viktorka_od splavu teď jsi zasmečovala nádherně
Přiznání
Můj pocit:
(jasné, nikoho to asi nezajímá, ale už to nevydržím, musím to říct´...
)
Já myslím, že Mutziputzi je
velmi chytrá.
Velmi vzdělaná, velmi sečtělá - s ohromným záběrem(od politiky, designu, zdraví, ekonomiky až po školství a dál...), velmi inteligentní, s obchodním duchem, ochotna pomáhat potřebným, dříč.
Velmi dobře, teda spíš výborně vyargumentuje, co ji napadne, cokoliv(někdy - můj dojem - i za pomoci demagogie).
No, když má dobrého oponenta, dělá jí to vyloženě radost, že má rovnocenného protivníka.
Ve vyjímečných případech se stává, že - nevím, jak nejlépe vystihnout - přestřelí, nebo dojdou argumenty, nebo co, a odchází... Jakože to nemá za potřebí. Ale vydrží to tak pár hodin... Prostě ji to tady baví.
Má v sobě možná více než jiné ženy té mužské energie, polarity.
Mluví se tady o časté opozici, moderování, usměrňování a současně upozornění, že sama dotyčná vše až tak nedodržuje...
No, myslím, že je to inteligencí empatickou...
...že té, kdyby bylo víc, bylo by více shovívavosti, pochopení pro slabosti a nedostatky druhých, vzatých na vědomí pohodovějším způsobem,
prostě podívat se na "problém" druhé osoby i jiným úhlem pohledu než tím svým(byť velmi často správným).
Protože může se mi něco zdát naprosto pitomé, nevhodné, a co já vím, co ještě, ale když se vžiju do pozice protistrany, uvědomím si, jak tady o sobě, svém životě píše, jak se prezentuje v různých rovinách a oblastech života, pak mi jeho chování, reakce budou pochopitelné nebo pochopitelnější.
Naše Mutzina mi připomíná, blahé paměti, skvělou Kerze,
a i když občas leze na nervy asi každému, i mně, bez ní by tady byla nuda.
![]()
kdyby více lidí, nejen zde, názorově souznělo s Mutziputzi, svět by byl hned hezčí místo... jasně, že se to nemusí týkat kolen a pavlíka novotného... ale toho, kdy o něco jde... poslední diskuse o kolektivech, jednoduchých odsudcích atd. je dobrej příklad...
prezentace může být někdy trochu "too much", ale to je vedlejší...
A na mě často Mutziputzi působí jako Mirek Dušín (nikoli v negativním slova smyslu).
Miru já s tebou souhlasím do posledního pismene.
Teda až na to, že mi misto Kerze, kterou neznám, připomíná mýho manžela. ![]()
Teda já jsem až dojatá![]()
prezentace může být někdy trochu "too much", ale to je vedlejší...
Pro me treba ne.
Ja treba nemam problem s tim, ze se mnou nekdo nesouhlasi a konecne to, ze se treba tady schazeji lide s rozdilnymi nazory je i duvod, proc sem chodim. Jenze nesouhlasit s nekym muzete i bez toho, ze byste ho zesmesnovala, ztrapnovala a urazela.
A na mě často Mutziputzi působí jako Mirek Dušín (nikoli v negativním slova smyslu).
Ovsem jen pokud neprijde rec na nejakou neprijatelnou populaci, jako jsou treba obezni. Pak se Mirek Dusin zazrakem zmeni v Bratrstvo kocici pracky ![]()
MP Marge Čili lze to i bez "seš úplně mimo", "pozér non plus ultra" nebo "běžných jednodušších"? Případně jak slabej musí člověk argumentačně být, aby si mohl zesměšňování dovolit?
MP Marge jako že Mutziputzi uráží? tak to si nemyslím ... too much jsem myslela, že je někdy trochu moc urputná, když by už asi šlo téma opustit ...
nolita Tak duraz na ZESMESNUJE, no. Ale ja treba vyraz "natvrdla" jako urazlivy vnimam. A ten jeji predpoklad, ze kazdy, kdo ma na neco jiny nazor, je automaticky "pozer" vlastne taky.
Ovsem chapu, ze kazda mame hranice jinde.
To much jsem myslela, že je někdy trochu moc urputná, když by už asi šlo téma opustit ...
To sice taky, ale to ji nelze vycitat, protoze v tom neni zdaleka sama ![]()
MP Marge
no jo, ale to je v podstatě určitě zase pouze a jen osvěta
. Já to tak cítím ...
MP Marge Je to úmorný, ale ještě jednou: Ten kdo má jiný názor než já, není pozér! Nikde jsem to nepsala ani nenaznačila! Pozér je ten, co se prezentuje jako "jiný" a vymezuje se proti stereotypně popsané skupině lidí, v tomto případě...pak se mi div![]()
MP Marge jj, zesměšňuje mi tam vypadlo... nemyslím si ani jedno...
MP Marge
no jo, ale to je v podstatě určitě zase pouze a jen osvěta
. Já to tak cítím ...
Jo, aha ![]()
nolita No vzdyt - rozdilnost nazoru ![]()
Včera jsme šli s manželem na Kampu popřát Medě Mládkové s tím, že si pak někde dáme oběd a přišli jsme dneska...
A já teď balím na outdoorovou akci (můj nápad) a nemám ani jednu věc, kterou bych si mohla vzít do přírody... Dcera prošla kolem hromady věcí vyházených ze skříně a jenom utrousila, že jediná věc trochu outdoor jí přijde můj kabátek Burberry
.
999 To je náhodou super historka, neplánované večírky jsou nejlepší! Je to víc outdoor než ta chata na kterou jsi jela v COS sukni a s kufrem?
Jestli jo, tak chci slyšet dojmy-a co sis nakonec zabalila!!
999 tak to musela být dobrá akce :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.