Catherinne bydlivala jsem na cervenem vrchu, ty rana s kafem a vyhledem na hrad
fnuk styska se mi po praze...
Přiznání
hernajs, to je pěknej chlap ![]()
(prolézám sekci WWII short films na youtube a tohle je režisér jednoho z nich, mimochodem podle mě mimořádně skvělého filmu remembering the fallen).
Jiná Realita ani ťuk hele
Mutziputzi Náhodou pořád docela upgrade oproti tomu účesu (chocholce), který se Jiná Realita líbil minule. ![]()
Světlý vlasy, modrý oči, za mě plně v pořádku!
Tohle je charizma, ne takovej sterilní nevim kdo to je!

Jiná Realita Moc vyžehlený, takový nynánek ;) A ramena má užší než já, aspoň na této fotce.
Pinot Noir presne, takovy chlapíček.. Jiná Realita to bys ten snih furt odhazovala sama![]()
viktorka_od splavu
hádám, že režisér by mi toho moc nenaodhazoval, ani kdyby vypadal jak momoa!
Jiná Realita ja jen ze neni vyhodny orientovat se na tyhle typy;-)
Jiná Realita Ten je u měl ve stejný kategorii jako třeba Šebrle... Úplně asexuální.
(Zato z Tomáše Dvořáka jsem se při osobním setkání vyloženě sedla na zadek... Ten by nemusel mít ani řízek
).
Já se přiznám, že už nějakou dobu mám k němu ambivalentní pocity.
A teď taky nevím... No, nejsme černobílí, že. Ale já fakt nevím. Co vy?
Samantha no ja s nim ve valne vetsine souhlasim. taky me ovsem skoro vzdycky irituje, jak debilnim (=pro debily=echt populistickym) zpusobem to podava. zde dtto
Samantha Blbec, pro mě užitečný v tom, že když náhodou úplně nevím na který straně stojim, přečtu si co na to Václav a v 99,9% jdu na tu opačmou.
Samantha ted jsem cetla snad v Respektu rozhovor s tou profesionalni docasnou pestounkou, co si bere uplne mala miminka, aby nebyla v ustavu, nez se vyridi normalni osvojeni a ta ma muj respekt a je jenom v poradku, ze je za to placena, aby to mohla delat na 100%, jako svou normalni praci
Mutziputzi díky ![]()
Samantha Mě vždycky dojímá, jak se nad lidmi tyjícími z dávek, zatímco těžce pracující a na hubu padající Franta má měsíčně jen o tři stovky víc, rozhořčují lidé, kteří nikdy na dávkách nebyli , a neznají celou situaci. Mám dojem, že občas jsou to titíž lidé, kteří chudákovi Frantovi odmítají zvýšit plat, protože, dvacet tisic, co víc by chtěl.
Samantha zatím jsem od něho nečetla nic, s čím bych souhlasila... způsob, jakým to podává, je mi naprosto cizí, ale tak ok, nejsem cílovka, takže se od toho odprostím, ale názorově fakt ne...
Samantha S jeho názory na školství jsem často souhlasila. tam se pohyboval na jemu dobře známé půdě. I když někdy bylo znát, že má zkušenosti především z výrazně elitní školy a běžnou realitu moc nezná.
Co se týče ostatních názorů, se.e mě čím dál víc.
A kdybych mu někdy v nějakém plamenném článku i chtěla přiznat nějaké zrnko pravdy, nebo malou trefu, spolehlivě mě nadzvedne způsobem, jakým to podává. A má utrum. Je to nechutný populista, který se neštítí manipulovat a překrucovat a lhát, jen aby podpořil vlastní názor.
Takže už ho raději ani nečtu. ted jsem se tedy přečetla, a žádná změna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025