Zaujimave ako sa tu adoruje inakost ale ked sa niekto prizna, ze je v niecom iny, tak je to poza, blbost, pretoze my take nie sme, tak nemozes ani ty a treba toho cloveka bud zvozit pod ciernu zem alebo si z neho aspon utahovat. Ved tymto sa len potvrdzuje prečo niektori nemaju radi zenske kolektivy.
Přiznání
Mrakoplas a to utahovani povazujes za typicky zenskou vlastnost?
Tahle projekce jakoze negativnich vlastnosti jen na zeny ma celkem historii...
Mrakoplas Ved tymto sa len potvrdzuje prečo niektori nemaju radi zenske kolektivy.
A přiznávaj se k tomu tady, chichi
Mutziputzi no ved je to vlakno priznania, kde inde ![]()
Lilly_Ku nic take som predsa nenapisala
Mrakoplas dyt pises, ze se tim (utahovanim) vysvetluje neobliba zenskych kolektivu. Tak jak jsi to jinak myslela?
Lilly_Ku Pisem tu o tejto konkretnej debate, kedy sa niekto priznal, ze si nerozumie so zenami a niektori si zacali utahovat az popierat pravdivost toho vyhlasenia. Tym akurat moze utvrdit danu osobu v tom, ze si s nimi naozaj nerozumie/preco ich nema rad. Nemyslela som to vseobecne ale na tejto situacii ale asi som sa nepresne vyjadriila.
Mrakoplas doporučila bych klukům v práci
Mrakoplas Celý to nechápeš, asi jsi komplikovaná žena, nejde o to co kdo prohlašuje, to ať se prezentuje a myslí si o sobě kdo chce co chce, ale jako ženská mluvit o ostatních ženskejch stylem Všechny ostatní jsou takový a takový a všechny stejný a ve všech ženských kolektivech vládne stejný, se mnou nekompatibilní klima, je směšný. Ne že dotyčná je "jiná", každá jsme jiná, já například nemám ráda pózy a stereotypy.
Mutziputzi Ja zas nemam rada skryte urazky a psychorozbor si prosim este rozsirit
Mrakoplas no vidiš, každá jsme jiná..já tedy nejsem psycholog, tak si musíš prosit odborníka
Mutziputzi ano, kazda sme ina a dokonca mozu existovat aj zeny, ktore nemaju radi zensky kolektiv aj napriek tomu, ze je to pre vas nepredstavitelne.

Mrakoplas Ja mam predstavivost, to bys koukala, tyto plky a nesnasenlivosti zenskych kolektivu si predstavuji na stejne urovni jako nesnasenlivost kolektivu levaku, taky jsou vsichni vsude stejny a interakce pres kopirak
barbucha Fuj zena, hned jsem nesva!
A tak zase...ženské a mužské kolektívy. Ja mám tiež 2 ženské kolektívy, kde by som najradšj išla rovno s plácačkou na muchy, jeden bol práve zbierka matiek v okolitých uliciach na mojej druhej materskej, ktoré sa našli v tom, že vždy u niektorej v garáži nasávali fernet a deti lietali naokolo...tak ale stačilo ísť o pár ulíc inam, druhé sú manželky manželových kamarátov z okolia, tie zas melú furt len o ezo témach, a nedajú sa nijako odviesť ani len k tým handrám a účesom, kruci, aj pototo plienky by som brala radšej, tak tam sa tomu vyhýbam keď môžem, a prežijem, keď musím, ale zas keby som sa kvôli tomu vyhýbala všetkým ženským kolektívom, tak neleziem ani sem, no. Konieckoncov chlapi vedia tiež niekedy pekne liezť na nervy. Je fakt, že keď som sa rozhodla praštiť s HR, tak som si hovorila, že ženský kolektív v práci už nikdy a keď mi niekto ešte raz donesie nejaký MLM katalóg, tak ho po ňom rovno hodím nazad, ale to si skôr myslím teraz, že som toho akurát mala vtedy dosť a že ja proste nie som korporátny typ, že ženy/muži, to by bolo jedno.
přiznávám, že si už delší dobu lámu hlavu nad tím, čím se liší výrok "nemám ráda ženské kolektivy" od výroku "nemám ráda pózy a stereotypy" z pohledu pozérství ![]()
prďola Neplýtvej ještě dalším časem, já to to taky vysvětlim - "ženský kolektiv" totiž není každý stejný, zde se vyskytuje ta stereotypizace, pozérství necházíme následně v tom, že se daná žena označí za "jinou" ženu, protože se domnívá, že to z ní udělá něco zajímavého, zvláštního, rádo se stalo.
Ještě dodávám, že pozérství a stereotypizace jsou vždy negativní jevy, kteréžto je normální nemít rád, jednotlivec tedy tímto prohlášením nepředpokládá, že se stane zajímavějším![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.