Mutziputzi ale co ta popuzenost? u jiného se ti nelíbí, co sama děláš? Nepamatuju se, že by continuity žádala tvůj názor, či s tebou vedla diskusi. Prostě názor zde na ostatní zde mohou vyjádřit i jiné, než jen ty, nemáš patent. Se s tim smiř.
Přiznání
Mutziputzi nemoderuj :-))
SunEclipse prosim tě nech už toho, ty se smiř s tim, že bohužel já o voze, ty o koze a přestaň špačkovat
moora Přece SunEclipse jim nabourala soukromej chat, sis nevšimla?
Zdá se že mi vesmír sesílá šanci poznat "ženský kolektiv"...pokračujte pokračujte, je možný že se continuity budu s pláčem omlouvat koukám!
Mutziputzi tak sup, sup!![]()
viktorka_od splavu Počkej neruš, nech mi holky tady řádit, skválně která mi to vic natře hele![]()
Mutziputzi Mě by hrozně zajímalo, jaká jste v běžném životě. Protože tady ať se řekne cokoli, skoro vždycky jste v opozici. Nezkoumám, jestli je to póza nebo neporozumění směrem od vás či k vám, nevím, jestli je to víc únavné nebo zábavné.
Kokoska Opravdu je problem ve mne? Vazne ty prohlaseni o zenskych kolektivech iritujou jenom me? Pokud vam prijdu unavna, neni preci nutne to cist, natoz reagovat, nevim jak jinak vam nekazit zazitek, pak leda ze bych vas zensky kolektiv pro nekompatibilitu opustila
Mutziputzi vůbec nejde o posledních x stránek, spíš tak všeobecně. Občas mě to baví, občas unavuje, někdy s váma i souhlasím, klidně proti všem, ale máte pravdu, výhodou je, že to tady nemusím číst. Jen mě tak napadlo, jak už jsem psala, jaká je skutečná Mutzi :)
Kokoska Kultivuje společnost i v reálu
BTW nerada bych, aby to vyznělo, že jsem v opozici za každou cenu, to přísahám není mé hobby, prezentuji vždy své opravdové přesvědčení, zřejmě tedy je často nepochopeno, viz ty ženksé kolektivy, zde v kolektivu se příliš nepochopilo jak jsem to myslela![]()
ja bych jen na pravou miru uvedla, ze jsem nenapsala, ze nemam rada zenske kolektivy, ale neumim v nich dobre fungovat. tato diskuze muze byt dukazem.
pozer bych myslim byla, kdybych si v tom libovala, mne to zivot kolikrat spis komplikuje. i tady se celkem bezne dockam toho, ze moje prispevky bud nejsou pochopeny nebo jsou pochopeny uplne spatne. ujistuji vas, ze to nedelam schvalne.
no, ale to že tvoje příspěvky nejsou pochopeny nemusí nutně být způsobeno tím, že sme ženy, ne? Už když to člověk čte, tak nad tím kroutí hlavou. Povaha přece není vázaná na pohlaví.
A co se týče tebe, nepíšeš tu obsahově nic nepochopitelnýho. Já osobně někdy musím luštit co si napsala, ale ne protože sem taky žena, ale protože píšeš zvláštně, takovou slovenskou čestinou bez diakritiky a dost často i bez interpunkce; jako já sem ta poslední, která tu bude šikanovat za spisovnost, že jo, je mi jasný, že ty (podle mýho dojmu) potřebuješ něco teď hned napsat a nabušíš to tam a výsledek je pak hůř čtitelnej. Když pak někde píšeš neco slovensky, je mi to srozumitelný líp.
A ještě teda dodám, že nečekám, že tu najdu hejno ženskejch se kterýma budu za znění kolektivního ‘hmm hmm’ souznět, očekávám (kromě inspirace v cjmdns a cjsdk) diskusi na různá témata, eventuelně i obohacení o názory jinýho člověka a seznámení se s pohledem na svět někoho jinýho. Vono zkusit se někdy na danej problém podívat z úhlu oponenta v diskusi může bejt celkem zajímavý. Jinak samozřejmě tlapkání ve stězovacím vláknu je někdy docela fajn..
no, ale to že tvoje příspěvky nejsou pochopeny nemusí nutně být způsobeno tím, že sme ženy, ne? Už když to člověk čte, tak nad tím kroutí hlavou. Povaha přece není vázaná na pohlaví.
