Stopadesáté kolo na téma “jsem lepší než většina matek a žen široko daleko”? Hezký víkend přeju.
Přiznání
Sweet Potato přesně! ![]()
Btw. s námi chodil na dětské plavání Martin Veselovský a na hřišti jsem vídala Davida Švehlíka ![]()
Tulipe Svehlik je fesak.![]()
Sweet Potato Nebo, (skoro)všichni jsou blbci, jen já ne. Taky přeju krásný víkend.
Stopadesáté kolo na téma “jsem lepší než většina matek a žen široko daleko”? Hezký víkend přeju.
![]()
to neni zadne strileni do vlastnich rad. ja jsem spis v tech zenskych kolektivech uplne neobratna. bud nevim co rict a nereknu nic, co vypada odtazite nebo reknu neco typu wtf.
tak jsem od zacatku vysky prevazne s chlapy, mam ty socialni zrucnosti jine. chlapi, urcite nejsou o nic lepsi, jenom to maji v tech makovicich zadratovany jinak a mne se s tim jednoduseji pracuje. u chlapa reknu prvni, co mne napadne a on to vezme u zenske se musim vice rozmyslet, jak to rict, aby to fungovalo a kolikrat to ani nepomuze.
jako muzski jsou az na vyjimky taky priserne drbny, o tom zadna, a maji spousty jinych nesvaru, takovym typickym je jesitnost, to se u zen tolik nevidi.
continuity jasně, všechny ženský by se z tvojí WTF reakce rozbrečely nebo urazily nebo pištěly hrůzou, ty musíš bejt tak strašně "jiná" než všechny ostatní hele![]()
Mutziputzi proč tak zbytečně jedovatá reakce? Tím přesně potvrzuješ, že má continuity v něčem pravdu - přesně takovéhle popuzené "koko" reakce si umím představit, že jí vadí.
SunEclipse jsem alergická na pózy podobnýho typu, nic více...přijdou mi ne "koko" ale "pipi" ač cílem má být opak
Já bych ten ženskej kolektiv celkem brala. Nemám s kým probírat hadry, vlasy a další veledůležitosti ![]()
Lama_z_Lana Na to sme tu my ![]()
continuity tohle je fakt strasny klise...
A následně pak mastercard.
Mutziputzi a co když to není póza? Nevěříš, že může být žena, která se v ženském kolektivu necítí dobře?
SunEclipse "ženský kolektiv" je jen jednoho druhu?
Mutziputzi virtuální určitě ne, ale pracovní bych řekla spíš ano - je to imho dáno tím, že daná profese prostě sedí určitému typu lidí. U neutrálních profesí, kde je převaha žen třeba náhodou, bude větší rozptyl. Ale nic to nemění na tom, že si porozumíš třeba s jednou z deseti a se zbytkem si nebudeš mít co říct.
Tak tady jsme velmi ženský kolektiv a i ty, co ho nerady, tu diskutují dost živě ![]()
SunEclipse Jo a s muži to mám nemlich stejně, stejně jako všichni normální smrtelníci, prostě mně je tohle dělání ze sebe exota protivný, klidně to nechme tak, že bezdůvodně a iracionálně. Osobám "já jsem taková jiná" se ráda vysmívám, sorry
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.