Ještě bych dodala, že černá pleť není ten hlavní problém...
Přiznání
vidím hodně, ale hodně ošklivý prsty na nohou (ty nehty!!!)
Ale má je nalakovaný, ne? No, který kluk má hezký nehty, že?
pravda. v obličeji to nepoznám, ale ty ruce... ty jsou taky mužský. šmarja ![]()
Pokud jste tu fotku našla v kategorii MEN, tak mi tam spíš nesedí ty šaty.![]()
Já myslím, že to není kluk..? A ty boty jsou hezký, maj tady v COS boty taky, nebo jen oblečení, nevíte?
Třeba začneme ty naše kolektivní šaty půjčovat našim klukům:-)
Já myslím, že je to kluk jako buk:-) Boty v COSu mají, jen jestli tyto, to nevím. Pokud nejsou na webu teď, mohou se objevit časem.
edit: pražský obchod boty prodává
Po rozkliknutí na velkou fotku na jejich webu jsem přesvědčená, že to není kluk.
Ta holka ale vypadá dost jako kluk.
Je to možné, ale vypadá to jak vypadá a nelíbí se mi to.
edit: rozklikla jsem i tu velkou fotku ve vašem odkazu a spíš si tipla, že je to tak patnáctiletý kluk, ale nechci se přít, je to jedno, jde mi o celkový dojem:-)
Na vebu nejsou, kouknu časem do obchodu, děkuju :)
Já bych se přikláněla spíš k holce (tvar čelisti), však všechny nemůžeme mít zlatý vlas, maličkou nožku a ňadra dmoucí, přece. Víc by mě zajímalo, jestli nějaké červené kolektivní šaty vydrží do slev ;-)
Mně se to taky nelíbí. Nějak se mi poslední dobou zdá, že se ženskost stává nežádoucí. Asi přestává být korektní. To bude nejspíš genderový problém. ![]()
Jsem zrovna přemýšlela, komu by tahle jasně červená mohla slušet.. :)
ohledně čelistí fakt nevim, na jiných fotkách vidím náznak boků. jinak opravdu přesně jako jeden z našich školáků. krom nohou ta zápěstí a ruce!
Mně ty ruce zas tak extrémní nepřijdou, aby to bylo na vykřičník, a krom toho, vona za to nemůže ne..?
ne za to chlapeček jistě nemůže:-)
Jistě že nemǔže! O tom to není, je to o tom, jak COS prodává své zboží... jak nás jako potenciální zákazmíky oslovuje.
Ale já jsem si jistá, že je to holka..
jak píše victoria - ono je jedno, jakýho je pohlaví, má prodat šaty!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje