![]()

Rudý karafiát je právě nejkrásnější! Mám výhodu, že už jsem nezažila soudružskou deklasaci této úchvatné rostlinky ![]()
Milujem karafiáty!
A "už vtedy" som k nim mala takú ľútosť, až ochranárske pocity, že ich takto komančovia zneužívajú.
Sú to obete minulého režimu, tak
!
A co tenhle Karafiát?
Opakuju svůj loňský nečekaně úspěšný fb vtípek

Broučci? Jak já vždycky na konci brečela...
Neviem, ako by sa mu darilo vo váze a mám obavu o to, ako vonia
.
Tak pokud nebude mít ta červená svíčka plastový futrál a případně i zlatou "čepičku" tak mi to nevadí ![]()
Karafiáty mám ráda, jen ne v kombinaci s asparágusem.
Já nejen na konci.
já mám ráda ještě floxy, do vázy do moc není, ale babička je vždycky mívala na zahradě

Broučci jsou čistej sadismus.
moje mama taky. ona mela rada, ze ji ve vaze fakt vydrzi. vzdy s kytkama hrozne cvicila, na noc do spajzky, rano cerstvou vodu zas ven, aby ji vydrzely.
ja mam nejradeji ty jarni kytky (tulipany, frezie, narcisy), narozeniny mam v breznu a jeste nikdy v zivote jsem z nich nedostala poradnou kytku
Miluju tyhlety hvozdíky.
což mi připomnělo, že jedna kamarádka bydlí kousek od Ivančic a kvete jim tam v lese jako na jednom z mála, ne-li pomalu jediném místě v ČR, brambořík. Je to strašně pěkný.

Kosatce!
A taky jaterník podléška je krásnej, když to květe fialově v ještě napůl zimním, hnědým lese.
Narcisy. Na jaře jich mají rodiče plnou zahradu, je to nádhera. Pak alstromerii.
Jak, jediném! U Brněnské přehrady nám kvete taky, heč:-) Ale souhlasím, v lese to vypadá úžasně.
no však je to kousíček :-D
Broučci jsou čistej sadismus.
Někteří lidé mi přijde, že to radši vytěsňují. Já takhle na manžela parafrázoval "a spali a spali, dobře se jim spalo" a dodala jsem "dokud neumřeli" a on se strašně divil, že broučci nakonec umřeli..... Přitom to četl, ale úspěšně to nějak vytěsnil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.