo.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:48

Dadoo 

Taky mi přijde, že se paní jen předvádí, jak je hustá. A přitom je jen blbá.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:49

Dadoo stes s tim vieweghem jsem na tom podobne, tu jeho oblibu chapu ale nesdilim, za me proste krom tech Bajecnych let (cetla jsem pred filmem a libilo) jsem nedokazala precist nic a ze jsem schopna schroustat kdeco. od nej se ucit psat by me v zivote nenapadlo... leda zebych cilila na titul sracka roku s nejvyssim prodejem

49375 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:50
Reakce na Samantha:

Dadoo 

Taky mi přijde, že se paní jen předvádí, jak je hustá. A přitom je jen blbá.

​ no presne. a jeste ji v tom nekdo podporuje a vyrabi tupce slavu (byt negativni). nad tim se odmitam byt jen pohorsovat. povl proste.

Online MP Marge
6883 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:43
Reakce na rasaNori:

MP Marge me se libila vybijena, to bylo tak sakra ze zivota. Ponekud jsem se ztotoznila s tou osklivou, neb na zakladce jsem byla typicke osklive kacatko, vecne strihla na kluka, rovnatka included :D ne ze by to bylo ted o moc lepsi ale naucila jsem se s tim trosku pracovat (v mezich moznosti :D )

​Taky mi to pripomnelo ma skolni leta! Sice jsem nemela rovnatka, cehoz ted srdecne lituju (nase genialni skolni zubarka, ktera nemela zajem vykovanat zadne ukony krome extrakci, ktere ji zrejme bavily, totiz tvrdila mamince, ze se mi zuby s vekem "srovnaji samy"  Nesrovnaly, pochopitelne.), ale mela jsem nakratko ostrihane, vecne rozcepyrene vlasy a bryle. A byla jsem absolutni nemehlo v telocviku. Kdyz si kapitani vybirali do druzstva, byla jsem vzdycky predposledni. Jeste, ze jsem byla natolik sebevedoma v jinych oblastech, ze me to nijak nepoznamenenalo 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:47

MP Marge Já jsem o rovnátkách uvažovala zrovna včera, ale v mém věku...

Když jsem byla dítě, nás starý zubař řekl rodičům, že rovnátka kazí sklovinu a naši mu věřili víc než mladé dr. na ortodoncii, navíc, jak nedávno pravila máma: "V naší rodině měli vždycky všichni špatné a křivé zuby..." a mávla rukou.

Online MP Marge
6883 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:50
Reakce na Dadoo:

MP Marge ja Viewegha proste cist nedokážu. Nekolikrat jsem to zkusila,ale fakt se to neda. Nicmene hodne lidem se to libilo,kdyz byl tak popularni.

On je pro me presne ten priklad, kdy se podivam radeji na film,který je otištěný od jeho blabolu a klišé,jen na podstatu. Zápletky a témata jsou ok,provedení neskousnutelne.

Dočetla jsem Kvitek. Po koupi bytu se to rozjelo a dočíst se to dalo. Ale moje oblíbená kniha se z něj nestala. 

​Vzdyt se nic nedeje, kazdy ma jiny vkus, to je normalni. Me se libily jeho drivejsi knizky. Bajecna leta pod psa (libil se mi i film), Vychova divek v Cechach (tam uz se mi NElibil film), i ti Ucastnici zajezdu (film jsem nevidela). Tatinek ma rad Zapisovatele otcovsky lasky, pry je to "opravdu ze zivota"  Ale pak se to zacalo nejak kazit a musim souhlasit, ze ty jeho pozdejsi knizky uz mi pripadaji znacne brakovite, precetla jsem je jen ze setrvacnosti a byla dost znechucena. 

Online MP Marge
6883 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:52
Reakce na Samantha:

MP Marge nolita 

Viewegha jsem četla, protože jsem čtivec obecný, přečtu všechno. Pro mně je je přínosem spíš to, že jeho knihy byly převedeny na filmové plátno a myslím,  že se přepis minimálcě dvou docela povedl , mám na mysli Báječná léta a Účastníky...

Jeho Román pro ženy jsem už ale nedala... Jeho novou tvorbu nečtu, ale nedávno jsem v jednom časopise četla s ním rozhovor a tam se teda prezentoval jako strašnej chudinka, kterej si neumí ani uvařit čaj a proto sbalil svou pomocnici v domácnosti. Přesně typ chlapa, kterej celej život vyžaduje servis a myslí, že zaplácnutí penězma to srovná. Pokud opravdu opakovaně zanášel, tak je mi dost jasné, že ho žena kopla do zadku v okamžiku, kdy přestal donášet (peníze).  Ono pro něco s ním být musela a pro skvělé soužití to asi nebylo.

​Ja se priznam, ze jeho soukromy zivot me vubec nezajima, to je jeho vec a na kvalitu - NEkvalitu jeho psani (nebo kurzu) asi nema vliv. O cizi manzelstvi projevuju zajem jen v pripade, ze mi za to jako terapeutce nekdo zaplati 

Online MP Marge
6883 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:54
Reakce na Mohučanka:

MP Marge Já jsem o rovnátkách uvažovala zrovna včera, ale v mém věku...

Když jsem byla dítě, nás starý zubař řekl rodičům, že rovnátka kazí sklovinu a naši mu věřili víc než mladé dr. na ortodoncii, navíc, jak nedávno pravila máma: "V naší rodině měli vždycky všichni špatné a křivé zuby..." a mávla rukou.

​No, taky logika 

Nevim, kolik je vam, ale me jednactyricet a rovnatka rozhodne chci a uz na ne setrim do prasatka (tady USA jsou ty ceny silene, takze nevim, jak dlouho to bude trvat, ale nevzdam to!!!)

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:21

MP Marge 

No, když někoho čtu, tak je mi jeho soukromý život buřt.

Ale pokud by měl být můj mentor (viz kurzy psaní), tak bych chtěla, aby mi sedl taky jako osobnost.

Takto to bylo míněno ...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:23

MP Marge No já jsem mladší...ale nevím, jestli bych se v českých podmínkách necítila směšně. Ale budu o tom uvažovat, já mám právě obecně problém vůbec zajít k zubaři... no, asi raději končím s OT 

49375 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:28

Mohučanka to vubec, znam spostu starsich lidi s rovnatky, i starsich nez ja:-) ja do toho nejdu jen kvuli spatne kvalite zubu a nutnosti vytrzeni osmi (!) zrovna tech zdravych:-/

Online MP Marge
6883 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:36
Reakce na Samantha:

MP Marge 

No, když někoho čtu, tak je mi jeho soukromý život buřt.

Ale pokud by měl být můj mentor (viz kurzy psaní), tak bych chtěla, aby mi sedl taky jako osobnost.

Takto to bylo míněno ...

​Aha. Tak to mne by asi bylo jedno i to 

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:36

Mohučanka jděte do toho a az je budete mít, začnete vnímat jak moc lidí je má taky. Vlastní zkušenost. Ve 40.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:38

Mohučanka moje pribuzna je mela v petactyriceti a nevypadalo to nijak smesne...ony se ty zuby pak i vic kazi, kdyz jsou pres sebe...

Online MP Marge
6883 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:39
Reakce na Mohučanka:

MP Marge No já jsem mladší...ale nevím, jestli bych se v českých podmínkách necítila směšně. Ale budu o tom uvažovat, já mám právě obecně problém vůbec zajít k zubaři... no, asi raději končím s OT 

​Netreba se citit smesne. Pred odjezdem za ocean jsem vypomahala v ordinaci celistniho chirurga a meli jsme pacienty i po sedesatce, kteri chteli rovnatka