viktorka_od splavu zas jako chodit na pískoviště s předpokladem že tam najdu podnětný mozkový trust diskutující na "jiná témata", to taky úplně nesvědčí o tom, že mimoň jsem já![]()
Přiznání
Mně se teda zdá, že na pískovištích se schází úplně normální matky a stejně tak nemám pocit, že 3/4 lidí by byli blbci. Ale je možný, že sama patřím do low 80, takže jsem na světě spokojená.
Tak přesně totéž jsem se chystala napsat, až dočtu stránku ![]()
viktorka_od splavu zas jako chodit na pískoviště s předpokladem že tam najdu podnětný mozkový trust diskutující na "jiná témata"
to pisu kde?
holt fascinujici jiny svety jsou dokud se nestanou beznym dennim chlebem:-)
viktorka_od splavu ale jo no, zajímavý je, že muži takhle podle mě nekastujou, odpůrkyně ženských kolektivů prezentujou jak maj v sobě dominantní mužskej element...no mam v tom maglajz![]()
Mě tahle debata trochu překvapuje, zní to jako by se na pískovišti či hřišti měly vést debaty o posledních výsledcích vědy a techniky. Pokud jsem nechtěla, s ostatními jsem se bavit nemusela a jestli si vykládaly mezi sebou o problémech s menstruací nebo co ten jejich nechce jíst, šlo nějak mimo mě.
Luna to nevim, neb rozhovory nectu. A poza to u me urcite neni;)
To je tak strašnej, ale opravdu strašnej blábol, tady to "odjakživa si rozumím s chlapama" a "ženský kolektivy jsou děsný slepičince, tam já bych nikdy", pardon za výlev s nízkou informační hodnotou, ale já tuhle střelbu do vlastních řad fakt nesnáším, jediná mírně polehčující okolnost snad je, že si za to ženy, které nenávidí ženy, obvykle nemohou samy. :D
Mutziputzi A nechtěla bych být krásná a hubená a bohatá (nedej bože navíc chytrá)...
.
whiskas Je zajímavý, že zmíněný pózérský množiny maj podle mě obrovskej průnik![]()
Karoleena nic ti nedá k tématům Vše o těhotenství a dětech a Poradna - nechat nebo vyhodit víc, než parta pořádnejch chlapů co s nima lezeš od malička po stromech!!
Kokoska Souhlasím. Na hřištích si většinou nikoho nevšímám a mě si zas nevšímají ostatní, občas něco s někým prohodím, jen tak, o těch dětech, zasmějeme se, pohoda. Že tam mámy probírají ženská témata a plkají, mi nevadí. V té kavárně mi nevadilo, o čem se bavily, ale jak se chovaly - uličky mezi stoly zatarasené kočáry, na židlích hromady oblečení, přitom tam byly věšáky s ramínky, nechaly děcka drobit v herně, i když tam byly cedulky, že se tam jíst nemá, děcek si nevšímaly, musela jsem svého lezúně pořád zachraňovat a dělat soudce dětem. Tvářily se jak matky roku, přitom neustále stála někde na rožku stolu horká káva - z opaření mám děsnou hrůzu, když jsem tam viděla mezi tím pobíhat ty děti
No ale to byl opravdu takový mateřský gang, styl jsem matka a kdo je víc, to mi bylo fakt strašně proti srsti.
Pinot Noir takove podniky za meho mladi neexistovaly, byla jsem usetrena ![]()
A asi bych tam stejne nesla, predpokladat, ze si nekde v detskem koutku batole bude spokojene samo hrat a ja si v klidu popiju kafe, to je cira utopie.
Karoleena haha ja to brala z podobneho ranku jako kdyz mi nekdo na ulici rekne: jeee to je krasny pes, ty modry oci atd. a sam ma desneho smetaka typu čiboko (čimice bohnice kobylisy). Nikdy nevim co odpovedet, no a takhle probihaj moje rozhovory s jinyma zenama. Kamaradka mi vzdycky pochvali neco a ja nevim co na to proste odpovedet. Vetsinou jsou to vety typu je ty mas pekne boty (saty whatever) a ona treba ne. Mam lhat? :D Proto jsem psala ze ja radsi ty chlapy, voni jsou takovi jednodussi:D ne ze chci strilet do vlastnich rad. Jinak bych se nedrzela zde, ne? Zde nechavam dychat svou ,,zenskou,, stranku![]()
rasaNori rika se: Dekuju.
rasaNori a co reknete, kdyz vam pochvali saty chlap? Rekne, ze vam to dneska slusi?
Mně se teda zdá, že na pískovištích se schází úplně normální matky a stejně tak nemám pocit, že 3/4 lidí by byli blbci. Ale je možný, že sama patřím do low 80, takže jsem na světě spokojená.
Tak přesně totéž jsem se chystala napsat, až dočtu stránku ![]()
A taky jsem něco v podobném duchu chtěla napsat.
Na to stačí říct děkuji a víc se k tomu nevracet.
slniecko
tak to naštěstí u nás nebylo, ale pravda, že když dcera dostala pod stromeček v cca dvou a půl letech takovou tu malou plastovou klouzačku, její nadšení neznalo mezí "a maminko, budeme si ji s sebou nosit na hřště, jo?"
No už jsem se živě viděla s klouzačkou pod paží....naštěstí na Vánoce do léta daleko....
![]()
rasaNori no, me tyhle materske akce taky nebavily, ale spis proto, ze nejsem moc hravy typ. Zenske mi tam prisly v pohode, narazila jsem tam i na par spoluzacek z gymplu.snazily se jen s detmi nejak zabavit. Jako podprumer jsem si tam pripadala spis ja, jakoze nemam takovej prehled o tech detskejch vecech, malo dite rozvijim a tak:)
@karoleena na strileni do vlastnich rad jsem take alergicka(nemam to rada ani ve vztahu k narodnosti - no jooo, my cesi...)
Navic jsem vylozene feminni typ- nemam skoro zadne kamarady, bavila jsem.se vzdycky spis s holkama, v praci nemam problem s prevazne zenskym kolektivem. Popravde, v byvale praci jsem byla jako zena v mensine a muzu rici, ze panove jsou snad jeste horsi drbny.no a i o tech sminkach si rada potlacham...
rasaNori lichotky se nevraci, pouze prijimaji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí