Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:42

Potrefenáhusa to ano, on je zivot dost barevny a umi prekvapit, to kazdopadne. Na druhou stranu, kdyz ctu konkretne E a J, tak mam celkem neochvejnou jistotu, ze takova svoloc by se mi do soukromi nepripletla. Bud vubec  a pokud prece, tak by to byl velmi rychly proces. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:43

treba ty hrubky, to ma tak zakladku 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:44

Potrefenáhusa Já jsem se rozhodla věřit, že to jsou všechno nějací puboši, to není možný jinak, v mým okolí fakt neznám nikoho nejen s takovým uvažováním, ale už jen i tím slovníkem, páč co tam ti lidi jsou schopní vyplodit... 

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:49

jinx Karoleena no třeba tohle mi přijde maximálně hrozný

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:05

Potrefenáhusa no to je

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:06

Potrefenáhusa svoloč, ale člen Eccentric clubu

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:15

Přiznávám, že mě docela zklamala Vogue. Byla jsem zvědavá, těšila jsem se a asi jsem měla příliš velké očekávání. Jako fotky hezký, ale čekala jsem víc textu. A když už tam nějaký ten text je, tak za moc nestojí. Stopadesátý článek o mileniálech (když nevíš co, napiš o mileniálech, to se chytne), rozhovor Kocába s Herzigovou úplně divnej, článek o tričkách mimo.. upoutávky avizovaly i kulturu a umění, ale to tam postrádám úplně. Jsou i zahraniční verze takhle plytké?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:21

bram Ja som si ho včera kúpila, obálka sa mi páči a keby sa mi ušla aj limitka bolo by to super. Ale obsahovo je to meh. Tento typ časopisu normálne nekupujem takže to že prvých 50 strán je samá reklama ma trochu zaskočilo a netuším ani či je to u tohto typu tlače bežné , som si po 30 stranách ani nevšimla úvodu. 

20970 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:26

paktofonika ta reklama je ve všech edicích, mně to nevadí, naopak. Jinak já jsem naopak příjemně překvapená.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:28

Mutziputzi Aha, no práve že s tým nemám skúsenosť a trochu mi to vadí, mam v tom potom bordel. K článkom som sa ešte nedostala. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:30
Reakce na Karoleena:

Potrefenáhusa Já jsem se rozhodla věřit, že to jsou všechno nějací puboši, to není možný jinak, v mým okolí fakt neznám nikoho nejen s takovým uvažováním, ale už jen i tím slovníkem, páč co tam ti lidi jsou schopní vyplodit... 

​no já ti nevim, mám kolegu, kterej o svý bývalý přítelkyni, se kterou několik let žil, neřekne jinak než ‘tapíča’ , mě to třeba už celkem otravuje, a když sem mu tuhle řekla, že si myslím, že ten rozchod moc nezvládli, tak koukal docela překvapeně a uraženě, že on ho teda zvládl dobře. A puboš už to není ani náhodou..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:33

bram já se přiznám, že když už si časopis tohoto typu kupuju (elle a teď vogue) tak kvuli fotkám a abych byla v obraze, co frčí v módě, nečtu to 

20970 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:33
Reakce na Karoleena:

​Já jich znam! Všichi na první pohled chytrý chlapi na úrovni...bez ironie

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:34

Mutziputzi Ounz áááá

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:44

Ounz Já se na tyhle časáky vyloženě těším ke kadeřnici, sama nekupuju, přijde mi to zbytečný, v době internetu. :)

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:59

bram 

Já k podobným plátkům taky přijdu jen u kadeřníka apod., a plytké se mi zdají všechny.

Odkaz na Olgu H. mi je sympatickej, ale nechápu (když už jí to chtěli dedikovat) proč nepoužili její skutečný fotky, určitě by se našly nějaký dobrý. To by se mi, jako autentický, líbilo víc.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 12:41

barbucha zrovna ta fotostory s odkazrm na Olgu Havlovou mi připadá docela vtipná a povedená :)

Ale holt jsem prostě čekala víc než další časopis ke kadeřníkovi, očekávání se nenaplnilo, tak jsem trochu rozmrzelá. Ale aspoň ušetřím za předplatné :)

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 13:41
Reakce na barbucha:

bram 

Já k podobným plátkům taky přijdu jen u kadeřníka apod., a plytké se mi zdají všechny.

Odkaz na Olgu H. mi je sympatickej, ale nechápu (když už jí to chtěli dedikovat) proč nepoužili její skutečný fotky, určitě by se našly nějaký dobrý. To by se mi, jako autentický, líbilo víc.

souhlas s obojím. kašírovaná Olga mi přijde trapná, a co se týká obsahu skoro mě nalomila vedle ve vlákně 999, že bych to zakoupila, ale asi se normální obsah ke čtení týká taky jen té limitky. mně teda všechny ty časáky připadají jako svázaný výtisk reklam, vůbec netuším proč bych měla za něco takovýho platit.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 14:01

viktorka_od splavu Olga se mi libi, ale svazany vytisk reklam me taky hned napadl. Prvni cislo mam a stacilo. Plus mam problem s Andreou Behounkovou. 

20970 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 14:09

viktorka_od splavu limitka je ta obalka, ne obsah