Lilly_Ku tak my taky uvazujem na zimu tady,protoze uplne se odstrihnout...na to jsme tu uz dlouho.![]()
Na jihu je taky binec,ale more,kavarny,restaurace,jidlo,pocasi to vyrovna.![]()
Lilly_Ku tak my taky uvazujem na zimu tady,protoze uplne se odstrihnout...na to jsme tu uz dlouho.![]()
Na jihu je taky binec,ale more,kavarny,restaurace,jidlo,pocasi to vyrovna.![]()
Mam sto chutí se zas přihlásit do školy, teda už jsem to udělala, držte mě! Tak kde ste??
Mutziputzi Super, teď aby Tě vzali ![]()
brrr no dovol??
Mutziputzi
a co že to z Tebe bude?
Aranel to nemůžu říct, jenom něco vo fous lepčího než je ze mě teď, společnost se myslim může těšit![]()
Mutziputzi Kolikátou školu budeš dělat?
999 Třetí by byla, ale nejsem si už jistá jestli nejsem magor, do toho ta hebrejština, plus mě napadlo si udělat průvodcovskej kurz...nedávno jsem četla shodou okolností prej židovský přísloví - When there is too much, something is missing... trocha melodramatu, když jsme v Přiznání![]()
Mutziputzi Tak ono na tom něco bude. Jen přijít na to, co ti chybí. Tak teď máš pocit, že třetí vysoká škola
. Jsi dobrá :-).
Mutziputzi Jdi do toho! Mám taky takové pnutí jít do toho potřetí. Ale já to udělám, až mi odroste dítě.
Dala som vypoved. Po 34 rokoch. Uffff![]()
Janulik03 Úleva?
...týý jo!
To jsi odvaha! A moc držím pěst(= štěstí), ať najdeš co nejdříve práci, která Tě bude naplňovat![]()
Janulik03 No páni! Jsi dobrá!
rozarka vazne neviem. Na jednej strane ulava, na druhej zly pocit ze nechavam nieco rozrobene, rodina sa potesila ze sa hadam zlepsim ked budem doma a ja premyslam co dalej.
Janulik03 Po takových letech se ten pocit musí dostavit,asi. Není snadný se odstřihnout bez nějakých emocí. Ale jestli je i rodina za,tak bude každý den lepší a lepší,zvlášt',když není tlak na rychlý návrat do procesu. Žádné výčitky ![]()
Dakujem baby, mydlim ze keby som aj zostala doma nic sa nestane, ale to nedam. Chcem nieco robit co by ma bavilo, ak by to bolo navyse este aj zarobkove bude to plus. Nieco v sluzbach
uvidim, mam cas.
Myslim ze keby neodidem tak sa zlozim
Janulik03
Vždycky bude něco rozrobené, tím se netrap.
rozarka Sweet Potato dakujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.