Garfie Je to daleko víc outdoor, teď jsem zjistila, že mám mít i spacák...
.
Přiznání
999 půjčím ![]()
999 promiň, ale ![]()
999  ![]()
Daj prosím ťa vedieť čo si si nakoniec vzala. Ako pecka dżiny a tenisky by šli nie? ![]()
999 A karimatku, na jógu, máš? ![]()
paktofonika Dám :-). Určitě se pobavíš...
whiskas Ne, jen jogamatku :-).
999 to jsem zvedava na pokracovani. Me outdoor vikend nejspis ceka v rijnu, nemam ani tu jednu vec, ktera by to byt jen vzdalene pripominala... a asi pojedu s kufrem ![]()
whiskas Mirek Dušín tu nedávno kázal Barbuše, že nemá urážet své oponenty, škoda, že se tím sám neřídí.
Sweet Potato Měla bych více dočítat, abych neměla mezery ...
Sweet Potato Demokraticky zvolene predstavitele republiky, kdyz jim sama vycitam, ze maji slovnik zumpy, zpravodajko, musis kompletni informace dodavat. Ale opet, ja mam v klidu cist, ze jsem jednoducha mimozni pozerka, ale jedna natvrdla a hned povyk...vtipne
whiskas Ja mam jednu mezeru za druhou, nejvic me ale zaujala ta garaz s fernetem. A je mi jedno jestli tam budou zeny nebo muzi, dneska bych si tam dala I s nezletilejma snad!
tak jsem si tak proletěla asi jeden celý časopis poslední diskuze a první dojem, který z toho byl, je ten, že nějak takhle určitě musí vypadat ten bájný "ženský kolektiv" ![]()
Karja Sice vůbec nevím, o čem je řeč, ale garáž s fernetem zní momentálně jako oáza. Jdem?
Karja
jsem mimo, keine ahnung o čem píšeš
. Bude-li se podávat i něco více soft, šla bych s tebou
.
Pinot Noir Bezva, už se nám ta garáž zaplňuje
. Já bych tedy brala spíše Pinot Noir.
Myslím, že by nám všem ta garáž s fernetem prospěla ![]()
tak jsem si tak proletěla asi jeden celý časopis poslední diskuze a první dojem, který z toho byl, je ten, že nějak takhle určitě musí vypadat ten bájný "ženský kolektiv"
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.