A co se týče tebe, nepíšeš tu obsahově nic nepochopitelnýho. Já osobně někdy musím luštit co si napsala, ale ne protože sem taky žena, ale protože píšeš zvláštně, takovou slovenskou čestinou bez diakritiky a dost často i bez interpunkce; jako já sem ta poslední, která tu bude šikanovat za spisovnost, že jo, je mi jasný, že ty (podle mýho dojmu) potřebuješ něco teď hned napsat a nabušíš to tam a výsledek je pak hůř čtitelnej. Když pak někde píšeš neco slovensky, je mi to srozumitelný líp.
s tímhle souhlasím, taky si říkám, že by fakt hodně prospělo, kdyby continuity psala slovensky, jako nic ve zlým, já obdivuju, že je někdo schopnej komunikovat v cizím jazyku, ale přesně jak píše ounz, je mi to někdy na první přečtení dost nesrozumitelný
A ještě teda dodám, že nečekám, že tu najdu hejno ženskejch se kterýma budu za znění kolektivního ‘hmm hmm’ souznět, očekávám (kromě inspirace v cjmdns a cjsdk) diskusi na různá témata, eventuelně i obohacení o názory jinýho člověka a seznámení se s pohledem na svět někoho jinýho. Vono zkusit se někdy na danej problém podívat z úhlu oponenta v diskusi může bejt celkem zajímavý.
jojo, akorát pokud je ten oponent/ka x, y, mutzi, mutzi, mutzi, mutzi, mutzi... začíná to být poněkud jednotvárné
a to "výchovné působení" co si Mutziputzi namlouváš je naprosto mimo, akorát mi přijde typicky ženský
(nevšimla jsem si že by se chlapi vzájemně peskovali a "vychovávali", ale možná mi to jen uniklo:-)
continuity já s tebou souhlasím řekla bych skoro vždy, ale ohledně ne/srozumitelnosti už jsem tu víckrát zmiňovala totéž co předřečnice. ve slovenštině se vyjadřuješ líp, líp se to čte a rozumím "na první dobrou":-)
viktorka_od splavu jojo, akorát pokud je ten oponent/ka x, y, mutzi, mutzi, mutzi, mutzi, mutzi... začíná to být poněkud jednotvárné
a to "výchovné působení" co si Mutziputzi namlouváš je naprosto mimo, akorát mi přijde typicky ženský
(nevšimla jsem si že by se chlapi vzájemně peskovali a "vychovávali", ale možná mi to jen uniklo:-)
Myslím, že ty zrovna necháš málokterý téma bez komentáře, je to taky viky viky viky...?
Výchovně rozhodně působit nehodlám, jen si neodpustím komentář pro zamyšlení, zde například na téma zda existuje něco jako typický ženský kolektiv, jestli to náhodou není kus od kusu a není košer odsuzovat nebo posuzovat všechny stejně....nic no, asi 20 kolegyň mi napsalo, že to že já to nemám neznamená že Continuity to tak nemůže mít, vyloženě k jádru věci došly, tak co jako, mám nad nima zlomit hůl a držet ústa? Nebo se to pokusit vysvětli jinak a td číst výlevy že jsem v opozici vždy všude a za každou cenu?
Mutziputzi no vidíš, já si zase myslím že ty seš úplně mimo a nepochopilas oč šlo, a co? nic
viktorka_od splavu nic, akorát mi prosim tě nepiš 30x tejdně, že jsem mimo, ty už mi spíš vypiš jestli tě napadne v čem třeba nejsem, ty moje lidová soudkyně ![]()
Mutziputzi čoveče snažim se, ale nic mě nenapadá![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.