Ruce nejsou možná nejdrobnější, ale zase paže mi přijdou na chlapa dost útlé.
Přiznání
no máme doma ty patnáctileté právě. jako bývají i modelky děvčata. v tomhle věku to právě prozrazují končetiny (asi jako u štěňátek:-))
No, tak voni na tom staví, že maj tady ty plihý hadříky na plošší jedince, jakože jste li více prsatá, tak tam úplně nenakoupíte? No a jinak, některý modelky se mi dost nelíbí, ale tahle zrovna jo :) je to individuální :)
Tak ať prodává, holka jedna.
Jistě že je to individuální, jako všechno:-) Vás to třeba osloví, za mne je to přes čáru. A to jsem velký fanda značky a ty jejich modelové ala mimoni mi doposud nevadili... Každopádně já jsem prsatá a nakupuji tam, naposledy košili, i ty kolektivní šaty i s prsama mám:-)
tak snad se ted citite poradne zensky
Dík. Deset minut jsem přemýšlela, co na tohle napsat a zůstat slušná.
tisíc zelených ramen![]()
mne hlavou prolitla silena sterka, ale ovladla jsem se ![]()
tak snad se ted citite poradne zensky
mne taky, ale bohuzel nemam na flamy cas :)))
![]()
nerozumim tomu co je spatneho na postesknuti, ze produktova fotka (=reklama) nevypada hezky. pritom
jsou snad vsechny naprosto k nepoznani puvodnich modelu/ek retusovane.
Ale vona je hezká, jen pro někoho jinýho, třeba (pro mě)
No, já nemyslela, že tam můžou nakupovat jen ženy zcela bez ňader, spíš jsem měla na mysli opravdu více 'obdařený' , já se tam byla kouknout, jenom teda jednou, ale naznala jsem, i teda z nákupů sem postovaných, že třeba pro mě už to není, prostě je to pro jiný typ postavy, než mám já, no.
ale i tak se mi to líbí a může to slušet
No a teďkon sem zvědavá, jaká stěrka
Pokud jde o to ironizování chybějící ženskosti, tak ano, mně se to zdál
Poslední dobou se některé firmy snaží na modelkách potlačit právě ten ženský vzhled. Zřejmě v rámci propagované genderové korektnosti se budou teď uplatňovat bezpohlavní zjevy ;-) Navíc kulatá záda, vystrčené lopatky, zhroucené postoje, mrtvolný vzhled.. A čím dál víc nenositelných, beztvarých hadrů.
Asi má prodávat právě ten kontrast - zákaznice si má představit, že na ní to bude vypadat lépe. Já jsem už poněkud starší škola, ale vždycky jsem si oblečení kupovala a přála si vypadat tak krásně, jako ta modelka v něm, ne proto, že mně určitě bude slušet víc, než té nemocné slečně.
Jinak ta modelka z COS se mi sama o sobě docela líbí. A líbila by se mi i jako kluk ;-) A ty šaty jsou skvělé.
Mě by zajímalo, jak by se správně genderově korektně mělo těm figurám předváděcím šaty říkat, když není jasné, jestli je to ten nebo ta. Modelka nebo model by mohlo opačné pohlaví urazit. Když už máme ty "těhotné lidi", chtělo by to trochu důslednosti. ![]()
haha, mě vůbec nenapadlo, že sem tu fotku dáváte kvůli modelce, která mi teda přijde taky krásná, ale že se v COS zbláznili, protože jsou ty šaty žvejkačkově růžový...![]()
Nápodobně
Já jsem byla tuhle na fotbale a bylo takový nepříjemný počasí, tak jsem měla čepici a kapuci a neměla jsem makeup a jeden pán mi řiká: Mladej, prosim tě pošli to dolu
Myslím, že šaty bude prodávat dobře, ta barva na ní vynikne víc než na bleduli a o to asi šlo v první řadě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje