Snažím se utlumit ve společnosti suchého martini. Vedro k zalknutí, to bude noc teda:(
Přiznání
tina Jů, můžeš si připít na výroční příspěvek v tématu!

Karoleena Jůůůů, tak to si musím nalít ještě jednu![]()
Karoleena A už radši nikam nepřispívám, aby se to nezvrtlo![]()
přiznávám, že tohle je moc, je to asi nejbrutálnější věc, co jsem kdy slyšela nebo viděla ohledně provozu na českých silnicích a dálnicích.
a ten, který v čase cca 1:09 couvá na dálnici za plného provozu a přitom "předjíždí", jen aby získal vteřinu navíc, to je psychopat, normálně blázen, který by ne že neměl mít řidičák, ale měl by být okamžitě zbaven svéprávnosti. takový člověk nemůže mít vůbec možnost ještě řidičák někdy získat. všem ostatním couvačům by ho měli vzít minimálně na pět let.
masakr.
Přiznávam se ke dvěma věcem: zaprvý se mi děsně líbí pohlednice s Modrou kočkou od Iriny Zenyuk a zadruhý zrušila sem sledování sourdoughclub na ig asi dva dny po tom, co sem začla, protože ta paní co to vede - Vanessa Kimbell je mi hrozně nesympatická (jo vůbec jí neznam, opravdu mi vadí přes ig
)
Ounz , to je normalni, ja nerozdychala tu pani z pekacku, tak pitomoucky projev a zdrobnelinky, to proste neslo...
jinx no..ehm tu tam mam taky, zatim sem statečná..
Ounz ja si vsimla, ze ji mas taky... obdivuji te ![]()
jinx
se bojim, že mě odvaha přejde..
Ounz Kterou pani?
Přiznávám, že jak mi nejdřív Ester a Josefína, rozchodový věty a terapie sdílením přišly vtipný, tak mě to čím dál víc skličuje, kolik strašných debilů chodí mezi lidma....![]()
Potrefenáhusa zajimal by me jejich vekovy prumer
Potrefenáhusa neco jako foodart z pekacku nebo tak nejak. Devce se prilis vyziva ve zdrobnelinkach a je cela takova cukrblikata, ze jsem to nejak nedejchla ![]()
Potrefenáhusa jo a ester a josefine - ve stories: "vcera jsem te skoro udelal, tak nevim, co porad jeste chces" no to byl proste vrchol
jinx tak leckdy je to takový puberťácký, ale leckdy už úplně ne...
jinx tak tam bych to tipla zrovna na těch 16...![]()
Potrefenáhusa ze sourdoughclub je to myslím Vanessa Kimbell, prostě to nedávám a z pekáčku food art viz jinx, to je trefný, ale to se ještě držim, zatim
Potrefenáhusa jo, to je fakt, taky si nekdy rikam, kde se neco takoveho lihne. Ja mam rada hodne muze, nastesti i takovi existuji ![]()
jinx akorát se k nim někdy člověk musí probrodit tady těma debilama a i tak někdy překvapěj, no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí