Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 15:39

viktorka_od splavu Já to moc nechápu Jako že oznámil, že chce jíst nízkosacharidovou stravu? Já bych z toho měla radost, že se ke mně přidá. 

Offline Kokoska
35028 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 15:40

Nečetla jsem poslední stránky úplně pečlivě, ale že se dá existovat bez pečiva, to se teda dá. Místo rohlíku k šunce k večeři bohatě stačí a je lepší salát nebo klidně jen kyselá okurka nebo mladá kedlubna, mňam!

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 15:41
Reakce na Jiná Realita:

domenica jak se jí paštika bez pečiva  lžící? příborem?

​normálně vidličkou 

ty sušenky, čokolády apod. žerou podle mě chlapi mnohem vic než ženský, asi jak od puberty neresej, jestli nejsou tlustý 

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 15:59

Luna jo, že to "někde četl" a že chce zhubnout, tak se rozhodl že nejlepší je ta nízkosacharidová dieta. přitom u nás se nejí sladkosti a něco jako sušenky jsme doma neměli asi nikdy:-) pečivo jíme občas, když je k večeři pomazánka nebo nějaký obložený talíř, tak jednou dvakrát týdně. občas upeču buchtu nebo štrůdl, ale tak 2x do měsíce. problém je v množství jídla, ve večerním "dojídání se" což prý oříšky jsou zdravé takže jsem dostala za úkol je nakoupit, na svačinu když míval bílý jogurt s vločkama, tak prej vločky teda ne, ty jsou zlo, ale místo toho do jogurtu pořádnou porci těch oříšků  

a pak samozřejmě málo pohybu. ale to je přece moc složitý... lepší je "nebudu jíst přílohy" a tím se to vyřeší. no za chvílli ho to pustí, akorát jsou s tim mrzutosti a očekávám že přiberem všichni:-)

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:00

viktorka_od splavu Řekni mu, že nesmí pivo a máš po problému.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:00

Mutziputzi ještěs mi neodpověděla co si teda dáš u nás k té večeři?

​U jídel jako aglio olio nebo rizoto neberu těstoviny a rejži jako přílohu neasi, je to podstata celýho jídla, ne příloha, pokud je jíst nechci, dám si něco jinýho. Prostě k řízku si nedám brambory, ke stejku hranolky, u burgru vyhodim housku...easy, nic k přemejšlení

49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:06

Luna to není problém, není pivař a celkově není pijan

Mutziputzi no ano to já vím. jen mi vysvětli, co si dáš, když mi řekneš že mám uvařit to co obvykle a já udělám ty špagety. nic jinýho vařit kvůli tobě nebudu, páčs mi vysvětlila že to není v žádým případě potřeba:-)

btw dneska jsme měli maso a pečenou zeleninu, což "splňuje podmínky", ale že ta zelenina měla vyšší kalorickou hodnotu než ty "zlé" brambory nad tím už nikdo nepřemýšlí... daleko lepší službu co se týká hubnutí by udělala poloviční než obvyklá porce brambor a místo druhé půlky větší množství syrové zeleniny (kterou dávám ke všemu, ale dost často si ji pak sama dojídám)

20970 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:12

viktorka_od splavu Nejde o kalorickou hodnotu, ale o ty sacharidy, prostě to fakt funguje, podle mě jejich omezením zhubne prostě každej.

Jinak teda to dávání syrový zeleniny ke všemu nesnášim, hroznej nešvar to obkládání talíře čtvrtkama rajčat a okurkama na kolečka

49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:15

Mutziputzi ale fuj! jaký obkládání talíře

(ano podle tebe funguje leccos, taky tak trochu jiná realita

20970 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:17

viktorka_od splavu Co podle mě funguje?

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:18

viktorka_od splavu Kup si v Lidlu mladé zelí, stačí to nasekat, hodit na suchou pánvičku, popřípadě lehce oliváč a je to super příloha, nekecám A je to podle mě rychlejší jak vaření špaget.

49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:19

Mutziputzi zhubnutí už nevim kolik kila tuku za tři dny, teď pro změnu zhubnutí při vyšším kalorickým příjmu.. a ledacos co si teďka nevzpomenu

49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:19

Luna to je sice hezký, ale kdo to bude jíst?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:19

viktorka_od splavu hele a proc je takovej problem upravit to jidlo cely rodine? Jakoze podpora pri hubnuti.

49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:20

ice není to problém. ale a) by to musela být skutečná úprava stravování, b) museli by se tomu přizpůsobit všichni, ale to nelze, zakázáno. dítěti se musí vařit co mu chutná.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:21

Luna ach ano, to jsem schopna jist i uplne syrove. Zakapnute dobrym oliv olejem a kapkou citronu. 

a kdyz jsme v tom priznani, do ted jsem zrejme nepochopila, co viktorka_od splavu vlastne resi. 

49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:22

jinx no neřeším nic, jen jsem si tu odložila (trochu jsem minula vlákno ale tak i přiznání to je) že mě naštval manžel 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:23

viktorka_od splavu v tom pripade si musite ujasnit prvne uplne neco jinyho nez jidlo.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:23

viktorka_od splavu tak at se stravuje sam, ne? 

49374 příspěvků moje polička 05. srpna 2018 16:24

ice to je bohužel příliš citlivé téma.

jinx ale jo, však ono ho to stejně zas přejde, to je jen taková vlnka, a do toho to vedro, už nám z toho všem asi hrabe:-(