Cítím to podobně. Kdysi to bylo docela osvěžující ho číst, ale teď prostě chrápe na bobkovým listu.
Mi ty jeho obraty připadají, jako kdyby se Mirek Dušín vnucoval do party motorkářů.
Cítím to podobně. Kdysi to bylo docela osvěžující ho číst, ale teď prostě chrápe na bobkovým listu.
Mi ty jeho obraty připadají, jako kdyby se Mirek Dušín vnucoval do party motorkářů.
Už jsem se tady přiznávala, jak pořád žasnu, jak je Praha krásná. A tohle je ten pohled, který mě denně dostane
.

999 nadhera![]()
999 hezky.:-)Praha je opravdu krasna,moc se mi libila kdyz sem tam predloni v lete byla.Byla sem unesena jak je tam cisto....
Norimberk je proti tomu spinava dira......mam to tu rada,hezky se mi tady bydli,ale poslednich par let to jde dost do kopru.![]()
999 krása
Já včera západ slunce z Vinohrad.
Catherinne ten tu mame taky hezkej ![]()

Zarinya krásný ![]()
Catherinne ale zapady slunce u more.....![]()
Zarinya neprovokuj, srpen a září je daleko!
999 To je kouzelné , jak se ten sluncem pozlacený kostel zvedá z šedi běžného provozu na spodní části fotky.
Catherinne ja uz v cervenci![]()
srpen a zari vubec nevzpominej....![]()
Zarinya Praha je proti evropským velkoměstům fakt relativně čistá, je to příjemný.
Jedna z mála věcí, které mě na Praze štvou, je, že se bráni moderní architektuře. A přitom by jí tak slušela
.
Isca Já Mikuláše považuju za jeden z nejhezčích kostelů :-).
Hele, kdyz uz je rec o tech zapadech slunce, mam jeden z pobrezi Pacifiku v Seattlu:

Kdyby tam nebylo tak priserne draho, tak si klidne dovedu predstavit, ze bych v Seattlu bydlela. Nebo na Vashonu ![]()
Zarinya nejspinavejsi dira je berlin, dycky kdyz prijedu odjinud, tak to tu nejdriv musim rozdychat
jeste, ze tu mame tolik parku. Ale nemenila bych, chystame se tu kupovat byt, takze nejakych par let tu este urcite pobudu :)
Lilly_Ku ja to tady mam taky rada,povazuju to za svuj domov...i kdyz v planu je jit na jih
,ale anebo prave proto me to strasne stve.
zacina to byt fakt hrozny, a ten system gelbesack,sem uplne alergicka,protoze to lidi prestali respektovat a vyhazuji kdy se jim zlibi,mesto nedela vubec nic,fakt hruza.
Lilly_Ku no a parku tady moc neni,vubec zelene malo a ani hezky kavarny![]()
Zarinya s tim jihem se ti vubec nedivim, my o tom taky uvazujem, turecko nebo spanelsko, ale spis vylozene vyhlwdove. jak zvladnu remeslo v novem oboru, chtela bych jit zas na volnou nohu, tak treba pak nekdy
Jinak berlin je fajn na leto, dokazala bych si predstavit i model leto tady + cast roku na jihu, ale organizacne to je slozitejsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.